Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerInfo & Pr Policy
 
Lite fakta om min blogg och mitt jobb som Fotograf & Influencer
 
 
 
Jag arbetar med min blogg Fyra årstider - mitt liv på landet professionellt och driver den som ett heltidsföretag och startades 2008. Fyra årstider är numera en av Sveriges största bloggar inom Hus & Hem, men på bloggen delar jag gärna hela mitt liv som innehåller allt från lantlivet, mina tankar om livet till dagens outfit. 
 
Mitt yrke är numera Fotograf & Influenser och genom kameran vill jag skapa fina bilder både till min blogg men också genom att sälja bilder till företag och tidningar. I mitt arbete som Fotograf tar jag emot fotouppdrag åt företag här hemma på min gård då jag också är min egen stylist och vid fåtal tillfällen även fotar bilder till reportage. 
 
Om jag får förfrågningar så har jag även möjlighet att på olika sätt inspirera genom att hålla föreläsningar, lite mer om det kommer man kunna läsa på min hemsida. 
 
Utgiven Bok Fyra årstider mitt liv på landet 2013
Året Nyföretgare i Mjölby kommun 2014

 
Hur jag arbetar med reklam 
 
På Fyra årstider förekommer reklam i olika utföranden och är den inkomst jag har för att kunna driva bloggen som ett heltidsföretag och så professionellt som möjligt. Den reklam som presenteras här på bloggen är alltid noggrant utvald för att passa mig och mina läsare.
 
Mina samarbeten märks alltid ut på olika sätt genom tex. Adlinks/affiliates länkar, samarbeten med olika företag där produkter eller tjänster förekommer, produktprover, upplevelser osv. 
 
Några av de butiker som jag samarbeter med är Louise Interiör, Sprudla, West Coast Company, Sharpman, Lantliv & Inredning
 
Mina åsikter är aldrig köpta utan genuina och kan ej påverkas av tredje part.
 
Allt material på denna blogg om annat ej anges ägs av mig och skyddas av upphovsrättslagen.  Mina bilder tillhör endast mig.
 
Kontakta mig gärna på mail
info.fyraarstider@gmail.com
 
 


TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0