Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMan behöver inte vara bäst, man kan bara testa
 
 
Jag har röjt lite inne idag innan killarna kommer och monterar min bänksksiva. Hur mycket tvätt kan man ha egentligen? Det tar liksom aldrig slut och det är väl det som är charmen, att vi alla är här och lever och vi har en vardag och livet rullar. Tvätt betyder att det finns människor här som finns och lever. 
 
Det är så mycket tankar i mitt huvud som jag funderar på, som att inte låta rädslan ta över när man vill pröva nya saker. Det hjärnan säger åt en för den känner hot är ju ofta bara tankar, verkligheten hur det blir är ju ofta något helt annat. Därför försöker jag utmana mig att köra nya saker hela tiden, för man kan alltid testa. Man behöver aldrig vara bäst osv man bara testar blir det inte så svårt. Jag gillar inte den där känslan att man måste vara så jäkla duktig på  allt från början så man inte ens vågar pröva. Jag gillar att få pröva, göra fel och så kan man göra på ett annat sätt nästa gång. Livet behöver inte vara så jäkla korrekt och perfekt. Jag vill leva och ha kul min tid på jorden och testa. Japp, så tänker jag.
 
Nu måste jag fixa lunchen innan killarna kommer med bänkskivan och sedan funderar jag på en tur och köpa lite mer växter. 
 
Kram Lotta
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mia

Tack! Försöker precis få mig själv att tänka så att testa, vad kan gå fel? Gör om ifall det blir fel osv. Du inspirerar mig till att våga! Tack💕
Kramar Mia

Svar: Heja dig, våga testa 💕Kram Lotta
Fyra årstider

2018-04-18 // 13:56:11
URL: http://https://nouw.com/mittlivharochnu
Cicci Mitt i Byn!

Ibland känns det precis som att du vet vad Jag tänker på! Idag skriver du de orden som gör att jag kan känna mej normal ,i det onormala(har i 3 Mån tid legat på soffan med Disk som nöter på svanskotan,inte roligt å ont gör det så det räcker och blir över) men då tänker jag på Din Familj som varit med om det ultimata onda å då säger jag mej själv, Äh Cicci, vad klagar du över....detta går ju över även att det kan ta tid! Du är en sådan goo inspiration allt de onda, vi lever ju bara 1 gång å får göra det bästa av allt vi upplever. Gött e det å bli påmind om att livet är till för att levas, även att det ej är en dans på rosor alla dagar! Kram till Dej å Familjen! Ser fram emot ditt nya kök!

Svar: Å vad fint av dig att skriva de orden. Alla har ju sina bekymmer, stora eller små men ibland är det bra att sätta dem i perspektiv. Krya till dig. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-04-18 // 15:19:25
Annika

Precis så tycker jag också. Jag älskar att testa nya saker och att få vara nybörjare. Alltså, det där ordet ..NYBÖRJARE! Underbart. Bara att testa på och vad betyder egentligen ordet "perfekt" hur är ett liv som är perfekt?... Kram och ha en fin dag.

2018-04-18 // 15:30:27
URL: http://gylleboannika.blogg.se
Therese Ålstig

Precis så känner jag inför min nya utmaning i livet. Gick en bodybalance utbildning , även om jag är yogalärare sedan tidigare så skrämde tanken mig massor att göra detta. Men på något sätt tar man ett steg i taget och man får låta rädslan bara tunnas ut genom att göra och inte gruva sig.

2018-04-18 // 17:05:04
URL: http://nouw.com/wallmobacken
Karin

Jobbar med förändringsprocesser i lokalfrågor och precis som du skriver är PROVA eller TESTA viktiga ledord. Man behöver inte binda fast sig vid något, det mesta går att ändra. Våga är viktigt men svårt!

2018-04-18 // 22:24:10
URL: http://vackertnaturligt.se
Mari-Anne

Något som jag lärt mej är: ATT EN TANKE ÄR INGEN SANNING! Ja för så är det.

Svar: Klokt tänkt! Kram Lotta
Fyra årstider

2018-04-19 // 09:52:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0