Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
header



Tips på grillat




 
Innehåller annonslänk
 
Nu har vi kört hårt här ett par timmar och fixat altangolvet vid poolen, tagit bort plåtarna och tagit fram alla altanmöbler. Det tar sin lilla tid när man valt att bo stort, men jag älskar det. 
 
 
 
 
Ikväll blir det nog inget grillat, vi har gjort det de flesta kvällarna den här veckan men ska kika i frysen om jag kan hitta något kul. Brukar ni grilla något gott, tänkte vi kunde tipsa varandra lite?
 
Vill du ha tips på grillgrejer så har Cervera massor av roliga grejer till grillningen HÄR , ni vet att jag har jobbat där va? Många år sedan och riktigt roligt jobb. 
 
Kram Lotta
 
💗














KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dag







TILLBAKA TILL STARTSIDAN




Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.






Pernilla


Jaså du har jobbat där.
Det är en rolig affär tycker jag..🖒🖒

2018-04-21 // 16:24:22
URL: http://veddigehill.blogg.se
Annette

Hej Lotta :)

Något som är smarrigt att grilla är ett knippe sparris som man lindar bacon runt, även klyftor av rödlök med bacon lindat runt. Vi brukar marinera en ganska stor svensk (såklart) fläskfilé sedan helgrilla den , nästan helt klar, skär i ca 2 cm tjocka skivor & lägga på en liten stund till. Till detta smakar det med en sallad gjord på vattenmelon i kuber, fetaost, kapris & ringar av rödlök.
Hjälp, nu blev jag hungrig!
tack snälla för en mysig blogg:)
Kram Annette

Svar: Å gudars vad gott 😍😘
Fyra årstider

2018-04-21 // 20:16:23
Lizette

Vi brukar grilla ananas - det är verkligen supergott! Annars är jag ett stort fan av grillspett, med blandat kött, korvar, kyckling, champinjoner, paprika, olika lökar, tomater.. Mums!

2018-04-22 // 08:39:41
URL: http://lizettefotografi.se
Jan

Pröva grilla bröstfileer med benet kvar, blir jättemycket saftigare än att grilla utan ben! =) Brukar vara lite knepigt att hitta åtminstone i Finland, men större matbutiker brukar ha.

2018-04-22 // 08:49:50





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!







Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com






Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com











Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

Hälsa































Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
















TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt





RSS 2.0