Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerStädat i orangeriet
 
Foto på mig: Elin Andersson
 
Den här dagen har varit så himla härlig!! Har verkligen njutit av att pyssla och solen har lyst. Vi började med att bygga men Kalle tyckte att han klarade sig så bra själv så jag kunde istället städa orangeriet.
 
Vi behöver måla klart och sätta upp sista listerna där ute som vi inte hann med i våras men först måste vi städa ur alla växter och tömma krukor så det har jag börjat med idag. 
 
 
Tröja och bra arbetskläder finns HÄR (samarbete) 
 
I veckan som varit har jag haft så mycket annat som jag velat göra men idag körde jag järnet och hann massor. 
 
 
Så nu är det lite mer tomt där inne och vi har flyttat lite på bordet och nästa helg hoppas jag att vi kan måla lite. 
 
 
Kalle ville in och se på hockeyn på eftermiddagen men före det så grillade vi hamburgare på våran grillplats, hamburgaren åt vi inne i orangeriet. 
 
  
Grannen kom förbi med sin vackra häst och Findus var med hela tiden och hönsen. 
 
 
Nu får vi städa krukorna en annan dag som jag ställt undan så länge och det är dags att gå ner till min man som duschat och det ska lagas lite skaldjurssoppa och ett glas vin till det. Dags att packa lite.
 
Ha det så bra
 
Kram Lotta

Vi behöver tid att prata och få vara lite själva
 
Idag har vi varit igång ute båda två med att bygga både på det ena och andra och haft en riktig jobbardag på landet. Det är mycket som ska bli klart innan hösten kommer på riktigt. Vi har ju brädor hemma och kan bygga klart golvet men det ska bli el och slangar där under till uteduschen så allt det måste bli klart innan vi kan lägga klart golvet. 
 
 
Nu ska vi snart bort några dagar och bara ha det bra så då blir det inte mycket gjort. Vi behöver tid att prata och få vara lite själva. Sammanfatta slutet av Elins behandling och sätta ord på våra känslor. Vi behöver tid för beröring, tid att lyssna, vila, äta gott och bara vara vi två. Så viktigt tror jag. 
 
Återkommer lite senare ikväll vad vi pysslat med idag om jag hinner, hoppas ni fått njuta av sol idag. 
 
 
(samarbete) För den som gillar julen har Campadre börjat sälja fina julstjärnor m.m. Jag ska börja kolla över mitt pynt och julstjärnor brukar ju behövas varje år,  kika om ni vill FYRA10 ger 10% extra i kassan HÄR
 
Kram Lotta 

Smärtan är över
 
 
Jag tänker på det hela tiden, mitt hjärta fladdrar lite då och jag vill bara gråta. Glädjetårar. Det är så svårt att förstå att smärtan är över. Jag ska inte behöva se min dotter ha ont. Inte av sprutor och dropp. Ni förstår hur mycket smärta vi fått se sista åren och hur vi fått stålsätta oss inte försöka må dåligt av det, men alla föräldrar förstår ju att se sitt barn lida och ha ont smärtar. För oss har det blivit en vardag. Det finns olika sorts smärta och vi har lärt oss att inte må dåligt förrän det är skarpt läge, annars hade vi gått under. 
 
Istället har jag försökt att hitta glädje även om hon har ont. Göra roliga saker så smärtan känns lite mindre för oss båda. Göra vardagen lite festligare och finare så man glömmer bort osv. Dagar hon haft ont har varit många, många men de är över nu. Det känns för bra för att vara sant. Jag verkligen älskar den tanken, att hon ska slippa ha ont varje månad. Det har ju såklart alltid varit mest synd om Elin men jag har ju också försökt beskriva en mammas tankar. Att stå brevid har varit svårt, men det är över nu. 
 
Godmorgon, nu fångar vi lördagen...
 
Kram Lotta
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0