Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAltanbygge och pergolan
Innehåller annonlänkar till Ellos och Newport
 
Idag kör vi lite altanbygge, golvet ska byggas igen och vi får se hur mycket vi hinner, eller mannen hinner. Jag gör annat under tiden som att sitta här 🙂 Ska fixa lite lunch här nu innan jag ska på tjejfest och fixa ordning mig.
 
 
Pergolan kom igår, men synd bara att kartongen var trasig och tyget blivit skitigt, får anmäla det till Dhl. Chauffören antecknade det i alla fall. Om vi hinner ska vi börja sätta upp den i imorgon. 
 
 
Det blir krokar och bänkar där i hörnet som vi prata om innan och några solstolar att sitta på. Funderar också på utebelysning på planket. 
 
Nästa vecka ska bli jättefint väder och mannen börjar sin semester och vi får ta en runda och åka och köpa virke till planket.
 
Kram Lotta
 
💗

Datenight och reklamfilm
 
Fredag och fint väder och jag har varit ute i min kösträdgård och det filmats reklamfilm som jag ska berätta mer om på måndag. 
 
 
Nu ska jag plocka ordning här i mitt hus och umgås lite med mina barn och ikväll har jag datenight med Kalle och ska på Winnerbäck. Det ska bli så mysigt. Vi har inte umgåtts så mycket sista tiden, han har varit borta och igår var jag på tjejmiddag så ikväll får vi lite tid bara han och jag. Längtar!
 
Kram Lotta
 
💗

Det får nog bli en målare
Innehåller annonslänkar och samarbete med Silestone, Sten och marmor och Qvesarum
 
Vi var och plockade smultron och blåbär häromdagen, så himla gott med mjölk till. Mysigt att få med båda ungarna på en liten runda. Philip har jag alltid varit tokig i att plocka bär, det verkar hålla i sig. 
 
 
Jag skrev på instagram igår att vi ska börja söka efter en målare till hösten. Jag har funderat en del och sprutmåla luckorna skulle funka, men då måste vi ändå måla en massa som inte går att sprutmåla och lämna in. Kallle säger han vill måla alla luckor men han har ju så lite tid så vi ska nog ta hjälp av en målare att fixa klart köket i höst. Har du tips på en duktig målare att måla köksluckor så tipsa gärna mig.
 
Älskar mina bänkar från Silestone,  som Sten & Marmor hjälpte oss med och kakel från Qvesarum och längtar tills köket blir klart. Det kom en sommar emellan och nu är viktigast att hinna klart ute lite mer. 
 
 
Royal design Kitchen aid här, porslin här och här , smeg brödrost här, bricka här 
 
Ikväll ska jag på tjejmiddag till min väns föräldrars sommarhus vid vattnet, det ska bli så mysigt och imorgon har jag en spännande sak som händer här hemma men det ska jag berätta mer om då. I helgen har jag mycket kul bokat, en sak i taget 🙂
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0