Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVinn en sparesa för två
I samarbete med Selma Spa
 
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
 
Nu är det dags för tävling där du kan vinna en sparesa till Selma Spa för två personer ( värde ca 3000 kr) Den som vinner får bo en natt på fina Selma spa i sviten med bubbel och frukt som väntar på rummet. Du får tillgång till spaavdelningen och fantastisk trerätters middag på kvällen och en uppdukad frukost på morgonen innan du far hem.  Mer om resan kan du läsa HÄR 
 
 
Du ska svara på frågan:
 
 1. Var ligger Selma spa?
2. Vilka tre olika rumstyper kan man boka på Selma spa?
Motivera vem du skulle ta med dig och varför du vill åka
 
Selma spa utser en vinnare som presenteras här på bloggen den 14/11
 
Lycka till! Tävlingen kommer även ligga på instagram.
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Annamaria Gunnarsson

Selma SPA Ligger i sköna Sunne!

Rummen som finns att välja är Standard, Superior och Svit!

Jag fyllde 50 nu i oktober, och min man och jag firade 25 år som gifta i slutet på augusti. Känns som om vi skulle behöva komma till Sköna Sunne och Selma SPA för lite avkoppling och lugnt firande!

2017-11-02 // 19:17:36
Bitte

Selma SPA Ligger i underbara Sunne, som är så vackert Sunne!
Rummen som finns att välja är Standard, Superior och Svit!
Jag och min underbara sambo har haft en tufft tid med många olika sjukhusbesök, nu är det bara en tid av väntan som ligger framför oss, vad skulle inte passa bättre än att komma bort lite.

2017-11-02 // 19:24:46
Jessica

Selma spa ligger i Sunne, ett par mil från Selma Lagerlöfs Mårbacka.
Selma spa erbjuder standardrum,superiorrum och svit.
Jag skulle ta med blivande mannen på en övernattning. Vi har ett barn och vi kostar sällan på oss att göra något bara vi två. Vi har under flera år kämpat med syskonförsök (ivf) och efter 9 försök gav vi upp. Det har gått åt mycket energi och pengar (över 160000) men vi har gått igenom allt och kommit ut och fått en ännu starkare relation. Förra året friade han och nu sparar vi så mycket vi bara kan för att kunna gifta oss nästa höst. Det skulle vara underbart att kunna överraska honom men en övernattning frampå eller kanske tom när vi varit gifta ett tag.
Håller alla tummar jag kan för att jag vinner. Skulle vara så härligt!

2017-11-02 // 19:27:15
Zandra

Selma SPA ligger i Sunne! De tre olika rumstyperna är Standard, Superior och Svit.
Om jag skulle vinna denna dröm så skulle jag ta med mig min älskade mamma.Vi blr inte så nära varandra och jag saknar henne varje dag, min mamma har gått igenom en hel del på sistånde vilket gjort henne nedstämd och ledsen hon lever ensam och det skulle var så fantastiskt att få ta med mamma på lite lyx, god mat, skratt och att bara få umgås med varandra och ha det gott.Det skulle värma i mitt hjärta att kunna få ge min älskade mamma.

2017-11-02 // 19:29:45
Kristina Ottebrand

Hej!

Selma Spa ligger i Sunne i Värmland
Rummen som finns är standard superkort svit

Oj vad jag skulle vilja vinna!
Min man och jag jobbar heltid och båda jobbar skift så att få en stund tillsammans och njuta av spa, mat och varandra vore underbart. Detta år har jag varit lite sliten men kämpar på och försöker göra trevliga saker man mår bra av. Så ett spabesök vore verkligen en sån sak.
Mvh Kristina Ottebrand

2017-11-02 // 19:31:09
Annelie Gabrielsson

1. Selma spa ligger i sköna Sunne
2.Standard, superior och svit
3. Min kära man fyller 50 år i år och det skulle
vara roligt och överraska med spa.
Vi behöver även bryta vardagen då vi fick oväntad diagnos i vintras som tynger våran vardag.

2017-11-02 // 19:44:14
Pamela

Selma Spa ligger i Sunne. De tre olika rumstyperna är standard, superior och svit. Jag skulle vilja överraska min man som fyller 40 år senare i vinter med bubbel tre rätters middag och spavistelse på Selma Spa. Det vore en riktig höjdare 🥂

2017-11-02 // 19:44:41
Inger

Selma spa ligger i Sunne. De olika rumstyperna är standard, superior och sviter. Jag skulle gärna vilja ringa min väninna, 27 mil bort och bjuda med henne på spavistelse. Vi träffas inte så ofta, men när vi träffas bara bubblar vi med prat, mat och dryck. Det skulle vara fantastiskt roligt!

2017-11-02 // 19:58:13
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se
Sara Heliosson

Selma Spa ligger såklart i Sunne! De erbjuder rummen Standard, Superior och Svit.

En tripp till Sunne jag och min man skulle behöva,
men jag tror jag honom då skulle få röva.
Med två företag och familj det finns alltför mycket att göra,
så pass mycket att fritid endast är något fantasin kan höra.
Att överraska världens bästa pappa, företagare och man,
det är något jag sannerligen skulle vilja göra minsann.
Då det stundar för födelsedag inom kort,
jag detta gärna hade velat skriva på hans kort;

”Grattis till dig min älskade man och bästa vän,
detta du ej bör ha haft på känn.
Packa din väska vi nu mot Sunne ska bege oss,
så vi nu i 24 h kan njuta av varandra kloss i kloss”.

