Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerProduktiv dag
 
Att ta sig tid att träffa människor och hinna prata och jobba med att fotografera bilder är så mycket värt för mig. Jag blir dödstrött av sådana här dagar och i somras orkade jag inte det och tacka nej till nästan allt men nu känner jag mig så mycket piggare igen. Igår var det träff med grymma Cecilia Möller som är tokduktig. Jag lär mig massor av umgås med henne, undrar just vad hon lär sig av mig ..hi,hi :) Hennes instagram hittar du här 
 
 
Vi träffades först på hennes kontor och fotograferade några företagsbilder, sånt som man behöver ( inga av dessa bilder)  Jag behöver bra bilder både när jag planterar och är skitig och även ser lite så där proper ut. Att vara framför kameran när andra tar kort är minsann skitsvårt, Cecilia är ju en naturbegåvning. 
 
 
När vi kom in till stan blev det lunch på storan, jag var så hungrig ( tog några potatisar denna gång för den som undrar ) , så blev det lite möte med Jessica som är chef på Boomerang i Linköping. Lite bilder fotograferades för Boomerang också som jag visar senare idag. 
 
 
Vi lånade en så fantastisk fin bukett från Bloomingdesign när vi fota så den fina fick jag behålla.  Älskar ha blommor på bordet. 
 
 
15% extra på alla designerglasögon och vanliga glasögon från Eyerim på denna sida HÄR , använd koden LOTTA15 i kassan tom.30/9 (samarbete) 
 
Idag har jag massor att göra och styra upp. Skulle egentligen vilja vara ute och gräva och kasta in ved men vi får se vad tiden räcker till. Idag blir det myskläder och tända en brasa i alla fall.
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagMikaela

Härligt att du känner dig piggare nu :)

2017-09-19 // 09:55:13
URL: http://orsin.blogg.se
lars

Dina bilder är mycket bra , Häftiga
Gott att du känner mer kreativitet nu

Svar: Tack snälla , vad glad jag blir. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-19 // 11:36:22
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se
Linnéa

Wow! Vad snygg du är!
Är det där din naturliga hårfärg? I annat fall, så var har du köpt din hårfärg? Wow.

Svar: Hej min vän Cecilia som har det mörka håret har sin naturliga färg , jag har varit hos Studio Leander i Linköping som fixar mitt hår. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-19 // 12:06:57
URL: http://nealo.blogg.se
Linnéa

Jaha! Wow!
Det var verkligen ett naturligt resultat isåfall.

Jag har tidigare använt hårfärg, men en gång så färgade jag mitt hår själv från hårbotten och då blev det inte ett så bra resultat. Så jag har fått ta bort allt hår och låter det växa ut igen. Så använder en tråd peruk för tillfället med flätor för hårlängds känslans skull.

Finns det någon produkt som du skulle rekommendera för ett bra hårfärgs resultat? :)

Jag kommer att göra ett inlägg om mina hårfärger sen, så bara nyfiken!! :)

Svar: Jag kan inget om hårfärger, jag går bara till frisören som hjälper mig :) Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-19 // 12:47:42
URL: http://nealo.blogg.se
Linnéa

Okej, tack ändå!

För jag tyckte att det var så himla naturligt vackert. Så tänkte att du måste ha träffat en riktigt kunnig frisörska/frisör isåfall :)

2017-09-20 // 14:35:48
URL: http://www.nealo.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0