Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAstman har växt bort
 
 
Philips astma har växt bort, så nu behöver vi inte gå på mer kontroller. Så himla skönt! Nu är vi två i familjen som inte behöver äta medicin. Jag är väldigt tacksam att jag slipper min astma. Det blev en snabbis till sjukhuset så jag kom hem fort. 
 
 
Kruka Tine K, ljusstakar Miljögården
 
Nu har jag varit och hämtat så fina grejer jag ska visa snart. Bland annat en gosig mössa som finns här (adinks) Jag gillar ju mössor och har lite för många. Imorgon ska jag hämta ett stativ som Elin och jag köpt sedan ska vi hitta på grejer Elin och jag. Bäst att jobba en stund innan jag ska gå promenad med min bästis
 
Kram Lotta
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Maria

Hej.
Nu är jag ytlig, men vad heter blomman?!

Mvh Maria

Svar: Hej, corokia tror jag :) kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-19 // 16:30:36
Helena.hjort-mattback@netikka.fi

Hej! Så skönt att hans astma har försvunnit👍🏼 Vår flicka hade förkylningsastma som liten, men den växte bort när hon kom upp i skolåldern. För två år sedan när hon var 14 kom den tillbaks😩 Läkaren sade att det var vanligt att tonårsflickor får tillbaka sin astma pga hormonella förändringar i kroppen. Tank vad dessa hormoner kan ställa till med😬 Läkaren trodde att det kanske skulle lugna ner sig sedan när hon blev vuxen och nu har hon haft en förkylning utan att alls fbehöva ta medicin så vi håller tummarna för att det försvinner igen. Hon kan ju leva med det och medicinen hjälper bra, men är ju ansträngande för kroppen att ha ett virus och samtidigt kämpa med astman😬. När det var som värst, blev hennes hjärta lite påverkad av allt "arbete". Ha en fin höst❤️

2017-10-20 // 10:51:39

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0