Hälsningar Sara

2017-11-02 // 20:05:01
Anna

Hej!
Selma spa ligger i Sunne och de olika rummen man kan boka är standard, superior och sviter.
Jag skulle väldigt gärna vilja överraska min sambo med ett besök på Selma spa. Jag har varit sjukskriven i ett år och är det fortfarande. Nu när jag börjar pigga på mig skulle det vara välbehövligt med lite tid tillsammans. Vi har faktiskt aldrig varit på spa men har ofta pratat om det. Håller tummarna!

2017-11-02 // 20:07:55
eva fridström

1 Sunne
2 Svit superior Och sist men inte minst standard :)
Mannen Pär då det kommer ännu en tufft tid för oss snart då det är tre år sen jag mista min pappa och två år sen vår son Fredrik gick bort i cancer ;( Så vi har en tuff tid framför oss nu och skulle behöva få något att se fram mot tillsamns på ett spa och få rå om varandra .

2017-11-02 // 20:08:06
URL: http://pysseliten.blogg.se
Villa Ryttarängen

ja mn då kör vi.. Selma SPA ligger i Sunne! De tre olika rumstyperna är Standard, Superior och Svit. Jag skulle ta med min make för att han har haft ett riktigt tråkigt och jobbigt år. Hans knän är helt slut och han har inget jobb att gå till längre. Att få en helg med fantastisk mat och avkoppling i fin miljö skulle få oss att fatta mod och hopp om en ljusare framtid. Något att se fram emot i höstmörkret. Kraaaam Pia

2017-11-02 // 20:12:18
URL: http://villaryttarangen.blogspot.se/
Cecilia Beitmirza

Ooooh, att vara med om en Tävling, DET har Jag aldrig vart! Men Jag provar,: Fråga 1, Svar: Sunne, nära Selma Lagerlöfs Mårbacka. Fråga 2,Standard, Superior och Swit.
Vem skulle JAG ta med mej dit? Jo, väldigt enkelt att svara på, naturligtvis Min Make sen 35 År tillbaka, Vi har fått kämpa genom Livet, ibland Med Jobb och ibland utan! Vi träffades 1985 när min nuvarande make bodde i Mjölby och Jag hade emmigrerat från Finland(dock från Österbotten, Finland)så jag hade språket, medan Min Käresta endast talade Engelska, pga. resten av Fam. i U.S.A Vi möttes och blev kära och gifte oss på Lundby Kapell av "Jonas Präst" (rest his soul)Och sen fick Vi 2 underbara Döttrar 88 och 89 men fick aldrig Dendär Underbara Honeymoon, så till Selma Spa skulle jag åka på det! Tack på förhand för att Du Lotta Fixade DET !

2017-11-02 // 20:13:42
Irene Söderberg-Nilsson

Selma Spa ligger i Sunne Värmland!Rumstyperna de har är standard,superior samt svit.Min enda dotter 34 år samt mamma gick bort under 2016 😇 så det har varit ett mycket tufft år! Hade jag inte haft min man Per vet jag inte om jag hade klarat detta med mitt förstånd i behåll ❤.Han har varit vid min sida i 26 år och aldrig lämnat mig! Vill därför få ta med honom till Selma Spa och njuta tillsammans av det goda för det är han värd!

2017-11-02 // 20:16:59
Anna-Maria Nilsson

1. Selma Spa ligger i Sunne!
2. Standard, Superior och Svit!

Jag tar mig min väninna Linda som behöver lite pepp och glädje och vi passar på att tillbringa lite tid tillsammans med Marie, vår klasskompis från gymnasietiden som bor Sunne! Jag tror vi får härliga dagar med mycket god mat & dryck, skratt & glädje, prat och minnen från vår student 1993!

2017-11-02 // 20:19:44
Karin

Selma spa ligger i Sunne, och rumstyperna är standard, superior och sviter. Jag vill ta med min man, han fyller år nästa vecka och detta vore en toppenpresent!!

2017-11-02 // 20:28:53
Britt

Sunne😊
Standard, superdivor , svit😁
Efter ett års försämrad astma som nästan brutit ner mig så vill jag ta med min man till Sunne😍Nystart😁
Britt

2017-11-02 // 20:30:08
Helene

Hej!
Selma Spa ligger i Sunne
Rummen är Standard, Superior och Sviter
Om turen är framme skulle jag så gärna vilja åka och njuta på Selma Spa tillsammans med min älskade mamma, vi båda älskar att simma och mysa...
Hon skulle verkligen vara värd att få dela detta med mig då hon i flera år tagit ett stort ansvar för min far.

2017-11-02 // 20:35:23
Elin

1. Selma spa ligger i Sunne.
2. Rumstyperna är Standard, Superior och Svit.

Jag skulle självklart bjuda med min Johan. Jag skulle önska att vi vann just för att det låter hur drömmigt och härligt som helst och något som vi gärna skulle vilja uppleva! Vi är mitt uppe i dom fantastiska men stundtals ganska påfrestande småbarnsåren, så en natts sömn i hotellsäng efter lite bad och bubbel låter som en dröm.

Håller tummarna!

2017-11-02 // 20:41:42
URL: http://elinhoglind.se
Anna-Karin

Selma ligger i Sunne, rumstyperna är Standard, Superior och Sviter.
Jag vill ta med min älskade man på en härlig tur, vi båda fyller 40 i år. Så en present skulle till oss skulle detta bli om vi vann💞

2017-11-02 // 20:41:46
Camilla H

I Sunne ligger Selma spa och de har de tre rumstyperna; standard, superior och sviter.

Jag vill ta med min sambo för vi behöver komma bort från vardagen med stressiga jobb. Vi behöver ha tid för varandra och få koppla av med sköna bad,god mat och trevlig miljö så vi återigen kan hantera våra jobb.
/Camilla

2017-11-02 // 20:45:30
Annika Larsson

Jag har även svarat på Instagram.
Selma spa @selmaspa.se ligger i Sunne. 2. Standard/Superior/Sviter 3. Skulle gärna vilja åka själv men vill hellre ge detta till våra underbara döttrar för lite avkoppling i den fantastiska miljön.

