Jag önskar inte Gott Nytt år riktigt än...
 
 
Jag önskar inte Gott Nytt år riktigt än, det gör jag i ett inlägg senare idag, men jag ska ta mig massor av tid att reflektera över detta år. Gå tillbaka och skriva årsresume, det brukar ge så himla mycket nya tankar och tacksamhet när man ser vad man gjort, hur man tänkt och vad man åstadkommit. Men först ska jag ha en grym vecka med min man, massa kul väntar. 
 
 
Här kör vi jul ett tag till....
 
Detta året har varit lite av en bergochdalbana, lite som livet är efter att ha varit som "utbränd". Vissa dagar känner jag mig så stark och full av energi, är rastlös och kör på som vanligt och vissa dagar känner jag mig lite mer trött, ensam, låg och funderat på vad jag ska jag fylla livet med. Först tog leukemin all min tid, alla mina tankar, min energi och allt blev fokus på att få Elin frisk och nu sedan efter det har det handlat om att vilja göra saker igen, att orka göra saker och att hitta tillbaka till glädjen, tokiga Lotta och energin. Före leukemin jobbade jag med reportage och åkte Sverige runt, älskade fart och fläkt och göra flera saker samtidigt, nu jobbar jag med bloggen här hemma i mitt hus och kräver inte så mycket.
 
Det handlar om att fortsätta där man slutade fast ändå inte, utan på ett nytt sätt. Vi är inte samma nu som vi var innan, vi är bättre människor med mer erfarenhet och förståelse men vi behöver bara lite mer tid och kanske att det vi upplevt gjort oss mer nöjda och att allt inte behöver ske lika fort. Kanske är vi en annan person nu, med andra önskningar, andra mål och andra erfarenheter.
 
  
Men en sak är jag helt säker på! Jag har det bästa, bästa jobbet som bara kan jobba för er och tack vare det så är jag här nu. Jag känner mig efter det här året som gått så himla glad, harmonisk och lycklig över det här livet, över det här året och att jag fått kunnat ta den här tiden att få återhämtning. Just nu känner jag mig stark och har pirr och glädje i kroppen. Jag är glad att jag fortsatt träna, att jag lyssnar på min kropp och mina tankar och vet vad jag får energi av och vet vad som är bra för mig. Tack vare att jag fått jobba med bloggen och styra min tid så har jag kommit hit. Det är fortfarande lite bergochdalbana då och då, men inte lika ofta. 
 
Jag är glad att jag har två självständiga ungar som kan klara sig själva, som nästan är vuxna och som har sina liv nu.Tänk att vi kom hit som vi önskade. De har sin pojkvän och flickvän som de fann i år, egna bilar och kan åka som de vill och börjat på sin resa med sina kärlekar och här är vi kvar jag och Kalle och är fortfarande lyckliga tillsammans. Jag längtar att gå in 2019 med min man och med honom får fortsätta fylla bloggen med allt som vi kommer hitta på. Han är med på tåget och längtar också. Vi har så mycket drömmar och tokigheter kvar. Inte känns det som att livet slutar för att barnen får sina liv, det känns ju som att något nytt börjar och tar vid och där är vi nu. Han och jag och så barnen som fyller sina liv  med oss som familj och med sina respektive. 
 
Jag är bara så nyfiken vad 2019 har att erbjuda, jag är så tacksam för varje dag vi är friska och tänker fortsätta våga göra saker som vi drömmar om. Jag har redan omsatt många av de drömmar jag velat göra men många fler väntar.  Det känns så bra att kliva in i 2019, och jag tror att det blir året vi får förverkliga en stor dröm och nya utmaningar för min man. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Pernila


Håller med dig fullständigt,man ska leva i nuet,vara glad att man är frisk och kry.
Det ska jag försöka göra 2019..
Ha ett bra nyår på er

Svar: God fortsättning till dig. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-12-31 // 08:44:43
URL: http://blingflickan.blogg.se
Mösstanten

Visst är det så att livet har sina olika skeden. Intensiva år med barnen. De flyttar ut och livet ändras. Har man haft vanligt lönearbete så blir man pensionär så småningom. Livet kan vara hårt, och fantastiskt och man lär sig hela tiden. Det är så fint att du har livet med i din blogg.

Svar: Ja visst är det verkligen så, man lär sig hela tiden.Jag älskar att bli äldre man lite lugnare och klokare med åren. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-12-31 // 09:18:38
URL: http://mosstanten.se
Jennie

Åh vad jag gillar din blogg och dina tankar och funderingar. Så mitt i prick❤️ var sak har sin tid, och vad viktigt det är att tillåta sig själv, och även att lära sig, att njuta av det lilla här och nu. Då får man så mycket mer att njuta av 😊 Ett gott nytt år på er!

2018-12-31 // 20:02:46

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0