Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFrukost, en paus och snygga mobilfodralet
 
Behövde en dag att tänka, tänka på hur det ska bli nu när allt lugnar ner sig och jag kommer kunna jobba mer. Vad vill jag? Vart är jag på väg? Vad ska jag lägga min tid osv? Tror det är viktigt att brainstorma och skriva ner hur man tänker. Bloggen har blivit ett heltidjobb för mig, men det är viktigt när man driver företag att ha många ben att stå på. Sedan är det ju roligt att utvecklas och göra lite nya saker också. 
 
 
Så jag tog en frukost på Scandic och skrev ner lite vad jag kan se framför mig just nu. Vad jag kan utveckla och vad som jag vill göra mindre av. Jag kanske delar de tankarna här på bloggen längre fram men just nu så spånar jag mest. Reportagevärlden har förändrats mycket under Elin var sjuk så där har jag ingen framtid känner jag. Kanske några år på sikt men frågan är kommer tidningar finnas om 5 år, vill jag ha de där dåliga avtalen? Nej. 
 
 
Kanske är det så att jag ska satsa mer på tex. föreläsningar, företagsfotograferingar här hemma, utbilda mig lite mer, starta podd, fler böcker osv. Ja vi får se. 
 
 
Jag hade även bokat in en hotstonemassage på P.A.U.S och det var så skönt. De hade ett erbjudande nu så då passade jag på. Jag behöver fortfarande gå oftare fick jag höra, jag är visst stel i nacke och rygg fast jag tycker att jag mår bra och så färgade jag ögonbrynen som jag brukar göra. 
 
 
(samarbeten) Har ni sett mitt fina skal har kommit och min snygga jeansskjorta från Campadre . Båda dessa företag har också erbjudande här på bloggen . Hos iDeal får man 20% med koden LOTTA20 HÄR och hos Campadre får man 10% extra rabatt med koden FYRA10 HÄR
 
Så nu dyker min Karl-Johan när som helst upp i dörren så nu ska jag avsluta här. Har egentligen tokmycket att göra men jag bara orkar inte stressa. En sak i taget och inget blir bättre att det.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagLars

Jag är nybörjare i LCHF världen. Är det svårt på hotell och lunchrestauranger?
Men din hopplockade frukost ser ju vettig ut

Svar: Om man äter strikt lchf så äter man inte så mycket frukt som jag har på denna tallrik men äggröra och bacon, korvar, ostar och massor av gott får man äta mycket av :) Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-27 // 18:24:25
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se
Keramikenlisa@gmail.com

Hej och hallå!
Jag hoppas du startar en podd det vore toppen.Bor man i Jämtland kan vi inte gå på dina föreläsningar tror du når fler med en podd.
Böcker inte heller så tokigt.
Kram och lycka till

Svar: Ja men vad kul du tycker du tycker podd, jag ska forska lite i det hur det funkar. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-09-27 // 19:43:11
jannice

underbart skal! älskar detta märke=)

2017-09-30 // 11:46:31
URL: http://lovebyjannicelindell.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0