2017-11-02 // 20:45:54
Linda Björkman

Hej!

Härliga Selma Spa ligger i Sunne och de olika rumstyperna som finns är standard, superior och svit.

Jag vill hemskt gärna vinna och skulle självklart ta med mig min älskade man, sedan 20 år tillbaka! Vi har haft det enormt tufft de senaste åren, med en väldigt sjuk dotter. Tillsammans är vi starka och vi kämpar, men saknar tid och återhämtning bara för oss... Det skulle därför vara underbart att få komma iväg

2017-11-02 // 20:54:51
Linda

Jag brukar inte vara med i sånna här tävlingar eftersom jag alltid tänker att det ändå inte är så stor chans att just jag vinner. Men satsar man inte kan man ju inte heller vinna, eller hur... ;) Så vi kör!

1. Selma spa ligger i SUNNE, på sundsbergsvägen 3 för att vara mer korrekt.

2. De olika rummen som finns att välja på är följande:
Standard, superior, och svit.

Motivering:
Det hade varit så himla skönt att åka iväg på spa tillsammans med min bästa vän. Jag fick mitt första barn för fyra månader sedan, och även om tiden tillsammans med min nya familj är ljuvlig så hade det känts extra lyxigt att få lämna amningsbh:ar, blöjor och spyhanddukar hemma för en natt. Och allra helst för att bara prata med och skämma bort min fina vän som alltid funnits där för mig i över 20 (!) år nu.

2017-11-02 // 20:57:47
Linda Björkman

Hej!

Härliga Selma Spa ligger i Sunne och de olika rumstyperna som finns är standard, superior och svit.

Jag vill hemskt gärna vinna! Och skulle självklart ta med mig min älskade man, sedan 20 år tillbaka. Vi har haft det tufft de senaste åren, med en väldigt sjuk dotter. Tillsammans är vi starka och vi kämpar, men saknar tid och återhämtning bara för oss... Jag håller tummarna och hoppas på att kunna få överraska!!

/Linda

2017-11-02 // 21:00:44
Helena H

Selma Spa ligger Sunne i Värmland
Rummen som går att boka är av typen standard, superior eller svit.

Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag vilja ta med min dotter på en spavistelse. Lite mamma/dottertid tillsammans med en stor liten tjej som snart blir 19 år och har det lite tufft alldeles i början av hennes vuxna liv.

2017-11-02 // 21:13:24
Tina

1 Sunne i Värmland
2 Standard, superior och svit

Jag skulle vilja ta med min bästa mamma!!
Att få umgås och njuta av livet tillsammans med henne en stund i "Selmas" fantastiska miljö skulle vara helt underbart! Efter det att vi också tillsammans kämpat hårt med att båda våra män varit sjuka i och gått bort i hjärntumör ❤️❤️

2017-11-02 // 21:16:44
Yvonne Magnusson

Sunne. Standard, superform o svit.

2017-11-02 // 21:34:33
Yvonne Magnusson

1. Sunne. 2. Standard, superior , svit.

2017-11-02 // 21:37:09
Yvonne Magnusson

1. Sunne. 2. Standard, superior, svit. Skulle vara underbart, uppmuntrande och välbehövligt tillsammans med min sambo.

2017-11-02 // 21:42:29
Paula

Selma spa ligger i Sunne och de tre olika rumstyperna är standard, superior och svit.
Jag skulle vilja ta med min fina nyfyllda 40-åriga sambo på en riktig överraskning

2017-11-02 // 21:43:00
Yvonne Magnusson

1. Sunne. 2. Standard, superior, svit. Skulle vara underbart, uppmuntrande och välbehövligt tillsammans med min sambo.

2017-11-02 // 21:45:10
Jeanette Li

Att få åka till Sunne med mun ljuvliga dotter och få se henne koppla av och ladda batterierna vore så härligt för mamma-hjärtat. Dottern är hemma med två små älsklingar på dagarna, ammar hela nätterna och är trött i kropp och knopp. De tre rumstyperna är standard, superior och svit.

2017-11-02 // 21:57:13
Caroline

1. Sunne 2. Standard, superior och svit. Jag skulle ta med min man därför att vi sällan har tid att göra något bara han och jag. Han har aldrig varit på spa och jag tror han skulle tycka det vore en avslappnande stund med sin hustru!

2017-11-02 // 21:58:59
Åse Ring

Selma Spa ligger i Sunne. De tre rumstyperna är standard, superior och svit.
Jag skulle vilja ta med mig maken på en spahelg. Jag fick bröstcancer för två år sedan, och han har varit ett helt otroligt stöd genom operation, cytostatika, strålning och all återhämtningstid efteråt. Cancer sätter spår i både kropp och själ, och vi skulle båda må gott av lite återhämtning efter två tuffa år. Han har gjort så oändligt mycket för mig under min sjukdomstid, det vore underbart att få ge igen åtminstone en smula.

2017-11-02 // 22:01:42
URL: http://teamtoyra.se
Lotta

Selma spa ligger i Sunne.
Man kan välja på standard, superior och svit.
Vore toppen att få överraska min man på 40-årsdagen med en spa-upplevelse. Han är verkligen värd det , särskilt efter en sjukskrivning pga diskbråck under hösten. Det skulle vara så mysigt!

2017-11-02 // 22:11:29
Birgittha Johansson

59-årig universitetsstuderande kvinna söker avkoppling Sunne Spa anropas! Make medtages!

