Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
header5 veckor kvar och vi laddar om
 
Elins allergimedicin hjälper inte längre. Troligtvis orkar inte kroppen hålla tillbaka längre efter sista sprutan hon fick i ryggen. Så nu är vi i samma läge igen som vi haft det mellan mars-augusti. Hon har ingen energi, hostar, näsan rinner, prickar, tungandad osv. Nu tror läkarna som oss att Elin fått en allergi mot sin cytostatikamedicin men man har inte varit med om det innan så man vet inte riktigt vad man ska göra. Att ta bort medicinen är det sista man vill göra.
 
 
Jag vet däremot vad jag måste göra när hon inte mår bra, jag måste pyssla, träna och försöka träffa vänner osv. Igår planterade och idag tog jag en springrunda på 4 km. Solen i ryggen och underbart vacker natur. När jag kom hem var jag slut, men sedan kickade glädjen in och tacksamheten. Å vad jag älskar endorfiner.
 
Bästa terapin mot att inte tänka på det som är jobbigt är 1. Umgås med människor som man tycker om 2. Vara i naturen 3. Träna 4. Upplevelser
 
 
Jag skulle varit och fikat med några vänner nu men vi har väntat på samtal från doktorn. Tre tabletter ska tas bort i veckan till och börja med så får vi se om det blir bättre om några veckor. Då kör vi på det, vi laddar om som vi bäst på. 
 
 
Kruka här (adlink) 
 
Om 5 veckor är Elins behandling slut, inga mer tabletter eller någonting mer. Om 5 veckor. Det är ju ingenting, så det går bra det här. Vi tar en dag i taget och idag fick jag springa och väldigt tacksam för det. 
 
Kram Lotta
 
 💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagViveka

Tråkig kommentar, men har man kollat så hon inte utvecklat allergi mot katt.....😢

Svar: Hej, allergi mot katt kan inget visa nu när hon äter cytostatika, men de symptomen som tex. att Elin svullnat upp i kroppen kan man inte få av allergi mot katt. Det är lite komplicerat och hade varit väldigt enkelt om det varit mot katten men så enkelt är det tyvärr inte. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-11 // 15:01:26
Josefine

Så fina krukor!

2017-10-11 // 15:13:24
URL: http://scandicave.se/
Astrid - Bloggar om mat och att gå sin egen väg i livet

Skickar en stor kram till er <3 5 veckor känns mycket i stunden men ni kommer ta er igenom!

2017-10-11 // 15:49:49
URL: http://buttala.se
Anne alm

Känner med er min vän!! Massor av 🤗🤗🤗❤

2017-10-11 // 15:50:18
E.

"att Elin svullnat upp i kroppen kan man inte få av allergi mot katt. att Elin svullnat upp i kroppen kan man inte få av allergi mot katt"

Lotta, en sak om allergier är säker, nämligen att man inte kan påstå det ena eller det andra med 100%. Jag har själv upplevt det. Läkarna var 1000% säkra att "detta är omöjligt" och ändå visade det sig vara fel. Det enda sättet att kunna konstatera att man "inte är allergisk mot något" är att avlägsna orsaken och se om man blir bättre eller inte.

Svar: Hej, vi har bett dem att ta prov men det kan man inte göra nu för det skulle inte visa något. Sedan är dessa biverkningar inte likt som när man bara är vanligt allergisk. Detta är mer komplext. Det som Elin troligtvis har kallas ansiktsödem om du vill läsa lite mer om det. Om det skulle visa sig vara katten så skulle han såklart få flytta direkt. Elin känner igen skillnad för att hon är med katten eller i skolan osv. Det är vi föräldrar som tror det är allergi, men vi vet ju inte ens det. Det kan sitta tumörer eller , något i hjärta, lungor osv. farliga saker. Men vi kollar såklart allt vi kan. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-10-11 // 20:07:25
Elliinor

Hej, vad tufft Elin och ni har det 😔 släpp tankar om allergi mot katten just nu, Elin har med all säkerhet kompetent läkare mm omkring sig. De har kunskap om allergier. Ta er igenom behandling och utvärdera sedan. Tror katten har större positiv påverkan än negativ på Elin.

Kram från en följare

2017-10-11 // 21:59:23

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0