Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerDe ska hjälpa till utan att man ber dem
Innehåller annonslänk 
 
Tjohoo så kul! Det går så bra att övningsköra med Elin nu, idag har vi varit i stan och kört lite överallt. Själv far jag mest runt och grejar och tycker ändå att jag inte får något gjort. Träd i orangeriet ska ha vatten, tvätt ska fixas, återvinning ska ut till bilen och så skäller jag lite på ungar att de ska hjälpa till utan att man ber dem. Jo jag tjatar en hel del för mina barn får mycket hjälp, då ska de alltid hjälpa till tillbaka, annars blir jag galen!! De ska erbjuda sig att göra saker utan att man ska säga till. Sträng morsa men vill inte ha bortskämda snorungar. 
 
Det här är mina favoritprodukter just nu, tycker nog att den luktar godast fast jag byter lite. Buddha finns HÄR, HÄR och HÄR 
 
Ikväll är det x-fit och när jag kommer hem så ska jag njuta en stund i badrummet med att använda dessa. Älskar krämer i alla former.
 
Kram Lotta 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Villa Ryttarängen

Jag håller verkligen med dig där. Fast jag har lyckats vara en riktigt curlingmorsa till den yngsta. Fy vad jag ångrar det. Jag älskar verkligen Rituals, sååå skön serie. Kraaam Pia

2018-02-11 // 16:37:19
URL: http://villaryttarangen.blogspot.se/
Leena

Ja vad jag skulle vilja att det hjälptes till lite mer. Hos oss jobbar vi ännu på att få hjälp på uppmaning. Känns som om vi inte är där ännu att de skulle hjälpa till på eget bevåg. Hjälpa till förresten? Varför är det självklart att det är jag och min man som sköter det mesta av hemsysslorna, då det är barnen som stökar till mest, äter mest, och de mesta av pengarna och tiden går till deras hobbyer? (Nu talar jag om våra tonåringar som snart är vuxna, inte småbarn) Borde inte de göra lika mycket av städ , disk, sopor mm som vi föräldrar?
Ha en skön vecka! Hälsar Leena, med för tillfället väldigt låg energinivå.

2018-02-12 // 09:50:39
URL: http://passligt.ratata.fi/blogg/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0