Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerStädat rum
Annonslänkar Lyko
 
Det är fortfarande lite underligt för oss att båda barnen är borta så mycket, vi har ju haft Elin så nära sista åren och nu har även Philip blivit stor. Ikväll är Elin och tältar med sin kille och Philip jobbar och sover hos flickvännen. Jag tror det tar lite tid att förstå. Jag har längtat så mycket efter det här, att de ska få känna frihet, glädje och få vara lyckliga och kära och nu händer det. 
 
 
Parfym i den nyaste varianten finns HÄR
 
Tänk på det alla ni föräldrar att allt det där som innebär att barnen får skratta, se dem le, känna sig älskade är allt man önskar när livet är tufft. De just de där enkla sakerna som man saknar då som man tar ganska självklart i en frisk värld. Se Elin åka iväg med sin kille i bilen och de får leva livet betyder allt. Nu får hon uppleva det som jag har drömt om och som jag var rädd att hon inte skulle få när hon var sjuk. Så, så tacksam för det. Som förälder tror jag ni förstår den känslan. 
 
 
Parfym Ralph Lauren , en av soterna HÄR 
 
Elin städade sin walk in closet igår, varenda sak står snyggt och prydligt. Philip har däremot inte städat rummet, som ett bombnedslag men han jobbar mycket och är duktig. Det går lite i perioder det där med att ha fint på sina rum. 
 
 
Elins skåp men tips på mina tre bästa parfymer  nummer 1 HÄR ( den här slås vi om ) , nummer 2 HÄR och nummer 3 HÄR . Jag gillar söta parfymer. 
 
 
Kalle och jag har hällt upp ett glas bubbel, jag är så seg. Måste börja träna nästa vecka nu när det inte är lika varmt. Nästa vecka börjar Philip skolan också och Elin har bara en vecka kvar på lovet. Samma skola ska de gå så de kan åka med varandra. Det blir bra det. 
 
Kram Lotta
 
 💗 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Kristina

Visst är det en annorlunda känsla det där att barnen helt
plötsligt är iväg. Men förstår att det måste vara med stor
glädje ni upplever detta efter tunga år. Så härligt att få
vara med om det! Lycka!!

2018-08-11 // 07:47:57
Malin

Du skriver så fint om dina barn, de har tur som har så fina föräldrar som sätter deras lycka främst. Önskar att alla föräldrar kunde göra det!

2018-08-16 // 18:42:36
Malin

Du skriver så fint om dina barn, de har tur som har så fina föräldrar som sätter deras lycka främst. Önskar att alla föräldrar kunde göra det!

2018-08-17 // 10:29:55

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0