2017-11-02 // 22:11:31
Hanna R

Har aldrig varit på spa i Sunne och skulle gärna vilja vinna en spa-dag för att fira min 30 årsdag i december!😍 Skulle då gärna ta med mig en kompis som varit sjukskriven i två år för depression och panikångest men som nu tagit sig tillbaka till arbetslivet igen😊 vi hade såklart velat bott i sviten🍾 men ett standardrum eller superiorrum är inte fy skam det heller💃🏼

2017-11-02 // 22:11:56
Birgittha Johansson

Sunne. Standard, supeior, svit.59-årig universitetsstuderande dam önskar att åka till Sunne Spa för avkoppling och relax, make medtages!

2017-11-02 // 22:16:00
Anna Wengelin

1. Selma SPA ligger i Sunne
2. Standard, Superior, Svit

Motivation: "Jag längtar efter ensamtid med min man. Med ett relativt nystartat företag har vi inte haft en semester på tu man hand på över två år, vilket vi verkligen skulle behöva. Vi har inte ekonomin just nuför att göra det verkligt. En hjälp på traven skulle sitta fint!

2017-11-02 // 22:17:07
Pia Hedström

Selma Spa finns i Sunne Värmland
Det finns 3 olika rum Standard Superior och Svit
Skulle absolut ta med min man som fick en stroke för 1 år sedan precis när han skulle gå i pension och även få fira att jag fyllde 60 i somras .

2017-11-02 // 22:21:12
Ekenäsliv

1. Sunne i Värmland
2. Standard, Superior och Svit.

Å jag skulle vilja ta med min mamma, min syster eller min man.
Mamma för att hon skulle må så gott av det.
Min syster för att vi har så sjukt roligt ihop.
Min man för att vi verkligen skulle behöva avkopplingen i all flytthets.

2017-11-02 // 22:33:46
URL: http://www.ekenasliv.se
Outi

Vilken tävling!!! Selma spa ligger i Sunne och rumstyperna är standard, superior och sviter.
Om jag vann skulle jag bjuda med min mamma som för en vecka sen fick en Alzheimer-diagnos. Tyvärr vet både hon och vi andra vad utgången blir och att det är NU vi ska ta vara på tiden tillsammans då hon gradvis kommer att förändras. Vi har i år pratat om att åka på spa tillsammans men det har aldrig blivit av. Det här hade gett oss möjligheten till tid tillsammans och tid till samtal. Om livet. Om det som varit. Om det som kommer att bli.

2017-11-02 // 22:34:56
Hanna

I Sunne hittar man Selma Spa och rummen är standard, superior och svit.

Jag skulle ta med mig min underbara make för att fira snart 15 år som gifta. Då vi inte kommit iväg på någon bröllopsresa vore detta ett perfekt tillfälle för oss att få lite egentid...Bättre sent än aldrig...😉😉😉

2017-11-02 // 22:53:44
Nann Karin

Selma Spa ligger i Sunne og har tre ulike typer rom, - standard, superior og suite.
Etter å ha stelt og med glede tatt om min gode pappa til han gikk bort, samtidig som jeg var småbarnmor i full jobb, så "gikk jeg på veggen" og fikk diagnosen utbrent ( utmaningdepressistion). Jeg har vært sykemeldt over et år og er sakte tilbake til jobb og hverdag. Hadde vært kjekt med et behagelig påfyll av energi gjennom gode opplevelser.

2017-11-02 // 23:12:59
URL: http://petrusogeptrine.no
Sandra Kaun

Spa't ligger i Sunne och boendealternativen de erbjuder är Standard, Superior & Svit

Hade varit så underbart att få överraska min älskade make med ett spabesök. Han sliter hårt för att försörja oss då jag är nystartad egen företagare som ännu inte kan ta ut någon lön. Där av har vi inte den möjligheten att få åka bort och lyxa till det just nu, ekonomin räcker inte till. Detta hade verkligen varit en dröm för oss ♡

2017-11-02 // 23:25:56
URL: http://livetsomgifta.blogg.se
Julia Jonsson

1. Sunne, Värmland.

2. Standard, superior & sviter.

Jag skulle ta med mig min älskade mamma som tvingats utstå mycket då jag mådde dåligt i tonåren med självskadebeteende och rymningar bl.a. tills jag till slut äntligen fick diagnosen atypisk autism. Jag är nu 25 år och ska nästa år äntligen få min första egna lägenhet som jag sparat till många år. Med hjälp av LSS hjälper jag till i ett förskolekök några dagar i veckan. Lever på aktivitetsersättning och har inte råd med spa. Skulle vara en underbar överraskning för min mamma att vinna och få spendera lugn tid ihop bara hon och jag. Med vänlig hälsning, Julia

2017-11-02 // 23:26:31
Nathalie

Selma spa ligger i Sunne och rummen som man kan boka är standard, superior och svit.

Jag skulle vilja ta med mig min sambo som fyller 25 år i December och överraska honom rejält. Det är väldigt sällan som bara vi två åker iväg själva, så detta skulle verkligen vara vardagslyx.

2017-11-03 // 01:03:35
URL: http://nathaliemarieberg.blogg.se
Anonym

1. Sunne
2. Svit superior och standard
3. Skulle ta med min dotter elin
Då hon har två enäggstvillingar på lite mer än 2 år och hon behöver verkligen vila och bli ompysslad och få lite egentid. Har länge önskat att jag skulle ha råd med att skämma bort henne lite och hoppas på tur😃

2017-11-03 // 05:10:32
Mys och hemtrevnad/ jeanette

1. Sunne värmland
2. Svit superior standard
3. Har länge velat ta med min dotter elin på spa då hon behöver vila och egentid då hon har två enäggstvillingar på 2 år som hon tar hand om med bravur. Då jag önskat jag haft råd men kassan är skral hoppas jag på tur. Vore fantastiskt!

