Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVilken härlig dag!
 
Vilken dag så härlig den blev! Älskar möta människor som vill komma på min föreläsning , ta in och kunna inspirera andra men också få så mycket tillbaka. Att få höra "tack" , "vad du inspirerar" osv ger ju mig också mig massor. Att våga står där på scen igen och prata ger mig styrka till annat och känslan att känna att jag kan och vill igen och den här gången också kände mig väldigt avslappnad i den rollen. 
 
När jag kom hem var jag sååå trött, precis som jag skrev innan att jag trodde jag skulle bli. Jag och Findus dök ner i soffan och sov en timme och sedan har jag skjutsat barn till höger och vänster och nu borde jag plocka ordning men orkar inte. Imorgon ska jag bara softa hela dagen och har hela dagen på mig innan min träning börjar. Det får vara lite stöktigt för det är ingen som far illa av det. 
 
Sedan har jag en hälsning från Campadre (samarbete) som sett på statistiken här att ni tycker om deras sortiment och de hälsar att de vill ge mina läsare en rabbatkod som kommer gälla nu ett tag framöver. Koden Fyra10 ger ytterligare 10% från idag och ett tag framåt HÄR . I helgen är det även fri frakt. Orrefors har tex. sin vackra ljusstakar på kampanj där, de skulle jag gärna önska mig. 
 
Så nu önskar jag er en fortsatt skön lördag och lägger upp fötterna i soffan igen och tänker fortsätta lata mig.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dag
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0