Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMin primer
Annonssamarbete med Bangerhead
 
Jag vaknade med migrän idag, fy så jobbigt det är. Går ju över som tur är men fick ligga länge innan jag kunde vara uppe. Blir både illamående och ont i magen när jag får det. Ska till doktorn på fredag för en knöl i handen så då ska jag nämna lite huvudvärk också så jag kan få riktiga migräntabletter. 
 
Vad kul att ni gillar mina små sminktips. Det blir inte lika mycket trädgård på vintern så då får man blogga om lite annat. Idag tipsar jag om min primer som jag avänder innan jag sminkar mig. Sminket sitter så mycket bättre och blir snyggare på med en primer. Jag använder den HÄR. Brukar du använda primer?
 
 
Nu blir det övningsköra med Elin , ha en toppenbra dag!Primer
 
Kram Lotta

Det blev mycket vitt
I samarbete med Badshop
 
När vi byggde badrummet för ca 8 år sedan så pratade vi länge om vilken duschkabin vi skulle sätta in. Ja, vi diskuterade mycket alla detaljer för vi ville ha ett klassiskt badrum som man inte tröttnar på. 
 
Det blev mycket vitt och de skojade om att det såg ut som ett slakthus :) men jag är så glad att vi valde vitt kakel överallt , men att ha vit fog i duschen var kanske inte så lyckat. När man ska göra många val så är det inte så lätt att alltid se hur det blir när det är klart. Vi satte aldrig in någon duschkabin det blev glasblock istället och en dörr och det blev bra. Möjligtvis är det lite svårare att hålla rent men vi har gott om plats. Jag älskar att vi har vit fog utanför duschen och ångrar absolut inte det. 
 
 
 
När Kalle och jag renoverar får nog vår stil ibland gå före funktion. Många som tyckte att badrumsmöblen var ingen typiskt badrumsmöbel, och ska ni blanda trä och kakel på väggarna ( tvättstugan som ligger åt andra hållet har liggande träpanel)  ska ni ha vit fog, ska ni ha stora lampor över spegeln, ska ni ha den där lantliga duschblandaren osv Det är skönt då när man kommit till det stadiet i livet att man vet vad man tycker om.
 
Blir det galet kan man alltid göra om och jag är så glad för vårt badrum. Stort och härligt och med utgång till altan och pool. 
 
Kram Lotta

Inte mycket hemma och klänning till bröllop
Innehåller reklamlänkar till Zalando och Nelly
 
Idag blev det en tur med Elins bil igen så hon fått övningsköra. Vi startade lite sent eftersom Elin varken orkat eller velat men nu går det jättebra. Jag är knappt hemma och jobbar den här veckan så vi får köra på lite gamla bilder. 
 
Jag ser ni är många som har sportlov och är borta på roliga resor och hittar på mycket roligt med era familjer. Det är sådan glädje tycker jag att se när människor har ledigt och har det bra. 
 
 
Vi ska nog ta en liten tur någon dag till stan men annars är det skönt att bara vara hemma. Jag är lite sugen på vårkläder och härligt rosa. Ska kolla in Michael kors som fått in så snygga glasögon smycken här och så ska vi kolla in klänningar. Vi ska på bröllop i sommar och jag har klänning men inte Elin, så många fina här nu . Killarna behöver kostymer också, det blir dyrt det här. 
 
Ha en fin kväll, ta hand om er
 
Kram Lotta
 
💗
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0