Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVad hade du för smink i lördags?
Inlägget innehåller Adlinks
 
Blus
 
Fick en fråga på bloggen efter min föreläsning .... "Tack för en trevlig stund i lördags. Du var så fräsch sminkat. Vad hade för smink i ansiktet. Mvh Gunnel" Jag lovade att svara på den så här kommer hur jag brukar göra. Nu vill jag påpeka att jag har ingen kunskap omkring smink, jag bara kör lite. Innan jag sminkar mig så har jag alltid fukt och kvällen innan jag går och lägger mig så är det rengöring och fukt då också. 
 
Jag har ju bara smink om jag åker bort, här hemma eller om jag bara ska ner en en liten vända på stan eller åka och handla mat så sminkar jag mig sällan. 
 
 
När jag haft fukten i min ansikte så har jag primer från Mary Kay, den kan man bara köpa av återförsäljare av det märket. Sedan så har en concealer från bareminerals, light köpt på P.A.U.S  som jag har runt näsan och under ögonen. Sedan fortsätter jag med bareMinerals gel cream som också är från P.A.U.S. Jag har vanilla men det beror ju årstid och vilken färg man har på huden. Sedan avslutar jag med lite duo puder som jag även använder som highlighter. 
 
På fransarna har jag först en ögonfransböjare. Sedan en lash primer som gör ögonfransarna lite längre och så en mascara från Lancome. Använder flera olika mascara. 
 
 
På ögonbrynen brukar jag ha Palina brush on brown från P.A.U.S och ögonskuggor lite olika, just nu en från Yves Rocher men jag hittar den inte på deras sida. På läpparna ett favoritläppstift go fig.
 
 
Så nu har jag svarat på det. Nu tycker jag vi fortsätter att dricka cider och ta helg :) Imorgon ska vi bygga här hemma och då blir det arbetskläder och sminkfritt. Älskar kontraster.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Gunnel Karlsson

Tack för att du svarade på min fråga.👍

Svar: Tack själv för du vågade fråga 💗 Trevlig helg. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-29 // 18:45:30

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0