2017-11-03 // 05:16:32
Thers Olsson

Selma SPA ligger i sköna Sunne och rummen som finns att välja är Standard, Superior och Svit.

Jag skulle vilja ta med mig min mamma som fanns hos mig under hela min sjukdomstid. Jag drabbades som din dotter av ALL. Tyvärr blir även ekonomin eftersatt vid lång sjukdomstid så möjligheten har inte funnits att bjuda med henne på den här typen av resa även om viljan finns. Det skulle göra oss så gott. Sen fyller även min mamma 60 år om någon månad så detta vore ett fantastisk sätt att få fira både mig (Och min lyckade behandling) och hennes 60 års dag.

2017-11-03 // 05:43:57
Ing-Marie Enholm

1. Sunne, 2.De finns standard, Superior och svit.
Jag skulle ta med min man, båda jobbar heltid och mycket annat runt omkring oss på vår lediga tid. Så de skulle vara skönt att få åka iväg tillsammans.

2017-11-03 // 06:16:14
Marie Lundell

Hej
1:sunne
2: standard,superiet,svit
3:min man vi fyller båda 40 år och skulle aldrig ha råd att åka dit så det skulle vara en perfekt present till oss båda.

2017-11-03 // 07:50:34
Marie Lundell

Hej
1:sunne
2: standard,superior,svit
3:min man vi fyller båda 40 år och skulle aldrig ha råd att åka dit så det skulle vara en perfekt present till oss båda.

2017-11-03 // 07:51:44
Jenny

Selma spa ligger i Sunne och rumstyperna som finns är standard, superior och svit.

Jag skulle vilja ta med min kille, han har bjudit mig på så mycket saker så vore så roligt att få bjuda tillbaks någon gång och då vore ju detta perfekt.

2017-11-03 // 07:54:37
Annika Ivarsson

Selma spa ligger i Sunne i fantastiska värmland
Man kan boka Standard, superior eller svit.
Skulle vara fantastiskt att få en stunds avkoppling och att få ta med min kära sambo som gått i genom
en tuff tid med behanling mm.
Skulle vara fantastiskt att få landa få Selma Spa och och njuta och koppla av i en vacker miljö

2017-11-03 // 08:02:21
Annika Eriksson

Hej
Selma spa ligger i Sunne.
rumstyperna är standard, superior ovh svit.
Om jag vann skulle jag ge denna vinst till mina båda sonhustrur som är så värda en spahelg. Själv skulle jag boka mej ett standardrum och följa med så att vi kunde få umgås ordentligt. Kram//Annika

2017-11-03 // 08:12:29
Malin

Selma spa ligger i vackra Sunne

Rummen finns i , Standard, superior och svit

Jag skulle vilja ta med min älskade dotter Tuva 10 år på en helg bara vi två och ladda batterierna efter ett kaotiskt år. Att leva med en familjemedlem med ADD tär på krafterna för hela familjen. Vi föräldrar får dåligt samvete för att vi försakar våra andra barn. Och en mor dotter helg hade varit välbehövlig!

2017-11-03 // 08:18:04
URL: http://www.fikadrottningen.se
anne

Hej.
Selma spa ligger i Sunne/Värmland.

Standard. Superior.svit.

Jag fyller jämna år i december.
Har ett jobb som sliter på kroppen och är nu sjukskriven.
Trivs med jobbet. Men en önskan har alltid varit att å k a på spa.
Bor med min yngsta dotter som snart ska lämna boet.
Min önskan till min födelsedag vore en kvalitets tillsammans med henne.
Ekonomiska skäl har gjort att vi aldrig haft råd att kosta på oss denna lyx.

2017-11-03 // 08:19:49
Kajsa

Selma Spa hittar man i Sunne, Rummen som finns att välja är Standard, Superior och Svit!

Jag skulle vilja ta med min äldsta dotter Elenor både hon och jag skulle behöva få lite egentid ihop, den där viktiga "mammadottertiden" Hon jobbar långa dagar på salongen med att ta hand om andra så de är fina i håret nu skulle jag vilja ge henne lite extra kärlek genom detta. ♥

2017-11-03 // 08:37:43
ulrika

Hej!
Selma Spa ligger i vackra Sunne i Värmland.

Rummen man kan välja på är Standard,Superior och Svit.

Ett fantastiskt ställe att få njuta på med god mat,fin natur och "ladda om" på....dit skulle jag vilja ta med mig min största dotter som snart ska bli mamma för första gången....och bara njuta och rå om varandra...Mor och dottertid. :)

2017-11-03 // 09:15:59
URL: http://alskadepion.blogspot.com
Sara

Selma Spa ligger i Sunne, Värmland. De tre rumstyperna som finns är Standard, Superior och Svit.

Jag skulle vilja ta med min man på en mysig getaway. Jag känner att de beryktade småbarnsåren sliter, och har slitit, nåt enormt på vårt förhållande. Vi försöker göra saker ihop med barnen och var för sig tillsammans med vänner, men när det gäller att göra något som man och fru - där brister vi. Brist på tid, pengar, barnvakt... Det blir helt enkelt för meckigt. Så något dygn på Selma Spa tror jag skulle bli en ordentlig boost för oss, och lite balsam för själen. <3

2017-11-03 // 09:54:30
Sara

Selma spa ligger i Sunne. De tre rumstyperna som finns är Standard, Superior och Svit.

Jag skulle så gärna vilja bjuda med mig min fina väninna på en spavistelse. Hon har stöttat mig genom flera tuffa perioder genom åren. Nu senast när jag utsatts för hot på mitt jobb inom socialtjänsten. Känns gott med fina vänner när man lever med larm och rädsla dygnet runt.

