Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAltanbygge och pergolan
Innehåller annonlänkar till Ellos och Newport
 
Idag kör vi lite altanbygge, golvet ska byggas igen och vi får se hur mycket vi hinner, eller mannen hinner. Jag gör annat under tiden som att sitta här 🙂 Ska fixa lite lunch här nu innan jag ska på tjejfest och fixa ordning mig.
 
 
Pergolan kom igår, men synd bara att kartongen var trasig och tyget blivit skitigt, får anmäla det till Dhl. Chauffören antecknade det i alla fall. Om vi hinner ska vi börja sätta upp den i imorgon. 
 
 
Det blir krokar och bänkar där i hörnet som vi prata om innan och några solstolar att sitta på. Funderar också på utebelysning på planket. 
 
Nästa vecka ska bli jättefint väder och mannen börjar sin semester och vi får ta en runda och åka och köpa virke till planket.
 
Kram Lotta
 
💗

Lite badinspiration
 

 
Innehåller annonslänkar , Alla bilder är klickbara om ni ser något av intresse 
 
Godmorgon alla fina läsare, har ni det bra? Har ni gått på semester än? Winnerbäck igår var så mysigt och vi tog sommarbuffe på Scandic först. Älskar hitta på saker med min man och vill göra det massor i sommar. 
 
Lite badinspiration till er, jag letar fortfarande bikni till Menorca. Tycker den från Michael kors är finast tror jag.
 
Ha en toppenfin dag, jag ska på tjejmiddag/fest ikväll då min bästa vän Maria ska ha lite kalas med ett gäng tjejer. Återkommer med lite annat senare idag. Pergolan från Ellos har kommit
 
Kram Lotta
 
💗

Nackspärr, Winnerbäck och ses på torget
Innehåller annonslänkar 
 
Hej från badrummet, funderar på vad jag ska ha på mig ikväll på Winnerbäck. Får nog bli byxor för jag vill inte frysa. Är ni fler som ska dit ikväll? Ni är många från Linköping, Mjölby och Mantorp och runt omkring dessa krokar som läser min blogg. 
 
Tips på fina jeansklänningar 
 
Nelly HÄR, Ellos HÄR och HÄR 
 
 
Snyggade till mig idag ifall jag skulle vara med på bild, men det behövdes inte sen så bara byta kläder sedan. På med läppglans som jag gillar, Palina som finns på Kicks HÄR  Ska ut och vattna nu också, både vid orangeriet och här på altanen. 
 
När jag skulle springa upp i trappen förrut så knickade det till i nacken så jag har fått lite, lite nackspärr men det får jag dansa bort ikväll. Elin ska ut med vänner så vi kanske träffas på torget efteråt, eller nej hon vill nog inte umgås med sin mamma 🙂 och jag ska ju vara med min Karl-Johan.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
resa
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0