Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTa tag i saker
 
 
 
Sista dagarna har jag försökt att ta tag i saker och inte vänta med det som behöver göras. Jag har skrivit en lista och så betat av så nu känns det himla bra. Sonen har sökt utbildning, Elin har ett ärr efter som ska dokumenteras osv. Alltid är det något, ja det känner ni igen. Har massor av återvinning som jag behöver lämnas och grejer som vi inte använder som ska säljas.
 
Inför fjällen måste vi kolla av vår utrustning. Elin har fått pjäxor och Philip får hyra i år för han växer så mycket nu. Han behöver nya skidkläder och underställ m.m. Jösses vad det kostar när ungarna växer, skillnad med Elin som växt klart. 
 
Nu har jag varit ute en stund och röjt runt. Har även gått igenom alla skåp och lådor på undervåningen i januari så nu är det bara en stor snedgarderob kvar. Ska ladda för den någon dag men det får vänta. 
 
Ha det bra
 
Kram Lotta
 
.....................💗........................
 
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Cecilia mitt i Byn

Ooooh vad jag blir peppad av dina vackra ord! Beundrar såå mäniskor som går på Djupet, Din Blogg är något jag ser fram emot varje ny dag som nalkas! Ibland blir jag nästan besviken om det inte är nåt nytt direkt när jag vaknar, dock kan ingen vakna så tidigt som mej, fast det händer ju ibland att Du är duktigare än mej på det. Tack för dssa vackra tankar just idag, när Jag har drabbats av ischias sen 4 dgr tillbaka, inte roligt, sitter i högra benet och dras upp mot skinkan, huuu.... men tror att det ska gå över bara jag rör mej och inte tycker synd om mej själv, vilket man ju kan göra, dock tror jag det är OK oxå! Ha de nu fint, Vi har de ju fint nu med snön! Kram till din gård å Familj.Cicci

Svar: Å tack för de fina orden. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-06 // 18:51:46
Gunilla

Hej Lotta!🌺
Superenergi, må så gott!
Kram Gunilla

2018-02-06 // 22:39:03

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0