2017-11-03 // 10:25:13
Iga Woldt

Selmas spa ligger i Sunne Värmland.
De tre olika rumstyperna som finns är standard, superior och svit.

Jag skulle så gärna vilja ta med mig min sambo, i början på nästa år väntar vi vårt första barn som vi ser så mycket fram emot. I en vardag med mycket arbete, studerande och allt som hör till så hade det varit skönt att få lite tid för varandra och bara få fokusera på vilken fantastisk tid som ligger framför oss. <3

2017-11-03 // 10:40:12
Maria Jonsson

Selma spa ligger i Sunne.
Standard, superior och svit är de tre rumstyperna.

Jag skulle vilja ta med min blivande man, sambo sedan åtta år tillbaka. Min Själsfrände <3 Mitt Livs Kärlek <3 Min bästa vän <3
Han ställer alltid upp i alla lägen! Jag skulle inte orkat med alla motgångar om jag inte haft honom vid min sida.
Vi behöver ladda ny energi tillsammans med jämna mellanrum i vardagen. På ett så underbart ställe som SELMA SPA <3 Bara hört gott från andra, skulle vilja kunna säga samma sak själv ;)

2017-11-03 // 10:43:45
MARIE-HELEN Jonsson

Beläget i Sunne och rummen finns i Standard, Superior och Svit att välja på.

Jag skulle ta med min mamma som behöver avkoppling efter en behandling.Hon gillar inte fart och fläkt utan vara omgivningar och lugn och ro.Så detta skulle vara läkande både för knopp och kropp.

2017-11-03 // 10:52:34
Lovisa Bilock

1) Selma spa ligger i Sunne.
2) De olika rummen är standard, superior och svit.
3) Om jag hade vunnit hade jag velat tagit med min 51 åriga mamma till Selma spa. Min mamma som fyllde 50 år förra hösten fick utav mig och mina bröder en resa till Sunne för att gå på Selma spa,planen var att jag skulle följa med. Vi bokade in oss våren 2017 men då jag blev allvarligt sjuk och hamnade på sjukhuset under den tiden så kom vi aldrig iväg. Vi har pratat om att åka iväg en annan helg men vi har inte råd just nu. Jag skulle vilja vinna för att ge mamma den present hon aldrig fick. Vi båda har haft det kämpigt ända sen jag blev sjuk och båda skulle verkligen behöva en paus.

Med vänlig hälsning
Lovisa Bilock

2017-11-03 // 11:21:29
Malin

Selma Spa ligger i Sunne. De rum som finns att välja mellan är Standard, Superior och Svit. Jag skulle ta med mig min man. Vi skulle behöva komma bort från vardagen och bara rå om varandra och bli ompysslade.

2017-11-03 // 11:25:08
URL: http://malinlorentzon.se
Anette

Jag skulle ta min dotter som kämpar med sin värk och tyvärr har varit sjukpensionär imånga år. Sunne spa skulle förgylla ,även om värken ständigt finns . Men ett avbrott och mysa piggar ändå upp .Helst skulle jag vilja att hennes man fick åka med eftersom hanijobbet måste ligga borta , själv har jag barnbarnen mycket men från hjärtat överlämnar jag den platsen till honom.Eftersom dom kämpar för att få dagarna att funka även när barnen var små nu är dom 11år och 7år små än . Kram Anette har följ din blogg sen house of Linnea

2017-11-03 // 11:44:12
Maria Sydnerth

Man finner Selma Spa i vackra Värmland närmare bestämt i Sunne.
Rummen består av Standard, Superior och Svit såklart.

Jag tar med mig mannen för en mycket behövlig tid och avkoppling tillsammans. Sedan vi fick barn förra året har tiden inte riktigt funnits för varandra,fokus blir på att få ihop en stressig vardag med jobb och måsten. Så att få åka till Selmas spa som jag hört mycket gott om på tumanhand vore helt underbart.

2017-11-03 // 11:52:33
Anette

Hej
Wow vilken härlig tävling.
Det ligger i Sunne
Rummen att välja mellan är standard, superior och Svit.
Jag skulle ta med mig min man vi behöver lite uppmuntring nu när alla våra barn har flyttat hemifrån. Huset har blivit så tyst. Sen har jag aldrig varit på spa och skulle gärna testa detta.
Ha en fin dag Kramisar Anette

2017-11-03 // 12:21:22
URL: http://anetteronnow.wordpress.com
Åsa

Selma Spa ligger i Sunne, Värmland.
De tre rumstyperna som finns är Standard, Superior och Svit.
Jag skulle ta med min lilla mamma, ge tillbaka lite av det som hon gjort för mig och mina barn. Hon är bäst!Trevlig helg! /Åsa

2017-11-03 // 12:45:38
Johanna

Selma spa ligger i vackra Sunne!&har tre rumstyper: standard, superior och svit
Jag skulle såå gärna vilja överraska min dotter som kämpar hårt med studier på juristlinjen för att en dag göra skillnad för andra människor!

2017-11-03 // 13:07:08
Anette

Hej igen,!
Läste inlägget men är mest inne hur andra mår så tänkte inte på frågorna
Sunne Spa. olika rummen Standard Superior ,Svit skulle man svara .Jag önskar detta för min dotter.
Ursäkta Mvh. Anette


Mvh Anette Skickat tidigare inlägg men

2017-11-03 // 14:26:31
Helena Andersson

Hej,

1. Selma Spa ligger i (Sagolika ) Sunne.
2. Rummen finns i Standard, Superior, Svit.

Jag och min familj flyttade till sagolika Sunne för snart tre år sedan. Varje dag på väg till jobbet åker jag förbi Selma Spa och har många gånger tänkt att jag ska besöka denna vackra anläggning. Det skulle därför vara underbart att få möjlighet till det nu. Barnen är de som alltid prioriteras men att få spendera egentid med min älskade utan att bli avbrutna konstant vore ändå rätt fantastiskt.

