Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPlantera höstblommor
 
Det blev lite nya fina höstblommor i mina krukor idag från Linköpings trädgårdshandel Jag visar några av krukorna idag. Krukorna är från Trädgårdstorget i Linköping och ska egentligen inte stå ute i vinter så vi får se om jag plockar in dem senare. Hade dem ute i vintras och de blev lite förstörda då.
 
 
Det blev ganska enkelt i dem som jag har på sidorna av trappen. Lite olika sorts kål och den med stora ludna blad vet jag inte vad den heter men fina är de. 
 
Jag visar lite mer en annan dag. Det blev lite olika för jag var även på ett annat ställe och köpte lite till. Nu är min lilla mamma hemma igen och vi får hoppas det går bra för henne och Elin ska försöka gå till skolan imorgon så nu känns det bättre för mig. Min kropp blir lite trött när det händer mycket så jag får ta en sak i taget. 
 
 
Mina killar behöver lite nya kläder och skor, har beställt lite skor här (adlinks) till Kalle och Philip och ska titta över sonens garderob. Det är mycket han behöver och killarna i huset är lite dåliga på att köpa kläder själva. Elin hon växer däremot inte mer och kan ha samma skor. 
 
Ha det bra, dags att laga middag och tända en brasa och ikväll blir det svara på mail kvällen lång.
 
Förra året så krukorna ut så här 
 
Kram Lotta
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagAnonym

Hej Lotta ser jättefint ut med nya bloggen men såg att det missats ett ord uppe i presentationen en av Sveriges största ska det nog stå. Många styrkekramar

Svar: Å tack det ska vi såklart ändra på imorgon 😘 kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-10 // 22:20:06

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0