Ett halvår med Bixia
Annons Bixia
 
I somras blev jag kontaktad av Bixia för att ha ett närmare samarbete med dem under det här året. Först var jag lite fundersam på vilka de var och jag vad jag skulle kunna bidra med i deras företag. Jessica som jobbar där med marknadsföringen mot sociala medier känner jag sedan tidigare så vi bokade ett möte. Efter mötet däremot blev jag verkligen peppad att kunna lära mig mer om förnybar el och på ett lätt sätt även kunna dela med mig av min kunskap till er. 
 
 
Jag har inte varit så väldigt insatt på varken förnybar el eller elavtal innan, men nu har jag fått lära mig massor och numera är vi kunder hos Bixia och får dessutom vår el från vårt närområde och en bonde här i Östergötland. Vi hoppad på och bytte avtal när Ica gav extra bra rabatt och pris HÄR och det känns jättebra att nu gjort ett aktivt val för vår familj och för miljön.
 
 
Under året som gått har jag ju lärt mig att förnybar el är den el som kommer från vatten, vind och sol. Kalle och jag var även på ett intressant möte för att fundera på solpanel i framtiden. Kanske vi kan bli producenter och använda skoltaket och producera både vår egen el och även till andra? 
 
 
Jag var också och besökte Vistena askegård utanför Skänninge och träffa Jan och Jenny som driver vindkraftverk och säljer sin el till Bixia där också Den Svenska Matfabriken ett företag från Mantorp var med. De köper sin el av just Jan och Jenny för att de vill ha den som närproducerad som möjligt. Det var väldigt kul att träffa dem och se hur det går till. 
 
 
När jag började blogga för 11 år sedan så kunde jag ju inte tro att bloggen skulle leda mig till så många olika kontakter och människor och att jag dessutom skulle kunna leva på bloggen, få lära mig nya saker och sedan inspirera er. Bixia är ett sånt företag som jag valt att jobba nära med under detta år och som jag tycker gett mig mycket även personligen. I januari ska jag träffa personalen på Bixia och berätta mer om mitt jobb med bloggen. Det blir spännande!
 
Bixia Närproducerad el HÄR och Icaavtalet HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0