Get shit done
 
Innehåller annonslänkar 
 
Det är roligt att springa just nu, det blir inte lika ofta men det är roligt varje gång och det känns bra. Jag går även mina promenader med vänner men ska inte träna x-fit över sommaren. Jag har haft lite problem med knäna, det är kanske egentligen inte just i knäna utan att jag har lite korta hälsenor som gör att jag har svårt att sträcka ut och skulle behöva stretcha mer. I vilket fall blir det jobbigare när jag kör x-fit ( det kan ju vara 100 benböj på ett pass+ allt annat ) , så jag prövar att hoppa över det nu i sommar när våran vanliga tränare tar ledigt. Jag tycker det är bättre i knäna i alla fall. 
 
 
Träningskläder finns HÄR,  men andra fina som är rea på nu är Kari traa från Boozt. Kolla så snygga jackan HÄR tights HÄR och topp HÄR  och så massor andra. 
 
Idag var jag ute och gick med min vän Maria och hon sa just det att jag klarade att gå fortare och ta ut stegen bättre. Det är viktigt att lyssna på kroppen tycker jag och efter promenaden blev det även löpning på 3.3 km för idag kände jag mig pigg. Jag måste göra min grej och strunta i vad andra gör och tycker och lita på min känsla vad som är bäst för mig.
 
 
 
Nu är det snart 6 år sedan jag började röra på mig. Jag gick från närmare 80 kg till 60 kg och idag väger 65 och 3 kg mer än när Elin blev sjuk. Jag försöker köra Lchf i veckorna ( äter aldrig matbröd, pasta , potatis, ris när jag är hemma) om jag inte blir bjuden på något, jag dricker däremot vad jag vill men sällan juice, äter sällan frukter  osv. Jag skulle gärna vilja ligga runt 60-62 som innan Elin blev sjuk men det går trögt och huvudsaken för mig är att det inte ökar mer och att jag känner mig pigg. 
 
Jag har lite mage som aldrig vill försvinna, "gäddhäng" på armar osv men jag är frisk och go och glad och 44 år 🙂Så länge jag orkar springa, gräva hårt i trädgården, kan ut och gå osv så är jag nöjd. Sedan får vi se i framtiden, funderar på att skaffa mig en cykel. Jag gillar träning som jag kan göra när jag känner för det, inte träning som man ska planera in. Mina anlag på min familjs sida gör att jag hela tiden måste röra mig eller tänka på vad jag äter för att må bra. Skulle jag släppa allt skulle det tyvärr inte funka och jag skulle inte klara att hålla vikten. När det gäller vikten så är det maten som är viktigast och när det gäller energin så är det träningen. Är så, så glad att jag alltid kan gå tillbaka till Lchf även om jag äter annat på en resa osv. 
 
Idag var en bra dag!
 
Kram Lotta 
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Bitte Johansson

Cykel är toppen,så skaffa en om du har bra cykelvägar.

2018-06-05 // 18:59:46
Susanne

Tack finaste lotts! Du inspirerar verkligen! Behövde det precis idag
Kram

2018-06-05 // 19:06:12
URL: http://margitohlsson.blogg.sr
Lovisa

Du strålar, härligt! 😊

2018-06-05 // 19:56:11
URL: http://www.inredningbycadla.se
Maria

Hej! Ställ dig med hälarna på en planka vid knäböj om du är kort i hälsenan.Många får ta till det knepet.

2018-06-05 // 20:25:17
Marie

Hej
Det är så kul att följa dig. Du ger mig energi att orka .
Kram

2018-06-06 // 06:17:56

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0