Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNu har lampan kommit
I samarbete med Louise Interiör
 
Jag längtar så mycket efter att få göra fint i vardagsrummet nu när min inspiration är tillbaka även inne och få upp min fondtapet. Målaren kommer om 1.5 vecka och så ska jag införskaffa bänkarna från Jysk, sätta lyse i dem och då får jag även lite mer yta att göra fint på. Jag har tänkt mig lite mer stilren stil, clean och kanske lite coolare där inne. Jag kan inte svänga mig med de där namnen på stilar men den här lampan från Louise Interiör ska nog få stå på bänken där inne, men det blev också väldigt snygg i sovrummet så länge så vem vet den kanske stannar där.  
 
 
Jag vill skaffa mig en massa snygga coffe table books, det har jag inte haft några direkt. Snyggt att inreda med det och tänkte man kunde kika på lite loppisar. 
 
 
Den här lampan är maffig och stor och så har jag inte ännu sett den i så många andra hem. Såg den på bilder på mässan och både jag och ägaren på Louise Interiör sa att den ska vi ha. På mässan kan ju vi med företag köpa in saker, men om man som jag inte har butik så måste man köpa för ganska mycket pengar och då är det bra att ha vänner i inredningsbranschen som kan fixa och som även vill samarbeta med mig. 
 
Idag blir det som sagt mysdag här. Ska plocka och städa lite inne bara innan x-fit börjar ikväll
 
Ta hand om er 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagLiselotte

Det är så kul att kolla din blogg. Du ger så mycket inspiration. Tack för det. Vi har tänkt att göra om i sovrummet. Det kommer nog inte hända på länge men man måste ju börja någonstans. Jag började med att skicka efter en fjäderlampa.

2017-09-24 // 10:07:40
URL: http://bylijo.blogg.se
Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

Så snygg

2017-09-24 // 11:35:28
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Jeanette

Det är en Game of thrones lampa 😜

2017-09-24 // 12:58:07
Elin

Vad fint!!

2017-09-24 // 21:00:14
URL: http://nouw.com/elinlarssonkalla

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0