Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMorristapet och blommor
 
Inlägget innehåller Adlinks & tidigare samarbeten
 
Det regnar ute massor idag, men jag har ändå varit ute några timmar när jag fått huset städat. Tog med mig lite blommor från trädgården och gjorde en bukett. Så glad för mina kronärtskockor växte från frön och att jag har lite blommor i mina rabatter som jag kan ta in. 
 
 
Tapet Morris seaweed, byrå Ikea, lampa här, ljusstake vet ej,  vas här 
 
Nu har jag bestämt mig vilken tapet jag ska ha som fondvägg i vardagsrummet. Jag älskar grått och blått och har det överallt, även lite grönt. Jag vill ha något som harmoniserar med hallen och sovrummet och det får nog bli en annan Morris. 
 
 
 
Jag får ta en tur till stan någon dag för att kika på lite olika och se hur de ser ut innan jag bestämmer mig. Först köper jag tapeten och sedan har jag en målare som brukar komma hit och hjälpa oss tapetsera. Tror det kan bli bra med den beiga howardsoffan och vita bordet från Bruka. 
 
Jag älskar mina fondväggar i huset och i vardagsrummet har jag inte fått till det med väggen och vill ha lite mer ombonad känsla. I sommar har vi knappt varit inne heller. Jag ska fota lite före och efterbilder framöver. Vi får se när målaren har tid men någon gång i höst hoppas jag det blir klart. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0