Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerDen där jäkla balansen är inte lätt
Annonslänk och samarbete till Ideal
 
Nu har jag varit duktig och plockat in all julbelysning i kartonger och lådor och det känns himla bra att ha fått det klart. Det har legat i en fotölj en vecka men nu är det på sin plats igen.
 
Annars funderar jag lite mer på om jag kan börja göra lite mer utan att bli trött. Jag börjar bli rastlös och lite uttråkad att vara så mycket hemma, sedan har jag inga arbetskamrater heller så om jag jobbar hemma mycket så blir jag ganska ensam. Under Elins sista behandling orkade jag och ville inte göra så mycket, då gick mycket energi till att Elin inte var bra och att hon ofta var hemma och var sjuk sedan satte jag igång och jobba lite mer när Elin blev frisk och då fungerade inte kroppen som vanligt mot stress när det krockade med en jul som har så mycket annat. Men nu börjar jag längta efter att göra mer, se mer och uppleva mer och känner mig starkare för varje dag. Jag kan handla igen i affärer, jag har hittat en matbutik som passar mig och tycker inte det är jobbigt längre, jag blir inte lika trött om jag åker bort och jag har inte haft hjärtklappning någon mer gång. Jag orkar träna som vanligt och jag vill gärna träffa vänner igen och vill bjuda hem folk. Men jag vet att jag ska tänka mig för länge så att jag får mycket tid att komma tillbaka och bli ännu starkare.
 
Nej jag blir ingen gammal Lotta som är duracellkanin :) jag längtar inte efter henne, men jag känner ändå nyfikenhet att åka bort, träffa vänner, utveckla företaget, boka möten igen osv. Den där jäkla balansen är inte lätt. Om jag gör för mycket finns risken att jag blir trött och gör jag för lite blir jag uttråkad och då mår jag inte bra då heller. Ja lite så går mina tankar just nu och eftersom jag styr mina dagar och min tid hela tiden så måste jag känna efter. 
 
Så nu vet ni vad som rör sig i min hjärna :) Vad ska jag fylla dagarna med....
 
Kram Lotta
  
........................💗.........................
 
Samarbete & adlink
 
Mobilfodral och mobilladdare HÄR 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


viveka

Hej Bästa Du!
Kloka och uppriktiga tankar som alltid. Det är så viktigt att lyssna på vad kroppen signalerar. Jag har ju alltid också kört på som vanligt trots motgångar.
Men sedan vi miste Christoffer hände något med mig. Nu är det ju fortfarande väldigt nytt men ändå. Det har förändrat mig.
Men jag saknar mitt gamla jag. Mitt gamla liv.
Men har förstått att jag själv måste hitta min nya plats. Det jag har lärt mig är väl att se mig själv, se mina önskningar och fånga dagen bättre.
Tack älskade Lotta för dina kloka råd och tankar du delar med dig av. Att du vågar visa livet inte bara är ett drömmigt liv på skärmen utan innehåller så mycket mer.
Både bättre och sämre dagar.
Du är en sann förebild <3

Varma kramar Viveka

Ps. kommer det nåt bra rabatterbjudande från Ideals produkter snart?
Ds

Svar: Kära vän, jag tänker på dig dagligen. Jag har också saknat mitt gamla liv, men nu gör jag inte det längre men jag har ju också Elin kvar. Din sorg måste du leva med varje dag och det tänker jag ofta på. Jag har mailat ideal och hoppas på rabatt i slutet av denna månad :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-01-14 // 15:33:09
Susanna

Förstår dig. Detta är frustrerande, man pendlar verkligen mellan det gamla och ”nya” jag. Hoppas att du hittar din balans och lär dig acceptera den. Så fort man känner sig lite piggare så vill man att saker ska hända. Men man får väldigt fort nog. Undrar hur lång tid det tar innan man vänjer sig vid att man inte längre är den man en gång varit? Kram o lycka till med allt/ Susanna

Svar: Min process började för 2.5 år sedan när Elin blev sjuk, jag känner att min nyfikenhet och driv är tillbaka men inte som förr och det är ok. Det tar nog lång tid att hitta vart man är på väg, men tid är ju allt vi har som tur är 💛Kram Lotta
Fyra årstider

2018-01-14 // 15:40:16
Therese Ålstig

Hej!
Så skönt att få tillbaka ork och känna sig starkare idag. Jag var sjukskriven i två år och det tar tid att komma tillbaka .Gör sådant du blir glad av och sådant som ger glädje och energi. Kram

Svar: Två år är lång tid. Nu har jag varit borta i två dagar i rad och nu känner jag att jag måste vila några dagar igen, fast jag jobbar ju ändå mest hela tiden med bilder och bloggen bara jag får vara hemma funkar det fint. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-01-14 // 16:18:52
URL: http://nouw.com/wallmobacken

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0