Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerRegn är så rogivande tycker jag
Annonslänkar Designonline och Newport
 
Det där med regn alltså. Så rogivande tycker jag. Jag bäddar ner mig i sängen ikväll och river av lite tvprogram på play. Jag har inte sett Ernst, sista programmet av Wahlgrens värld och så alla dessa poddar som jag skulle kunna lyssna på. Har fyllt en av mina favoritvaser HÄR  med blommor som jag odlat och så några från trädgården. 
 
 
Ikväll blir vi själva , nu har Elin och Jakob precis ätit nybakade bullar med oss och skulle till hem till honom och käka middag. Kalle och jag får fortsätta softa i regnet själva.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
Fina Vaser som står på min önskelista är dessa HÄR och HÄR 

Jag känner mig faktiskt lite nykär
Annonslänkar till Ellos 
 
Jag har åkt runt i regnet idag och fixat alla ärenden  ( varit på minst 10 olika ställen) och känt mig så himla lycklig. På återvinnngen stod regnet som spö i backen och allt blev blött, i affären blev alla kassar blöta av regnet och när jag kom hem tappade jag en stor burk räkor på golvet så nu är det skurat. Sånt är bara ytliga saker, att det regnar kan vi inte påverka. Men vårt humör kan vi påverka och vår hjärna. 
 
 
Alltså lycka på riktigt. Tänk att få kliva upp, ta en kopp kaffe, planera sin dag och sedan få ett sms av sin dotter att vi kommer hem sedan och hämtar kläder så sover jag hos Jakob. Lycka! I mitt hem finns så mycket kärlek just nu, kan man bli annat än lycklig än se sina ungdomar kära och lyckliga. Philip han kan knappt slita sig från Julia. Man blir liksom själv lycklig, jag känner mig faktiskt lite nykär. 
 
 
Liknande lampor ( dessa finns inte längre ) HÄR, HÄR  HÄR 
 
 
 
Jag har plockat in lite blommor, tänt doftljus, plockat ordning överallt och nu ska jag ta en sallad. Kylskåpet är påfyllt och jag ska nog ställa mig och baka något gott. Så härlig fredag. 
 
Hoppas du också får njuta av din fredag
 
Kram Lotta
 
💗
 

Nu längtar jag efter mat
Annonslänkar NewPort och Mio
 
 Ljustsake HÄR 
 
Så härligt att känna sig lite piggare igen, ikväll ska jag bjuda på biffar, potatis, lök och brunsås. Det blir min första middagsmat på två dagar, gick ner några kilo efter matförgiftningen eller vad det nu var. Nu längtar jag efter mat.
 
 
Ny kudde HÄR, men andra fina HÄR  och HÄR 
 
Imorgon är det dags att storhandla, väldigt tomt i vårt kylskåp och en sväng att köpa lite bubbel också. Vin går det inte åt hos oss eftersom jag inte tål det men en flaska bubbel är trevligt att dela på en helg tycker vi. Imorgon är det fredag och en helg väntar med middag hos en gammal klasskompis. Det blir fint det!
 
Kram Lotta
 
💗
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0