Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPromenad och föreläsning
 
På lördag är det dags för att föreläsa utanför Vetlanda på Korsberga Bygdegård. Tog en lång promenad på nästan 2 timmar och gick igenom min föreläsning. Jag har ju gjort den två gånger nu så nu känns det som det sitter lite bättre och det ska bli så kul att komma iväg lite. Det är 60 bokade platser och det är så kul att så många vill komma och lyssna. (Sista datum för att boka plats var den 18/9)
 
 
Ikväll är jag bara hemma i myskläder och ska försöka komma ikapp lite och jobba av lite vid datorn. Jag älskar gå i underställ och använder alltid när jag springer om det är kallt. Extra förtjust i Kari traa, lite dyra bara men så fina. Har sett att Nelly har fått in ett med stjerna här, (adlink) å det skulle jag så gärna vilja ha. Har redan beställt ett från Campadre här, (adlink) så jag får nöja mig med det så länge. 
 
Skulle också behöva fler skor att gå och springa i. Nu använder jag ofta samma skor. På tal om skor så behöver vi rensa. Philips fötter har växt och det känns som vi har skor överallt, bara så trög att komma igång och städa när det gäller kläder och skor. 
 
Kram Lotta
 
...............................
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagMonica

Hej! Tack för en inspirerande blogg.Jag är lite nyfiken på vad du föreläser om?kram Monica

Svar: hej, jag föreläser lite om hur mitt liv varit, hur jag vågat starta eget, bloggen och hur jag tänkt även när Elin blev sjuk. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-21 // 19:57:47
Ann-Louise

Vilka härliga bilder så lusa och varma. Sen gillade dina värmeljus hållare :) Hoppas det gå bra på din föreläsning i helgen Varma hälsningar //Ann-Louise

Svar: Tack, det är små vaser och ljusbehållaren kommer från Zeta. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-22 // 09:38:14
URL: http://www.creativelife.nu

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0