Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerByta kakel
 
 
Jag har varit på sista uvecklingsamtalet med sonen, de är stora nu mina ungar och Philip ska välja gymnasieutbildning och han har hittat vad han vill gå nu. Mycket som faller på plats för oss just nu. Skönt!
 
 
 
Imorgon ska jag till stenfirman igen och kolla hur det går med planering av mitt kök och om någon vecka kommer nya kaklet. Längtar tills det blir vitt och ljust.
 
I helgen har jag födelsedag, funderar på om vi ska ha lite fest hemma eller ut och äta. Vi får se, tar väldigt mycket efter dagsformen och känslan så vi får se. Kroppen och huvudet får styra lite mer och det blir som det blir :)
 
Kram Lotta

Så frön
 
 
I år ska jag inte fröså lika mycket i förskott utan mer satsa på frön i jorden direkt i pallkragarna som tex. morötter, lök, sallad, palsternacka osv. Mer mat för vi skulle kunnat ätit minst det dubbla av tex. morötter och sallad osv.  I orangeriet kommer vi däremot driva upp tomater, gurka, paprika osv och så lite blommor. 
 
Nu är första fröna i jorden på jätteverbena och det är så spännande och se allt börja växa. Den här bilden är från förra året, som jag längtar att sätta fingrarna i jorden.
 
Kram Lotta
 
Mer orangeri och köksträdgård inspiration hittar nu HÄR

Ska vi kika på året 2011
 
 
Så roligt att gå tillbaka ibland och kika hur det såg ut hemma hos tidigare, så många stilar och så mycket som hänt. Ja vi kikar lite på året 2011. Då var det tercotta som gällde, mycket ek och bruna färger och väldigt mycket pastell. Då hade jag haft bloggen i tre år. 
 
 
Den här dagen skulle det komma en tidning på besök och barnen var små. 
 
 
Jag hade precis börjat med mitt företag och kunde hålla på en hel dag hemma för att styla, pyssla och fota bilder. Jag sålde mina första reportage, hade precis fått jobb på förskolan och bloggen hade börjat få 1000 besökare om dagen.
 
 
Jag gillade kläder med spets och vårt badrum var precis nyrenoverat och jag var superstolt över det. 
 
 
 
Vi hade inte byggt altan och poolen var risig redan då men vi hade inte haft råd och tid att renovera ute, men sedan satte vi fart. Nu är vi en bit på väg. 2011 var ett bra år för mig, mycket som satte fart och jag utvecklades mycket både som person och mitt kunnande inom foto. Jag hade köpt min första systemkamera och började få många förfrågningar om samarbeten osv. Jag minns det året med glädje. Minns ni?
 
Kram Lotta
 
 
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0