2017-11-03 // 14:47:45
Emelie vesterholm

Hej Lotta!
Vad kul med tävling, speciellt när det är en så fin vinst! Svaren på frågorna är:
1: Selma spa ligger i Sunne
2: De olika rumstyper som finns är standard, superior och svit
3: Jag skulle ta med mig min bästa vän ända sedan gymnasiet, Anna. Vi har båda fått barn och lever småbarnsåren just nu. Att få en stund tillsammans där vi bara kan njuta, snacka skit och äta gott vore underbart!

2017-11-03 // 15:08:04
Ida

Hej!
1. Selma spa ligger i Sunne.
2. Rummen finns i standard, superior och svit.

Jag skulle gärna åka dit med min pojkvän, koppla av för en stund från vardagens stress, och ha egentid tillsammans. Jag älskar att ha spakvällar själv hemma och har aldrig varit på ett spahotell, därför skulle jag vara så glad att få åka dit.

Ha det bra! :)

2017-11-03 // 15:13:25
Lena

Hejsan!

1. Selma spa ligger i Sunne
2. Rummen finns i standard, superior och svit

Jag skulle ta med min man till Selma spa. Vi reser väldigt sällan och detta skulle vara ett perfekt tillfälle att få resa iväg från vår stressiga vardag, och få ny energi med min älskade.

Tack!

2017-11-03 // 15:18:24
Ebba

1. De finns i Sunne!
2. Standard , superior & svit.
3. Jag skulle vilja överraska min pojkvän med spa på hans 25års dag. Eftersom jag arbetar med lärlingslön räcker inte pengarna till riktigt och speciellt inte till att gå på spa. Så de vore en perfekt & omtänksam födelsedagspresent till honom som älskar att gå på spa!


2017-11-03 // 15:34:10
URL: http://nouw.com/ebbafrida
Christina Sundqvist

Hej, klart att jag vill åka till Sunne och ett underbart vackert spa! Om jag förbli i ett standard, superior eller i en tjusig svit spelar mindre roll. Huvudsaken är att få njuta av miljö, god mat och ett skönt spa och kanske en behandling med underbart frigörande massage. Det vill hag göra med min vännina Susanne sedan 46 år, nu när bi bägge fyllt 50 och kropparna krackelerar så smått😬 tänk att få mötas bland bubblor i både glas och bassäng😁

2017-11-03 // 16:11:58
Birgitta Stensson

Selma spa ligger i Sune i Värmland.
Det finns 3 typer av rum 1. Standard 2. Superior
3. Sviter.

Jag fyller 50 i april och har sedan student och tänker köra tjejklassikern för att fira livet som är som ett äventyr, men det skulle va kul med ett spa besök först. Jag vill åka med min man.

2017-11-03 // 16:18:32
Christina Sundqvist

Hej! Så klart vill jag åka till vackra Sunne och ett underbart spa! Om jag får sova i ett standard, superior eller i en vacker svit spelar mindre roll. Det är troligen trevligt hur som helst att få njuta av den vackra miljön, goda maten och ett spa och kanske en behandling med en frigörande massage❣️ Tillsammans med bästa kompisen Susanne sedan 46 år så skulle det vara fantastiskt trevligt och roligt att fira att vi båda nått 50 år med lite lätt krackilerande kroppar fira i bubbel i glas och bad👍🏻😁

2017-11-03 // 16:21:42
Ulrika

1. Selma spa ligger i vackra Sunne!
2. De olika rumstyperna är standard , superiot och svit.
3 jag vill vinna och ta med min underbara vän som alltid står vid min sida i vått och torrt. Jag går igenom en hemsk skilsmässa med allt vad det innebär och hon finns där varje dag och stöttar mig! Det vore så härligt att få ge henne detta!

2017-11-03 // 16:41:04
Cecilia

1. Sunne
2. Standard, Superior & Svit
3. Jag vill ta med min bästa vän som precis fyllt 30, hon förtjänar en sådan här vistelse så otroligt mycket. Hon är en helt fantastisk mamma & vän & det skulle kännas så fint i hjärtat att kunna skämma bort henne med något som detta. Vi bor i olika städer & är båda småbarnsföräldrar, så vi hinner inte ses så ofta, därför vore det så himla fint att få ”smita” iväg tillsammans 😉 Tack för en toppentävling 😍

Kram/Cecilia

2017-11-03 // 17:55:05
Marianne

1.Sunne
2.Standard, superior och svit.
I mars firar min man och jag 70+75 år,skulle vilja överraska honom med en spavistelse, han som inte vill flyga utomlands och aldrig varit på spa!

2017-11-03 // 18:47:56
Mia

Svar:
1) Selma spa ligger i Sunne. Har alltid hatt lyst å reise dit pga Selma Lagerløf <3
2) Det fins standard, superior og suite (svit)
3) Det er mange i mitt liv jeg gjerne ville hatt med og selv om det ville vært herlig å reise med min mann, tror jeg vi begge tenker at vår tapre og elskede datter som er 18 år og har vært syk i 1 1/2 år og mistet forrige skoleår, men nå er litt i gang igjen er den som fortjener det mest.
Vil ellers gjerne takke deg for at du gjør bloggen til et sted som det er godt å komme innom!! God helg til dere:-) Klem

2017-11-03 // 20:07:03
Ulf jacobsson

Sunne i Värmland
Standard, superior och svit
En spahelg är nog det enda som kan kompensera det min kära sambo har fått utstått senaste halvåret. Vi är mellan två hus och bor i en barack på 35 m2. Min sambo har vaknat med 10 grader inomhus, har duschat i 4 plusgrader, diskat i mörker och lagat mat på en kokplatta. Hon har även skruvat gips, byggt ställning, målat, spikat och burit brädor. Droppen var när hennes arbetskamrat sa att hon lever som ett troll. Snälla ge henne en spahelg, det är min sista chans.

