Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFrågestund och vad vill ni se mer av?
 
 
Jag tänkte att vi kunde köra lite frågestund. Är det något ni undrar över , så fråga på så ska jag svara så gott jag kan i detta inlägg.
 
Har ni också önskningar vad ni skulle vilja ha mer av på bloggen så skriv gärna det. Tipsa på!!
 
Jag hade sådan tur att Elin kunde åka med Philip hem idag så nu tar jag en till kaffe efter varit ute och gått med min bästis i snöovädret. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Tessan

God eftermiddag !

Jag har din bok och jag har en fundering om du inte kan skriva en bok om din kost förändring,motivation till motion och den resan . Tror de skulle vara ett stöd för många .

Svar: Å vad roligt du tänker så. Själv så känner jag att jag har en del tankar omkring hur jag tänker men kost och hälsa men inte så mycket att det går att fylla en bok. Sedan har ju ingen kunskap, jag bara gör lite som passar mig och äter varken strikt lchf eller tränar ordentligt varje vecka, men det kanske är det som är grejen. Jag gör det men inte så jag är besatt. Jag får liksom kämpa på hela tiden. Att skriva en bok kostar väldigt mycket pengar men skulle det dyka upp ett förlag eller en förfrågan så vet man ju aldrig :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-27 // 16:38:50
Mia

Elsker alt med interiør, ute og inne, reisetips, sminketips og klær. Fint med kaker og ting man lage også. Noen bloggere har spørsmålsrunde og det kan være koselig. Du har en vakker og hyggelig blogg!!

Svar: Tack så mycket. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-27 // 16:43:46
Åsa Aabakken

Du vill ju ha ett sommarhus, var vill du att det skall ligga, vid havet, vid en sjö eller...? Vill du att det skall ligga nära typ max en timme bort eller kan du tänka dig längre bort? Vill du bygga nytt, renoveringsprojekt eller bygga nytt ?

Svar: Hej, jag skulle vilja ha något vid vattnet och det får gärna ligga nära och det får inte vara superdyrt eller så helst naturtomt och inte så mycket att göra i trädgården. Huset däremot kan jag gärna fixa på osv. Vill ha indragen ström och vatten , men läget är viktigast. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-27 // 16:47:37
URL: http://asasblogg.com
Nanna

Planlösning!

Över ert hus och uthus och liksom hur hela era ägor hänger ihop.

Men inget måste bara av nyfikenhet. Gör som du vildhet brukarbli bra.

Svar: Hej, jag har aldrig sett att vi har någon planlösning, ritning. Vi har slagit ner väggar och gjort om mycket sedan vi flyttade hit men 200 kvm är vårt hus på 7 rum och kök, tre hallar, tre toaletter, ett stort badrum, bastu, tvättstuga och källare m.m Ska kolla om vi har en planlösning. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-27 // 19:52:19
Caroline

Tycker mycket om när du delar med dig av din "livsfilosofi". Mixen av flärd och djup gör att jag läser din blogg. Fortsätt så! Ha en fin kväll=)

Svar: Tack vad roligt du gillar lite av de olika delarna av livet. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-27 // 20:13:11
Mia

Hej bästa lotta! Jag undrar över odlandet när man äter stikt lchf, är det inte trist att inte kunna äta tex potatis, rotfrukter, bär och frukt? Känner mig så vilsen där och har svårt att förstå varför det inte skall ingå i våran föda, mat som ger mycket av alla näringämnen, vitaminer, mineraler osv och kan odlas upp utan antibiotika och konstigheter och det som är mest lämpat för oss nordbor att odla oxå ur ekologisk synvinkel. Kanske du skulle föda upp djur i stället ;-) får och grisar. Hoppas du inte tar illa upp över min reflektion, tycker du är super som börjat träna och skippar sockret men det där med att äta mest kött känns så ohållbart idag. Vore intressant att höra hur du resonerar kring detta, kram mia

Svar: Hej, jag tror att man ska försöka att leva det liv som passar en bäst och absolut tänka på natur osv. Vi äter fisk och skaldjur 2-3 gånger veckan och jag gillar inte alls all köttkonsumtion. Jag äter också alla rotgrönsaker utom potatis men kanske bara en dag i veckan. Mest sallad osv. Jag äter inte strikt lchf så det är inga problem för mig. Att ha fler djur på gården är inte heller aktuellt för vi har ingenstans att ha dem och ingen mark heller.
När jag slutade äta mycket kolhydrater och socker blev jag allergifri och jag mår mycket bättre och jag vill inte ha min allergi tillbaka. Min hälsa är viktig för mig och även leva nära naturen och det går toppen att kombinera. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-28 // 18:09:32
Anonym

Hej Lotta !
Du är en sån inspiratör! Jag blir alltid påfylld på energi när jag varit inne på din blogg ! Man blir peppad av dig att leva lite bättre, att må lite bättre, att leva livet helt enkelt.
Tack för att du INSPIRERAR oss !
Kram / Jenny

2018-02-28 // 18:46:28
Mia

Hej igen! Bra att du äter lite rofrukter oxå, då e jag nöjd ;-)

läste en intressant artikel om våra tarmbakterier och att man i princip kan "fostra" dem till att vilja ha rätt mat och därmed blir suget därefter, alltså ger du magen bra mat utan socker så vinner och ökar de "goda" bakterierna över "dåliga"bakterierna som vill ha socker och beroendet försvinner. Allergier hänger ju helt samman med hur tarmen mår oxå tydligen, så himla intressant och du är ju ett levade exempel på det som blev av med astman. Lite läskigt va raffinerat socker kan och gör med våra kroppar, allt från fettma till kroniska sjukdomar, det borde banne mig vara förbjudet..

Ps. Jag önskar många trädgårds inlägg framöver från eran gård, så trevligt att se hur ni tillsammans arbetar fram eran planer och ideer♡

Ha en fin kväll/ mia

2018-02-28 // 20:45:30
Cecilia

Jag är nyfiken på om du läser mycket böcker? Vilken genre och har du några boktips? Jag älskar böcker och att läsa 🙂
Din blogg är sååå härlig med en jättebra mix 😃👍
Kram!

Svar: Hej. Jag är dålig på att läsa böcker men en del ljudböcker lyssnar jag på. Jag tycker om böcker som stärker självkänsla, hur man kan tänka positiva tankar och självbiografier osv Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-01 // 09:13:23
Sofie

Hej!
Har läst din blogg så länge så jag kommer inte ens ihåg hur länge!!! Din blogg var den första jag började följa och tycker den är kanon!
Men sen en tid tillbaka så laddas inte inläggen upp, jag kan läsa kanske tre inlägg sen blir det vitt. Scrollar längre ner och då kommer dem och då får jag scrolla upp igen så att jag kan läsa det. Det blir lite jobbigt i längden!
Hälsningar Sofie

2018-03-04 // 11:54:36
Louise

Vad tjänar du i månaden på bloggen? :)

Svar: Hej, det är inget jag vill dela med alla men jag omsätter på hela mitt företag som fotograf och influencer närmare en miljon förra året. Hälsningar Lotta
Fyra årstider

2018-03-13 // 22:43:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0