Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSteam hotell och spa
 
Dag 1
 
Å vi har haft det så bra och vilket hotell sedan. Har sett Steam hotell genom sociala medier och blev så nyfiken och bokade ett bra erbjudande, såg att de hade fortfarande dessa för er som också är nyfikna att bo på detta fina ställe.
 
 
Skor och väska HÄR (samarbete) 
 
 
Min fina tröja Boomerang HÄR ( samarbete) 
 
Vi fick ett rum på 14:e våningen ut mot vattnet och hade tillgång till spaavdelningen och 3 rätters. Rummet var superfint men visst finns det lite som önskas som tex värme på badrumsgolvet och i handdukstorken osv men i det stora hela super, super fint. 
 
 
När det gäller inredning så har det här hotellet allt. Jag älskar Asia spa och detta är med klass med detta. Man går verkligen där och bara njuter av allt vackert. Tänk att det varit ett gammalt ångkraftverk. 
 
 
Spaavdelningen är bara öppen för hotellets gäster och när vi var där en söndagkväll så var det ganska mycket folk, men på måndagen  var det lite mer luftigt. Åter igen så smakfullt inrett överallt och en fröjd för ögat att få ligga där och bara ta det lungt. En bubbelpool skulle de dock kunnat haft som jag saknade, krokar att hänga sina kläder på osv.
 
 
Min outfit här 
 
 
 
På kvällen åt vi på restaurangen som bjöd på trerätters. Väldigt god mat och trevlig personal överallt. Sov gott i sängen och dag två tar vi imorgon. Kan varmt rekommendera detta fantastiska hotell till alla jag känner och har under dessa dagar laddat massor energi och har ny kraft att ta tag i mitt företag efter dessa år och allt som hänt. Känner mig så laddad. 
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Åse

Mysigt hotell! Det ska jag lägga på minnet!

2017-10-04 // 10:08:31

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
resa
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0