Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerGruslass och äta ur kastrullen
 
Det blev en ljuvlig morgon, när Philip gått till skolan gick jag ut i köksträdgården och körde grus. Fåren kom från hagen och hönsen pickade gräs. Dessa stunder känner jag mig extra rik som har den tiden att kunna göra det jag tycker så mycket om. Mössa på huvudet, skitiga knän och handskar på händerna så jobba med kroppen i naturen. Älskart!
 
Elin sover ofta hos sin mormor på måndagar för vi har hjälp med städning då tidigt på morgonen och hon har sovmorgon, så jag åkte och hämtade henne senare och har skjutsat till tåget innan hon tar prover varje måndag. 
 
 
Nu har jag ätit världens godaste fisk som jag ska tipsa om senare idag, min man har lagat. Var så lat så när jag värmt den så jag åt ur kastrullen :) Skulle aldrig Kalle göra kan jag säga, men när jag är hemma själv kan jag välja grisfasoner...hi,hi. Nu ska jag ut och klippa gräset för senare i veckan ska det bli regn igen. Får fortsätta jobba vid datorn ikväll.
 
 
 
Ni har haft frågor på vilket grus jag köper, det här som jag har nu kommer från Hulje Sand och grus. Jag har köpt 10 ton den här gången och det körs hem med lastbil, kan tänka mig det ligger på straxt över 3000 kr. Gruset eller makadam som det heter är 4/8 och är röd/grått i färgen. 
  
 
 
Ta hand om er nu så kikar jag in här igen efter gräsklippningen
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Josefine

Så fin trädgård!

2017-09-11 // 13:04:39
URL: http://https://varmepumpshopen.se/
Hemfeminin

Den är min favoritgarden på internet. Matchande växter i rabatterna med mjuka konturer,romantisk köksträdgård, lovely växhuset.Till den minsta detalj väl genomtänkt, men ändå ser så naturligt ut och harmoniskt.
Grattis

2017-09-11 // 18:06:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0