Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEn bild kan vara perfekt , men livet är inte perfekt
 
 
 
Jag längtar efter att ha ordning, när alla saker står på en bestämd plats. Nu står saker lite överallt när vi håller på i köket men det blir kul att få fint. Kalle är klar nu med alla förberedelser och jag är så tacksam att han alltid hjälper till och med på alla påhitt. 
 
 
Kul att ni gillar min live på instagram. Blir så trött ibland på allt perfekt som visas på sociala medier och även trött på mig själv. En bild kan vara perfekt , men livet är inte perfekt. Skönt med lite live då, då kan man visa hur livet är på "riktigt" och få prata lite östgötska är ju trevligt 🙂 Allt blir finare på bild, åtminstone om man vet hur en kamera fungerar. Ja kolla live får ni se vad jag menar. 
 
Nu ska jag sätta mig i sängen och chilla lite och ikväll är jag trött. Varit ute hela dagen i trädgården och jobbat och hoppas jag slipper magsjuka som Elin fått.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


AnsoAnna

Stackars Elin som får magsjuka!!
Krya på henne!
Kram

Svar: Ja inte kul😘 ska hälsa till henne. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-04-17 // 23:00:32
Maria

Hej Lotta och tack för att du delar med dig av dina äkta bilder, underbart och ärligt❤️
Jag tror, att i denna stressiga värld vi lever i idag, så skapar dessa "perfekta" insta bilder mer stress, hos både vuxna och ungdomar. Man "matar" hjärnan med hur livet borde se ut och för att man ska ha det "perfekta" livet!
Jag älskar att du blandar bilder, vackra inspirationsbilder, bilder från vardagen, äkta bilder.....,
De influensers som jobbar så är de dom kommer vinna i längden, för det mår alla människor bättre av. Det finns ju trots allt inget liv som är perfekt. Vi alla måste jobba för att visa att vi duger som vi är och de människorna som vågar visa sina "operfekta ej retuscherade" bilder är starka människor 👊🏻❤️ Love it!! Kram och ha en härlig dag på landet!

2018-04-18 // 08:56:27
bylittlenea.blogg.se

Hoppas du slipper magsjukan! Visst blir vi lurade ibland av alla perfekta bilder som vi ser överrallt. Livet kan vara fint på bild men i stort går det ju upp och ner för oss alla. Tack för att du delar av både och :)

2018-04-18 // 09:24:02
URL: http://bylittlenea.blogg.se/
Nilla

Hej Lotta, så som jag älskade ditt live inlägg igår! Visst njuter man av att se perfekta bilder. Men igenkänningsfaktorn och ärligheten i din livesändning slår alla perfekta bilder med hästlängder. Din dialekt är ju bara för härlig, som finlandssvenska hör man den dialekten inte så ofta. Och tro nu inte för allt i världen jag låter som mumin när jag pratar :D Här i Österbotten låter vi mera som en blandning av norrländska och ja... vet inte riktigt vad? När vi bodde i Sverige trodde alla jag var från Norrland, vilket lät lite främmande för mig :)

Ha en riktigt skön dag ute på landet! Och fortsätt med att vara dig själv, du härliga, ärliga medmänniska. Kram från finlandssvenska Österbotten

Svar: Tack för du gillar min östgötska :) ibland får man driva med sig själv. Det blir liksom lite för mycket av det goda. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-04-18 // 09:38:39
Lovisa

Härligt med variation i dina bilder och inslag. Toppen!

2018-04-18 // 10:21:47
URL: http://inredningbycadla.se
Eva

Älskar östgötskan!

2018-04-19 // 08:22:47

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0