Mycket blommor och lite tomtar
 
Annonslänkar Ellos och Cervera 
 
Jag tog fram min jullåda ställde upp mina fina Rolf Berg tomtar finns hos Cervera tex HÄR från tiden då jag jobbade på Duka och Lisa Larsson luciatåg tex stjärngossen finns HÄR men nu är det liksom klart. 10 min tog det...ha,ha 🙂 Nej här blir det mest blommor. Så idag blir det lunch och mys med Elin som slutar tidigt och så inköp av lite julblommor och gran till uterummet.
 
Jag längtar att baka lite också, göra något julgodis, men här blir det inte värsta inspirationen inför jul. Jag är i ärlighetens namn mest sugen på att ha det lite enkelt, bara göra lite lagom och mest bara ha det gött som vi säger här i skogen. Men blommor ska det köpas, gud jag älskar fylla huset med blommor och växter, det kommer snart lite mer julinspiration här. Jag är på G .....
 
Kram Lotta 
💗
 
Tips 
 
Fint att sätta hyacinter i frostade krukor som HÄR eller HÄR, blanda med hyacintvas HÄR och så en vacker ljustake HÄR så är man klar 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Håller med dig Lotta mycket blommor lite färre tomtar precis i min smak. Jag gör julen enkel gör bara det jag tycker är roligt som lussebullar, adventspyntar , knäck , senap, Janson och min svärmors sillsallad... Thats it ♥️♥️♥️♥️♥️

2018-12-06 // 12:37:58
URL: http://www.asasblogg.com
Sandra

Blommor och granris är det bästa, det tycker jag med. Men mina barn är så små, 4 och 5 år så dom vill gärna har lite tomtar framme också. Men det blir bara någon liten här och där :)

/Sandra http://kojatillslott.se

2018-12-06 // 12:53:44
URL: http://kojatillslott.se
Sofia

Jag försöker att hålla det ganska enkelt med julprydnader mm Min man, han älskar julen och vill gör den ”ordentligt” och visst gillar jag den oxå, men inte med en massa tomtar som han... så sedan 7år tillbaka går jag under namnet grinchen då jag råkade välta julgranen precis när uppesittarkvällen började :)

2018-12-06 // 16:06:15

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0