Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFöre bilder kök
 
 
 
Jag tänkte det är roligt att göra lite förebilder på köket innan vår lilla renovering drar igång. Kakel ska bytas, bänkskivor ska bytas, luckor ska målas , eldosor ska bytas, taket ska målas och andra snickerier som behövs och vi funderar över golvet. Kalle vill måla det, jag vill inte att det ska vara brunt så det blir nog målat. 
 
 
Jag tycker det är väldigt snyggt med alla grå kök som är nu men jag tror jag skulle tröttna på det och vill göra det klassiskt så det får bli ett vitt kök. Hur själva målningen kommer gå till är vi inte klara med ännu. Jag ska kontakta någon som kan sprutmåla dem får vi se hur vi gör med alla täcksidor m.m
 
 
Längtar så mycket efter att byta ut allt det bruna.
 
 
Idag har jag haft en mysdag med Cecilia Möller och nu ska jag ut och träna en stund i vår gymnastiksal innan det är dags för att fixa middag. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Helgfrukost
 
På vardagarna äter inte jag frukost, skulle jag vara väldigt hungrig kan jag ta lite rysk yoghurt med nötter i eller några ägg men på helgerna lyxar vi. Så här kan en helgfrukost se ut på min tallrik. Melon och blåbär är egentligen inte så bra enligt lchf men jag äter ibland frukt och bär och det triggar inte mitt sötsug så mycket.
 
 
Idag blir det lunch här hemma med min vän Cecilia Möller. Pepptalk och mys och det är alltid så härligt att träffa henne. Hon ska få finmat på burk :) sådan är jag. Grönsakssoppa från affären får det bli den här gången.
 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta
 
 💗
 
 

Täcken ute och duscha på kvällen
Innehåller annonslänk 
 
Lexington parfym HÄR
 
Godkväll i stugorna. Här tog jag just in täckena som jag vädrat hela dagen och glömt ute. Luktar underbart om dem nu men lite mycket snö på dem bara. Ska hoppa i duschen och tycker det är så skönt att göra på kvällen innan jag går och lägger mig. Förr behövde jag en dusch på morgonen för att vakna, men nu åker jag nästan aldrig iväg tidigt så då blir det på kvällen. Ska kolla med mannen som äger tv:n om jag får se på Mandelmanns eller om jag tar det en annan kväll när jag inte har annat att göra.
 
Kram Lotta
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0