Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerIdag blir det full rulle
 
 
Schackpjäs gammal här
 
Idag blir det fullt upp för jag måste hinna jobba undan innan jag ska till Göteborg. Kylskåpet gapar tomt och jag ska snygga till mina naglar och packa. Jag håller på att föra över bilder från min mac till stationära datorn, ska säkerhetskopiera bilder och hemsidan ska ska bli ordning på fast det är Julia som hjälper mig.
 
 
 Ses senare bäst att sätta fart och få en kaffe
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Josefine

Jag vill tipsa om en hårolja som jag bara älskar: WellaSP LuxeOil. Fick tips av min duktiga frisör för flera år sedan och har använt den slaviskt sedan dess - klarar mig inte utan den nu! :)

Svar: Tack för tipset, ska kolla in denna ⭐️⭐️ Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-07 // 07:58:43
Pernilla

Jag vill tipsa dig om en helt underbar serie för håret. Den heter Oi oil från märket Davines. Den har helt enkelt räddat mitt trassliga torra hår utan att göra det tungt och fett. Dessutom så doftar den magiskt.
Serien består av schampoo, conditioner, en spray som man lämnar i håret (den bästa produkten av de 4) och en underbar hårolja som jag brukar avsluta med. Svartvita förpackningar och finns bl.a. på LYKO eller Eleven.se.
Kram till dig

Svar: Å tack för det tipset, ska kolla in 👍🏻👍🏻 Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-07 // 09:01:03
Rebecca

Hej fina Lotta!
Jag kan tipsa om Living Proof restore mask treatment som inpackning. Den kostar inte billigt, men är värd vartenda öre, då jag genom djungeln av inpackningar (både billiga o dyra) aldrig hittat ngn som är lika bra! Fördelen är att den räcker rätt länge, vilket ursäktar priset lite. Jag brukar tvätta håret direkt på morgonen och ha i den medan jag äter frukost (klipper upp en 5 l plastpåse i ena sidan och trär på huvudet och knyter i nacken med de tåtar som blir). Sköljer sen ur när jag duschar och avslutar med balsam någon minut. Efter ett tag behövde jag inte ens använda hårolja. Men du ville ju ha tips på det också och den bästa hårolja jag kört, var faktiskt helt ren mandelolja. (Köpte oljan på Apotek Hjärtat för en 50-lapp.) Använder även mandeloljan på huden ibland vintertid.
Hoppas du blev lite tipsad. :)
Kram på dig!

2018-02-07 // 12:15:27
AnsoAnna

Jag gillar verkligen Maria Nilas True Soft Argan Oil. Jag tar den i håret efter tvätt och innan fön. Håret blir väldigt lent av det och jag har annars väldigt frissigt hår.

2018-02-07 // 16:50:18
Janina

Jag brukar använda ekologisk kalpressad kokosolja. Hr inget att jämföra med, men tycker det fungerar bra. Man måste bara komma ihåg att tvätta ur den ordentligt, kan behövas två varv med schampoo. Har jag riktigt torrt hår lämnar jag ibland i oljan över natten för att verka och tvättar ur den följande morgon.

2018-02-07 // 20:31:14

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0