Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSkotta snö och köksdetaljer
Innehåller annonslänkar 
 
Ljus här, Bläckfiskljusstake här, böcker här 
 
Det snöar ute och har kommit massor av snö, det är så härligt. Jag ska klä på mig och gå ut och skotta och kanske ta en promenad. Vill gärna vara ute lite. Har inte så mycket jobb just nu, men sålt många gamla reportage i januari så jag är nöjd med årets första månad. 
 
 
Unnar mig lite tid att mest bara vara nu några dagar igen. Ska kolla över i mitt orangeri hur jag har det med jord till mina plantor och frön som ska sättas. Ska kika på några inredningsdetaljer till köket också, nu har vi bytt till induktionshäll. Har det mesta till köket men några fina kaffe och teburkar ska jag spana in och lite annat. Sedan ska jag rensa lite igen. Bort med allt som vi inte använder och är trasigt.
 
Ha en bra dag, nu pälsa på sig kläder och skotta snö
 
.......................💗.........................
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Kia

Hej Lotta! Jag har följt din blogg länge och har tyckt väldigt mycket om den (speciellt mat och odling). Jag förstår att du lever på att visa upp fina saker, men kan tycka att det börjar bli lite motbjudande med denna enorma konsumtion utan reflektion av vad det har för konsekvenser för er själva (kemikaliecoctail av smink, färger, nagelfix mm)och miljön(köpa nytt varje dag). Omsättningen på kläder, kosmetik och inredningsdetaljer måste ju vara enorm i er familj? Reflekterar ni aldrig över detta? Jag förstår att saker byts ut hemma och man alltid nu och då unnar sig nåt, men som klimatforskare gör det ont i mig att se en sådan överkonsumtion! En kan inte göra allt, men alla kan göra nåt! Önskar dig och familjen allt gott!

Svar: Hej, jo jag reflekterar över detta ofta, men att visa grejer och att det ändras om ofta är mitt jobb. Det är det som jag lever på och som gör att jag varje månad betalar in tiotusentals kronor till skatten osv. Sedan är jag miljömedveten på andra saker m.m. Jag har full koll på mitt liv. Jag är bloggare och jag visar upp det för er alla och jag tror inte det finns någon som inte bryr sig om miljön. Jag är bara mer utsatt också för jag reklam är mitt jobb och alla har insikt i mitt liv. Jag känner att de val jag gör för miljön räcker för mig annars skulle jag inte leva som jag gör. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-01-17 // 11:59:53
Emma

Wow vilken snygg ljusstake!
Håller på att rensa en del hemma jag med. :)

2018-01-17 // 16:45:16
URL: http://www.emmawarmefjord.se/
madabouttea.se

Så häftig bläckfiskstaken var!

2018-01-17 // 19:50:57
URL: http://madabouttea.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0