Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt välja matkasse
 
 I samarbete med matkasse.se
 
 
Vet ni att jag har bloggat i 10 år och för 10 år sedan hade jag bara använt datorn i några år , för 15 år sedan hade jag aldrig skickat ett mail, eller knappt suttit vid en dator  🙂 Ja, ja nu pratar vi stenåldern..hi.hi
 
Tänk vilken utveckling det blivit med allt. Nu kan man bara sätta sig vid en dator och tex. beställa mat som kommer hem till dörren. Vad det måste underlätta för familjer som jobbar och hämtar barn på förskolan eller som när jag mådde dåligt ett tag och tyckte det var så jobbigt med affärer. Jag önskar att sånt hade funnits när mina barn var små. Nu har jag tiden, men då jobbade jag sent på kvällarna och mannen fick sköta det mesta av inköp och matlagning.
 
 
 
Nu finns det en hel uppsjö av olika matkassar att välja på. Jag har bara provat matkasse en gång från Citygross och den var bra. Vi fick åka ner till samhället för att hämta den, men sedan är allt klart när man kommer och det går fort och smidigt och bara få in påsarna i bilen. Jag ska kika lite på om det finns matkasse att få den utkörd till mitt område här i skogen för jag tycker det ändå tar så mycket tid att köra till affären och då kan jag lika gärna handla för jag har ganska mycket tid när jag jobbar hemma.
 
Vi äter ganska varierat och jag vill äta fisk 2-3 dagar i veckan, min familj gillar det mesta och vi försöker minska på rött kött och mycket grönsaker. Vi äter ofta Lchf hela familjen vilket innebär färre kolhydrater. Gör vi gryta så har vi ofta grönsaker i grytan och ingen potatis till osv. Jag vet inte riktigt vilken kasse som skulle passa oss, men jag kan nog ändå inte välja så mycket för de är så få som kör ut till oss och jag vill inte vara bunden till en viss dag.
 
Men nu finns det en hemsida som heter matkasse.se där man kan gå in och söka på den matkasse man önskar. Där kan man jämföra olika kassar med varandra och se vilka kasse som passar sin egen familj, om man är ensamstående, sambo osv . Alla har vi olika behov och det finns matkassar för alla som tex. vegetarisk matkasse  eller glutenfri, laktosfri matkasse osv. Smart! Finns tex. Lchf kasse och Viktväktarkasse om så önskas. 
 
 
Tänk att nu handlar det inte längre om att det inte går att beställa, nu handlar det om vilken man ska beställa 🙂
 
Kanske du har en favorit av alla matkassar som du kan tipsa om? har du provat?
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Liselotte Johansson

Jag skulle gärna vilja prova någon kasse ibland men min man vägrar. Det är ju lätt för honom då det nästan alltid är jag som handlar.

2018-04-29 // 10:18:52
URL: http://bylijo.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0