Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTänk vad åren går
I samarbete med Sprudla, foto Elin Andersson
 
Igår drog jag på träff med mina gymnasietjejer från beklädnad. Tänk vad åren går, det är lika många år sedan som jag träffade min man. Ja, det var på den tiden som vi träffades, 26 år sedan. Vi har haft lite kontakt genom åren, jag och mina gymnasievänner och de senaste åren har vi dessutom bjudit hem varandra en gång om året på middag. Väldigt trevligt. Igår var jag i Södra Vi.
 
 
Tröja HÄR 
 
 
De här bilderna fota Elin på mig för några dagar sedan när det mest bara regnade och va lite trist väder varje dag. För mig får det vara vilket väder det vill, jag vet att jag själv måste skapa sol i sinnet. Inte alltid så lätt, men vädret kan vi inte styra över men det kan vi med vår glädje. 
 
 
Gillar du som jag Odd Mollys fina sortiment så får du fram till den 24/9 20% på allt på ordinare priser på Odd Molly hos Sprudla HÄR, koden oddmolly17 gäller i kassan
 kika in på det får ni.
 
Idag ska jag nog hitta på något med mina barn och så klippa gräset, vi får se vad dagen bjuder på. Ikväll blir det x-fit igen och röra på kroppen. Rösta ska jag göra i kyrkovalet, väldigt viktigt att gå och rösta.
 
Hoppas ni får en bra söndag med sol 🍁☀️🍂
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0