Sovit mycket och hus vid en sjö
 
Vi har sovit mycket sedan Kalle gick på ledighet. Jag somnar om på morgonen och vaknar inte förrän ca 9. Jag har känt mig ganska trött i december så det verkar som jag behöver sömn. Förr var jag alltid beroende av mina 8 timmar för att funka, men sista månaden har det varit lite sämre så nu är det så skönt att lägga sig skapligt och sova så länge man vill. Mina inlägg på morgonen är alltid förprogrammerade på helgerna för ni är många som kikar in då. 
 
 
  
Jag älskar våra lediga dagar hemma , jag tycker om att ta dagen lite som det kommer och inte ha så mycket planerat. Vi försöker att ta hjälp mer med renoveringar åtminstone här inne på vintern så att Kalle inte behöver jobba så mycket på sin lediga tid. Sedan tycker han att gå och måla några elementskydd eller sånt småpill bara är kul, men inte stora renoveringar även om Kalle brukar säga " det kan jag göra". Förr när vi var unga körde vi järnet jämt, men nu när vi är äldre prioriterar vi att göra lite mer roliga saker osv Vissa saker som bygga altan och orangeri har vi tyckt är roligt, men badrum, kök osv har vi haft hjälp med. 
 
 
Om vi får stuga kanske det blir något annat. Vi får se vad vi kan hitta för ställe. Det ska bli så spännande att leta efter hus ( sommarhus) vid en sjö och vi pratar mycket om det och vad vi har för önskemål. Helst ett ställe som inte behöver en helrenovering och som man även kan åka till vintertid. Vi gillar ju sätta vår stil på ett hus, så vi kommer såklart vilja göra en hel del om jag känner oss rätt. Vi fortsätter spara så länge så man kan slå till den dagen när det dyker upp, 2019 ska den drömmen bli sann bara vi hittar det vi söker och det kommer ut fler objekt här omkring. 
 
Nej nu ska vi fånga dagen, funderar på en springrunda idag igen men vi ska grilla korv också så vi kommer ut lite och vara med ungarna på bowling och ut och äta. Ska bli så kul!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0