Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerDet blev mycket vitt
I samarbete med Badshop
 
När vi byggde badrummet för ca 8 år sedan så pratade vi länge om vilken duschkabin vi skulle sätta in. Ja, vi diskuterade mycket alla detaljer för vi ville ha ett klassiskt badrum som man inte tröttnar på. 
 
Det blev mycket vitt och de skojade om att det såg ut som ett slakthus :) men jag är så glad att vi valde vitt kakel överallt , men att ha vit fog i duschen var kanske inte så lyckat. När man ska göra många val så är det inte så lätt att alltid se hur det blir när det är klart. Vi satte aldrig in någon duschkabin det blev glasblock istället och en dörr och det blev bra. Möjligtvis är det lite svårare att hålla rent men vi har gott om plats. Jag älskar att vi har vit fog utanför duschen och ångrar absolut inte det. 
 
 
 
När Kalle och jag renoverar får nog vår stil ibland gå före funktion. Många som tyckte att badrumsmöblen var ingen typiskt badrumsmöbel, och ska ni blanda trä och kakel på väggarna ( tvättstugan som ligger åt andra hållet har liggande träpanel)  ska ni ha vit fog, ska ni ha stora lampor över spegeln, ska ni ha den där lantliga duschblandaren osv Det är skönt då när man kommit till det stadiet i livet att man vet vad man tycker om.
 
Blir det galet kan man alltid göra om och jag är så glad för vårt badrum. Stort och härligt och med utgång till altan och pool. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Sofia

Ditt badrum har jag som en drömbild i mitt huvud för så vill jag att mitt ska se ut när jag renoverar det🤗🤗

Tips mot migrän. Besväras själv av kronisk migrän vilket innebär ca 20 dagar/ månad med smärta. Har sedan 1 år tillbaks behandling med botox( effektiv endast vid kronisk migrän) men neurologen rekommenderar :
Naproxen 750 mg ihop med 200 mg koffein. Går att köpa receptfritt så testa🤗🤗

2018-02-21 // 12:40:28
Camilla

Snyggt med vit fog men har också det i duschen... lite svårt att hålla rent. Ett tips, spraya ättiksblandning på, superbra! Det var ett tag sen jag gjorde så kommer inte ihåg exakt blandning, men googla. Det blir vitt och fräscht igen!
Kram Camilla

2018-02-22 // 12:26:00
URL: http://www.passionforchoklad.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
resa
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0