Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFace mask
 I samarbete med The Incredible Face mask 
 
Nu är det dags att tipsa om Face mask igen, en produkt som man kan tipsa om många gånger och som jag gillar väldigt mycket. Face mask eller någon annan av The Incredibles produkter använder jag en gång i veckan beroende på vad jag har hemma. Face mask ger den där fräscheten  och renheten i huden som jag vill ha. Ta hand om kroppen på olika sätt gör jag genom mina behandlingar, äta bra mat och så träning. Min hud håller sig fin än så länge. Jag har sällan finnar osv. Här kommer lite tips på hur du gör med masken. 
 
 
Först börjar man med att trycka ut masken på plasttallrik och så har man sin lilla pensel där också.
 
 
Sedan penslar man på den men aktar så inte hår kommer med och att det inte kommer för nära ögonen. Nu ska masken sitta på i ca 30 min. 
 
Masken kommer du märka är tex. väldigt bra mot acne eller fet hy och djuprengör porer m.m 
 
 
Efter 30 min drar du sakta bort masken och då kan man se hur orenheterna och död hud följer med. Bra att veta är att Face mask är heller inte testad på djur. Efter masken tvättar man av ansiktet, torkar av med handduk och smörjer in huden som man brukar göra. Du kommer uppleva en fräsch hy med en ny lyster.
 
 
Har du också lust att testa The incredible Facemask? Skriv in rabattkoden facemasklotta och få 30% rabatt. Klicka HÄR​ ​för att komma till sidan. Rabattkoden gäller dock bara en begränsad period, så vänta inte för länge.
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagFelicia

Den måste jag pröva :)

2017-10-09 // 10:21:47
URL: http://frokentv.se
Outi

Hej! En fråga - drar den med sig alla små "strån" i ansiktet? Det är inte så att håret få för sig att typ "dubbelproducera" nya strån om de gamla försvinner??? Knäpp fråga jag vet - men måste fråga ändå ;)

Svar: Nej absolut inte, men den sitter ganska hårt så man får akta så inte ögonbrynen åker med 😗 kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-09 // 17:58:56
Anna

Beställt! Ska bli kul att prova. Tack för tipset.

2017-10-09 // 18:53:02

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0