Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMin advent ett annat år
 
Annonslänkar Design on line och Campadre
 
Vi har så stöktigt här hemma så inget speciellt adventspyntande har det blivit, det är lite byggdamm och papper på golven överallt. Istället åkte jag och Kalle på konsert och tittade på mamma och framförallt lyssnade. Så mäktigt med orkester och alla som sjöng. Gud fick sådan julstämning och så härligt att se min mamma pigg igen. Mamma har efter sin gastric bypass operation börja tänka på sin hälsa lite mer. Tränar och äter mindre socker osv och gått ner 10 kilo och hon ser piggare och fräschare ut än på länge. Underbart att se!
  
  
Jag skulle kunna fota mitt stökiga kök igen eller hall eller uterum men det är inte så kul att titta på så istället får ni lite julfeeling från förra året. Nu längtar jag att få börja pynta på riktigt och köpa massa fina julblommor. 
 
 
Jag har köpt så fina juldekorationer till granen av Karen Blixen . Har några av dem innan finns tex. HÄR och nu önskar jag mig toppstjärnan HÄR också och ljusstaken är också jättefin HÄR. Finns även på rea hos Campadre HÄR  för den som vill kika där. (Måste bli medlem för att få x-priserna och med koden Fyra10 får man 10% extra.)
 
 
Kram Lotta 
 
 💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Rebecca

Och här hemma har i inte riktigt hunnit sätta upp allt adventspynt. Det har varit så mkt annat att ro igenom. Men det får bli som det blir och jag inser att det egentligen inte spelar nån roll om ngn stjärna inte kommit upp ordentligt än.
Kram på dig!

2018-12-03 // 06:09:02
Linda

Åh så fint! En liten fråga, vart är kökslamporna ifrån? Namn?

Mvh Linda

Svar: Hej, de har märket BTC men butiken finns inte längre men säljs även här. https://www.lavanille.com/varumarken/original-btc Kram Lotta
Fyra årstider

2018-12-03 // 21:30:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0