Ostindia porslin
 
Annonslänkar Designonline 
 
Det blir nog bra att Kalle börjar jobba nu för jag har blivit så seg, det blir bra med vardag också. Kanske värmen påverkar också, men framåt kvällen kommer jag igång och vill göra en massa. Fast visst är det ok att vara seg också, man behöver återhämtning och lata sig.
 
 
Nu har mina fina koppar kommit , skulle ju ha dem i sommarstugan som vi aldrig fick men de är ju lika fina här hemma också. Kopparna finns HÄR, har även köpt assietterna HÄR  och äggkoppar HÄR  som frukostporslin och så lite annat i matservis. Sparar lite i taget. 
 
 Jag misstänker regn här så jag ska ta in alla dynor igen 🙂 Annars ska jag ut nu och måla rödfärgen som är kvar, resten får jag måla senare när jag köpt mer färg. 
 
Kram Lotta
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Milla

Alltså den här segheten... den är lite svår att förhålla sig till denna sommar. Normala somrar när det är riktigt varmt några dagar så njuter man av det på annat sätt men denna sommar blev verkligen annorlunda. Fantastiskt på många vis men en stor utmaning och personligen har jag inte mått särskilt bra en del dagar. Är lite som du och går gärna in, eller tillbringar timmar i skuggan med en bok eller bara låter tiden rinna iväg och det är inte helt skönt ibland när man vill vara alert och pigg. Min man har präktig semesterångest idag då han börjar jobba imorrn men jag är lite mer laidback, jobbade ett par dagar förra veckan och det var helt ok. Allt har sin tid även om det blir vemod ett tag. Kram på dig Lotta från Milla

Svar: Jag har inte orkat springa på hela juli men nu måste jag komma igång och träna, blir ju bara ännu segare :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-08-05 // 16:51:14

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0