Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerI år känns det bra, nästa år kanske jag vill något annat
Innehåller annonslänk
 
Gammal sittpuff, Indiska har en rosa fin HÄR
 
Imorgon ska jag nog strunta i att klippa gräset, det är ändå inte så väldigt långt och jag ska inte vara hemma. Det är verkligen inte likt mig som alltid varit pedantisk med trädgården till just högtider, men jag har ingen större lust bara. Det ska regna i midsommar och jag tror inte ungdomarna som ska vara här springer och mäter gräsmattan. Förr klarade jag inte sånt, men det går bra nu. Jag tänker inte städa heller, bara packa väskan och åka iväg.
 
Jag har jobbat på det där med kraven mycket genom åren, att få duga och inte hålla på en massa om man inte tycker det är roligt och det går bättre och bättre. Jag är så duktig på att skita ner och röra till det och jag gillar inte städa så det är inget bekymmer för mig, men om någon ska komma vill jag ha fint. Då blir det ett bekymmer för jag sätter press på mig. När jag var nedsatt och hade stress i kroppen klarade jag inte att ha gäster, det var så tufft att planera, handla m.m men nu funkar det riktigt bra även om jag vill städa lite mer.
 
I år åker vi iväg och bor på hotell på midsommar. Det blir köpt exotisk bricka på dagen ( ingen sill)  och a la carte på restaurang vid havet på kvällen och det ska bli så skönt. Inget att förbereda, inget som måste göras och inga vanliga traditioner hemma. I år känns det bra, ett annat år kanske jag vill någonting annat. 
 
Kram Lotta
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Åsa Aabakken

Du har sådan skön distans till dig själv och ditt liv. Du kan liksom lyfta dig och se på ditt liv lite från ovan. Det är inte lätt jag kan det inte eller jag vet inte om jag vågar ♥️. Du har en skön blogg Lotta. Trevlig midsommar ♥️♥️♥️

2018-06-20 // 21:36:23
URL: http://www.asasblogg.com
Linda Berlin

Hej!
Så härligt , bara njut på midsommar och ja alltid ska man njuta💕Jag har också dragit ner på mina krav, det känns bra, att bara njuta av livet och inte ställa massa onödiga krav på en.
Kram Linda
Shopaholicmum.blogg.se

2018-06-20 // 21:56:56
URL: http://shopaholicmum.blogg.se
Cicci Mitt i Byn!

Japp, man blir Lycklig när man läser om hur du struntar i vissa grejer, de e skööönt å se att någon vågar, jag har tyvärr varit tvungen att låta bli me många sysslor pga. sjukdom, men när jag hör dej så blir jag glad och bestämmde mej att de inte e nåt värlsligt. Tack för en häärlig blogg å passa på å njuta med din Make när ni åker bort på tumanhand! Fin Helg alltså.

2018-06-20 // 22:04:54
Pernilla

Hoppas ni får en fantastisk midsommar. Jag kan varmt rekomendera att ta in på hotell på midsommarafton. Det gjorde min sambo, jag och våra två söner en gång. Bästa bästa att bara få god mat och mys.Glad midsommar önskar jag er

2018-06-20 // 22:57:38
Ulrika

Älskar din ärlighet 😍💞

2018-06-21 // 00:23:51
Mösstanten

Trevlig midsommar! Skönt att slippa alla krav.

2018-06-21 // 07:33:06
URL: http://mosstanten.se/
Simon

Hoppas din midsommar och hotellvistelse blir toppen, jag älskar att bo på hotell. Din blogg är fin.

2018-06-22 // 18:51:47
URL: http://jagsimon.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0