Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHöstplantering
 
Ska vi kika lite mer på höstblommorna från Linköpings trädgårdshandel och hur det blev? Satte bara enkelt en växt i varje kruka från Bergs potter på lilla bordet från Ikea som står ute året runt. Tycker det är fint när det är enkelt men man grupperar.
 
 
Ett tips är att köpa pinjebark på påse, det finns i de flesta blomsterbutiker eller trädgårdshandlar. Tycker det ser mycket snyggare ut när man lägger på pinjebark.
 
 
Min man har jobbat över varje dag och kommer även få jobba i helgen så nu när han kommer hem så ska jag hinna prata lite med honom. Sedan ska jag gå igenom mina lökar som jag beställt från Holland, 400 st närmare bestämt. Ska kolla upp vilka färger jag beställt så jag kan sätta ner dem i helgen och det blir fint i vår i rabatterna. Vill du ha mer tips på höstplantering som jag gjort tidigare så kolla här 
 
 
Ha en toppenskön kväll och åter igen tack för ni skrivit så mycket fint om nya bloggen. Vi ska fortsätta och försöka få den ännu bättre på mobilen men vi får börja så här. 
 
Kram Lotta
 
 💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Anita

Snyggt!!

2017-10-12 // 08:20:51
URL: http://siliiins.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
resa
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0