Jag känner sådan ro nu
Annonslänkar Newport
 
Julen är över och det lägger sig ett skönt lugn över huset, över livet och över mig. Jag går in i lugnet och jultempot och låter allt få ta sin tid. Tankarna som bara får röra sig fritt och inga krav eller måsten. Tiden före jul var det tuffare, jag ville inte bli sjuk i år av att inte orka mentalt. Jag accepterar att jag har svårare efter Elins leukemi som är över för länge sedan men jag vet att så fort det blir mer stress eller krav så känner jag av det. Men nu, nu njuter jag så mycket. Livet är fint för mig just nu. Kalle och jag ska ha det så mysigt nästa vecka, vi har det så bra och vi har varandra i allt och igår hade vi det kul med våra ungar med respektive. Livskvalite. 
 
När jag går morgonpromenad med min bästis så pratar vi om livet. Allt vi behöver sätta ord på. Vi pratar om hur viktigt det är att inte bygga fasader, att våga vara som vi är, prata hela tiden om svåra saker och se livet som det är. När det är skit så är det skit och då får man ta tag i det. När livet rullar och allt är bra så får man ta hand om det. Jag vill dela allt med er det vet ni, jag tror på att det är viktigt att bara få vara människa. Ärlig. Mänsklig. Man behöver inte hålla ihop, man behöver inte hålla uppe fasader. Släpp ut. Andas. Hämta ny kraft. Ta hjälp. Var ärlig mot dig själv. 
 
 
Fina ljusstakarna är nedsatta nu HÄR
 
Så just nu njuter jag, av livet, av lugnet och av att se in i 2019 med drömmar som ska förverkligas. Livet är en bergochdalbana, det gäller att ta vara på det mellan stormarna och även när det blåser som allra jävligast finns det mycket fint att plocka fram. Jag vet, jag har varit där också. Men nu njuter jag av att det mest blåser, stormarna har lagt sig.
 
Hoppas du har en fin julhelg
 
Kram Lotta 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Helene Stålberg

Måste bara säga så fint det var att läsa detta, öppet och ärligt.
Ha en fin dag och gott nytt år!

2018-12-28 // 14:46:36
Viveka

Precis vad jag behövde höra idag!

2018-12-28 // 16:04:55
Frida

Precis så kännde jag det också i dag när jag promenerade med min bästis! Vi pratde om livet som går upp och ner och om hur man förändras med åldern, både ens egen och barnens. Läser din härliga blogg nästan dagligen. Allt gott till dig och din familj!

2018-12-28 // 17:48:18
Erika

Så fint du skriver! Jag läser din blogg ofta och får mycket inspiration och reflektion, men är dålig på att kommentera. Jag önskar dig och din familj ett Gott Nytt År!

Svar: Stort tack för du tog dig tid att skriva och Gott nytt år till dig med. Kram Lotta ⭐️
Fyra årstider

2018-12-28 // 22:41:16
Lovisa

Härligt att höra! Gott Nytt År!

2018-12-29 // 07:38:28
URL: http://www.inredningbycadla.se
Gabriella

Bästa jag läst på länge! Så befriande. Tack för din öppenhet!

Svar: Tack själv för du vill kommentera ⭐️Kram Lotta
Fyra årstider

2018-12-29 // 16:27:47
Tina

Så fint och ärligt inlägg 😊. Livet är verkligen upp och ned och allt går verkligen inte alltid som planerat. Jag pratade om det med min sambo senast idag; småbarnsåren är lite kämpiga och när den ene av oss tillfälligt är svag så försöker den andre vara den starka och håller om och håller ihop oss ❤.
Mvh Tina
www.nouw.com/ettriktliv

Svar: Precis så är det. Man är stark i olika tidpunkter och får lyfta varandra. Mitt 2018 var både upp och ner, jag har fått kämpa mycket med min energi men jag mår bra nu och längtar att gå in i 2019 ⭐️ Gott nytt år till dig. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-12-29 // 18:27:44
URL: http://www.nouw.com/ettriktliv

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0