Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerÄndå skiter det sig
  
 
Jag behöver inte stressa speciellt mycket men ändå skiter det sig liksom. För det mesta går det ändå toppen att ha en lista med ärenden och handla men fortfarande är mataffärer det värsta för mig. Idag var en sådan dag när jag ska fixa en massa saker och mycket blir fel. tex. har jag tankat fel bensin i dunkarna till gräsklipparen två dagar i rad och fick åka och köpa extradunkar för att få hem rätt bensin osv
 
Sedan tänker jag att det är ok. Det får vara okej att att det är så här ibland, för det vi varit med om har satt spår och kroppen känner igen det tunga så fort det blir för mycket att hålla reda på. Jag behöver inte stressa men kroppen klarar inte det ändå. Hade jag åkt och handlat tidigt på morgonen när det öppnar och kommit iväg skapligt så hade det inte hänt.
 
Min hjärna gillar inte att handla i stora affären i min lilla stad eller samhälle, men att åka till stora stan är det ok. Det måste ju ha att göra med att jag känner en massa folk, många känner igen mig och jag blir stressad av det. Fast egentligen gillar jag just nu att prata med folk. Konstigt det där hur hjärnan styr oss och ger oss för signaler.
 
 

I vilket fall så är det hellungt just nu. Vi latar oss alla och jag känner inte av någon stress, bara den där jäkla mensen som ger migrän så fort den kommer en dag eller två och sedan är jag människa igen :)

Nej nu ska jag jobba en stund och sedan kanske hoppa i badet och köra en ansiktsmask. Kylen är full med en massa god mat och bubbel ligger på kylning

 Ha en fin helg!
 
Kram Lotta
 
.....................
 
(samarbete) Stor Midseson sale rea på Campadre nu, gratis frakt och 10% extra på allt med koden FYRA10 i kassan HÄR, skulle själv gärna kunna tänka mig lite från Helly Hansen


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Tesd

Känner såå igen mig med handlingen,det är verkligen det värsta som finns, Min räddning är DriveThru på Ica Maxi. Sitta hemma och beställa och bara åka förbi och hämta, bästa!!!
Trevlig helg:)

Svar: Ja får nog fundera på det jag med känns det som ....smart att du hittat ett sätt som känns bra för dig. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-06 // 18:50:06
Susanne Klaesén

Hej!
Har börjat veckohandla hos Maxi över nätet och får det hemkört till dörren. Kan vara ett av våra bästa beslut.
Det är fantastiskt skönt att få den tiden till annat. Idag har vi varit o simmat tillsammans mannen o jag.
Kram kram

Svar: Klokt och jag ska fundera på det jag med.Härligt med bad. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-06 // 19:10:42
D

Hej!
Å vad skönt att höra om fler som känner samma. Jag är 28 år med två små barn. Jag ogillar också att handla i stora affären där jag kan råka möta folk. För jag vet att när jag träffar någon så trycker jag på en knapp och blir jättetrevlig och social fast kroppen egentligen inte orkar det. Jag vill vara social när jag känner för det ;)

Tack för mysig blogg
Kram

Svar: Nej du är inte ensam, jag upplever det värre nu när jag haft det svårt med min dotters behandling men det kan säkert bli bättre. Vi får jobba på det. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-10 // 09:41:25
Camilla Björklund

I vår familj har vi laddat ner en app som heter Wunderlist där alla i familjen har tillgång till samma inköpslista så när jag ska handla tar jag upp sin telefon sätter på musik i öronen och bara handlar och ser eller hör inget.
Jag orkar verkligen inte prata med folk när jag är ledig.
Det funkar för mig :)

2017-10-14 // 08:18:34

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
resa
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0