Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerDet blev ingen stuga denna gång
 
 
Det var så nära. Idag skulle vi gjort upp affären och blivit ägare av en liten stuga med sjötomt. Vi skulle få köpa den före visning och allt var klart och bokat, men sedan så fanns det några barn i familjen som ville ha den kvar och som var ledsna och ville köpa ur den. Jag förstår dem. Nästan allt var rätt med den. Läget, inte så långt bort, alla bäddar och så litet och inte så mycket att sköta. Kalle och jag har varit där så många kvällar och första gången vi besökte ägarna och stugan fick vi ont i magen för det kändes så bra. Vi sa på vägen hem till varandra att den här måste vi försöka köpa och sedan dess har vi inte kunnat tänka på något annat. 
 
Men vår stuga finns kvar ooch ligger vid ett vatten och väntar på oss. Det är vår dröm som vi jobbat för och vill förverkliga även om vi har en stor tomt och stort hus. Vi kommer fortsätta leta och känner ni någon som går i säljtankar i Östergötland, Småland eller Jönköping och har sjötomt så får de gärna kontakta mig. Det får inte bli för dyrt , inte för stort och inte vara för långt bort. 
 
Vi fortsätter drömma och leta efter vårt ställe och den dagen det blir så, så får ni vara med och se. Jag känner ändå fortfarande lite pirr och lycka för jag vet att den drömmen kommer förverkligas, det är bara frågan när och mäklaren har redan en ny stuga som vi troligtvis ska få åka och titta på redan nästa vecka.
 
Kram Lotta
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lovisa

Nämen så trist! Hoppas verkligen att ni hittar erat lilla drömställe snart ☺️

2018-08-04 // 12:44:29
URL: http://www.inredningbycadla.se
Mia

Vad synd, det såg helt underbart ut! Men plötsligt händer det! Jag och min man är nyblivna ägare till en stuga vid vatten, och eftersom det inte varit något intresse för den (vilket jag inte kan fatta) så fick vi den mycket billigare 😊 Håll ögonen öppna så kommer drömmen snart bli verklighet! 🏡🏞☀️🌹

Svar: Det vore toppen att hitta ett sånt ställe, här finns bara så lite objekt men det vore toppen att kunna köpa av några som inte vill ha budgivning och bra människor som vin😄😄 kram Lotta
Fyra årstider

2018-08-04 // 13:03:15
Åsa Aabakken

Mister du en står dig tusen åter. Ni kommer snart att hitta något nytt. Själva jakten är ju också lite kul. Vi tittade efter sommarhus säkert 5 år innan vi hittade vår pärla med sjötomt och egen brygga. Fast jag förstår att ni blev besvikna. Hälsningar Åsa

Svar: Vi har tittat i två år men det är inte förrän nu det börjar bli på riktigt. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-08-04 // 13:11:03
URL: http://www.asasblogg.com
Gunnel Karlsson

Va synd det är fint i Galtås vid Säbysjön. Ska ha ögon och öron öppna om jag hör eller ser nått.

Svar: Vi tycker det var väldigt fint där, håll gärna utkik. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-08-04 // 13:52:41
Helene

Jag är en sådan som tror på ödet😊det var inte meningen att den skulle bli er utan ni kommer hitta något bättre. Jag och min man budade på ett hus som vi trodde var bart drömhus vi hade lagt det högsta budet men någon annan fick köpa huset. Vi bröt nästan samman men några veckor senare åkte vi på en annan visning och det huset och sjötomten var så mycket bättre och det blev vårat❤️kram från Helene

Svar: Ja det är så man får tänka, allt spännande finns framför oss. Kram Lotta 😘
Fyra årstider

2018-08-04 // 14:29:16
Christa

Vad tråkigt att det inte blev den stuga ni hade tänkt! Men fler chanser kommer! :)

/C

http://fondofhome.blogg.se - nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

2018-08-04 // 20:30:48
URL: http://fondofhome.blogg.se
Liselotte Johansson

Plötsligt händer det och ni hittar en stuga som passar er. Lycka till.

2018-08-04 // 22:48:28
URL: http://bylijo.blogg.se
AnnaMaria

Fy så jobbigt läge, att bli lurad på konfekten, man tycker ju att familjen borde pratat ihop sig innan det blev tal om någon försäljning så det inte ens hade kommit ut på annons. Lider med er, men som någon sa, ödet, det var inte meningen att ni skulle ha det, det finns ett bättre ställe där ute någonstans som är menat för just er! Lovar att hålla koll runt omkring där vi har vår pärla!
Annamaria

2018-08-05 // 08:40:38

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0