Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVår vardag kommer bli mer vanlig
 
 
Elin sover nu och idag är hon hemma och jag kommer åter igen inte att skriva lika mycket om hennes sjukdom på bloggen, för nu hoppas vi att allt ska bli bra. Det blev ju inte så bra den här våren och sommaren som vi hade hoppas på men nu när alla behandlingar är slut och även de konstiga biverkningarna så kan allt bara bli bättre. När Elin mår bra så kommer även jag må bra och vår vardag kommer bli mer vanlig och jag kommer kunna leva ett mer vardagligt och vanligt liv. Hon kommer däremot var med här på bloggen osv men som den friska och tokiga Elin som hon ska vara nu och är. Elin kommer hjälpa mig mycket med foto eftersom hon går 2:a året på fotoskola, jag ska lära henne allt jag kan fast hon börjar kunna mer än mig. I framtiden kanske vi kan jobba en del ihop osv. 
 
Jag kommer däremot fortsätta skriva om mina tankar omkring hur jag mår och upplever allt, för den här resan är inte på något sätt över. Återkontroller och tankar som kan finnas med hela livet men de kommer fasas ur mer och mer för vi vill välja glädje nu. Inte vara i det där tunga och oroliga även om Elin inte friskförklaras förrän 2022. Elin vill leva livet nu och se sig själv som den friska. 
 
Jag ska ut och klippa gräset och kasta in veden, det väntar massor av härliga saker för mig den här veckan men jag vill att veden ska vara inne först. Så nu ska jag ta på mig lite arbetskläder igen och gå ut och jobba. Har en massa träningsvärk efter x-fiten men ikväll är det dags igen. Lite senare idag kommer jag med ett erbjudande på Stronger träningskläder igen. Ni är flera som frågat efter det. 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
.........................
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Ekenäsliv

Lotta... <3 Sitter med gråten i halsen och tårarna i ögonen. För jag är så himla glad och berörd för er skull. Andas ut lite nu <3
Jag vet att en oro alltid kommer finnas där, men den kommer ändå inte ta överhanden över era liv.
Hur det än är finns det ju inte nån som har några garantier, eller hur.
Ta hand om dig och hälsa fina Elin <3
Många varma kramar ,
Anna

2017-09-26 // 11:52:59
URL: http://www.ekenasliv.se
Helena

Såå glad för er skull, som ni har kämpat❤️❤️ Många kramar

2017-09-26 // 14:10:56
Sandra R

Vardag är så väldigt underskattat. Jag ser fram emot att få ta del av allt det vanliga hos dig igen, det som inte genomsyras av oro. ♥

2017-09-26 // 17:29:36
URL: http://rapsbagge.blogspot.se
Christine

Åh, så glad jag är för er skull! Det bästa blogginlägget jag någonsin har läst, utan tvekan! Kram💕

2017-09-26 // 18:16:04
Johanna

Vad skönt att all behandling är över. Det jag minns från min syster var sjuk och hennes behandlingar var klara att hela familjen behövde tid att anpassa sig till tiden efter sjukdomen, till det "vanliga" livet. Men vi hade nästan glömt vad det vanliga livet var och det kunde ändå inte bli detsamma igen. Jag vill inte ta glädjen av er att behandlingarna är slut utan bara låta anpassningen till det "normala" ta den tid det behöver. Själv mådde jag inte så bra efteråt när all spännimg släppte samtidigt som oron ändå fanns kvar inför kontrollerna. Men tiden hjälper. Kram!

Svar: Nej i somras hade jag det med jobbigt, mycket som kommer efteråt, men just nu känns det bara bra. Vad skönt det gick bra för din syster. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-27 // 14:44:36
URL: http://stickknit.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0