2017-11-03 // 20:26:56
Ulf jacobsson

Sunne i Värmland
Standard, superior och svit
En spahelg är nog det enda som kan kompensera det min kära sambo har fått utstått senaste halvåret. Vi är mellan två hus och bor i en barack på 35 m2. Min sambo har vaknat med 10 grader inomhus, har duschat i 4 plusgrader, diskat i mörker och lagat mat på en kokplatta. Hon har även skruvat gips, byggt ställning, målat, spikat och burit brädor. Droppen var när hennes arbetskamrat sa att hon lever som ett troll. Snälla ge henne en spahelg, det är min sista chans.

2017-11-03 // 20:26:56
Caroline

I Sunne finner man Selma Spa som erbjuder de tre rumstyperna: standard, superior och svit. Jag vill ge världens bästa pappa en njutningsfull dag och mig själv ett fint minne att glädjas av. Vi bor alldeles för långt ifrån varandra vilket gör de stunder vi möts till något extra.

2017-11-03 // 20:59:27
Stina

Selma Spa ligger i Sunne i Värmland.
De olika rumstyperna är standard, superior och svit.
Det skulle vara så roligt att få överraska min man med en resa bara vi två. Det var så länge sedan vi gjorde något på tu man hand.

2017-11-03 // 21:47:41
Jonathan

1) Sunne
2) Standard, superior, svit.

Jag skulle vilja överraska min älskade fru med en försenad 50-årspresent, med detta rim:

Jag är verkligen pinsamt dålig hörrödu,
på att visa dig min uppskattning, kära fru.
Så vad sägs om att åka till vackra Selma Spa med mig?
Jag vet ju att bubbel i glas & runt kroppen är din grej ;)
Och jag lovar att ställa upp på allt du ber mig göra.
Du vet att du mig med en god middag enkelt kan förföra!!
Jag lovar även att ”äntligen” testa en behandling eller två.
Vilket gott skratt du kommer att få dig då!
En fantastisk boost och ny vardagsenergi,
tänk så ompysslade och bortskämda vi ska bli.
Kom nu så tar vi en helg i kärlekens tecken, snabba på!
Både massage, bad och annat lyxigt lär du få ;)

2017-11-03 // 22:49:46
Anna Boqvist

Åker så gärna till Selma Spa som ligger i Sunne i Värmland och bor i någon av rumstyperna standard, superior eller svit. Jag skulle ta med mig min älskade man och fira att vi i februari 2018 varit tillsammans i 20 år!

2017-11-03 // 23:05:00
Maria

Selma Spa ligger i Sunne!
Rummen de erbjuder är Standard, Superior och Svit!
Jag skulle ta med min pojkvän som bor 9 mil bort, vi lever verkligen varannan veckas liv-varannan vecka med varsina 3 barn och varannan vecka tillsammans så mycket som jobb och annat tillåter. Att åka på Spa tillsammans vore underbart!!❤️

2017-11-03 // 23:18:09
Jenny Söderström

Selma spa ligger i Sunne i Värmland
Rumstyperna, standard,superior, svit

Jag skulle ta med mig min sambo. Har just insett att vi på våra 17 år tillsammans inte prioriterad sådana här upplevelser. Kanske dags att börja nu?😊 Vore super lyxigt!

2017-11-04 // 06:27:49
Rita

I sagolika Sunne i vårt vackra Värmland finns Selma Spa med 3 olika rums typer att boka Standard/Superior/Svit! Vinner jag så tar jag min kära dotter med mig dit,som verkligen behöver lite Spa behandlingar och avkoppling och att vi får tillfälle att umgås och njuta av sköna dagar tillsammans ❤❤

2017-11-04 // 06:51:01
Connie

Selma spa ligger i Sunne.
Rummen de erbjuder är standard, superior och svit.

Jag och min man gifte oss i somras och har inte haft möjlighet att resa iväg tillsammans efter det. Jag älskar spa och min man har aldrig provat på det. Därför vore det mysigt att få åka iväg på just spa tillsammans.

2017-11-04 // 07:01:21
Ann-Christin

Selma Spa ligger i Sunne. Nära R 45 Kört förbi men aldrig varit där.
Rummen är Standad, Superior och Svit. Jag skulle vilja åka med min svägerska som nyligen hastigt mist sin man ( min lillebror ) eller min man, för att få lite tid mysig tid tillsammans.
Anki

2017-11-04 // 07:04:46
Emlan

Selma Spa finns i vackra Sunne, de tre rumstyperna är standard,superior och svit.

Om jag vann skulle jag ta med min syster, hon är min bästa vän och stöttepelare. Alla har vi någon som gör livet roligare, hon är min glädjespridare som alltid får de mesta att verka roligt. Jag skulle vilja ge henne mer uppskattning, det vore kul att få ta med henne på spa för det vet jag att hon aldrig varit på.

2017-11-04 // 07:33:05
Hanna L

1. Selma spa ligger i Sunne
2. De erbjuder rummen standard, superior och svit.
3. Jag skulle gärna ta med min man till Selma spa för att få lite tid att bara va. Då han älskar spa så skulle ett besök hos er inte slå fel, låt mig bli en del.

2017-11-04 // 08:07:52
Ledinskan

Selma Spa ligger i Sunne. De erbjuder standardrum,superiorrum och svit.

Ett 25-årigt äktenskap kan behöva lite
blixt o dunder ett besök på
Selma Spa i Sunne
kan säkert göra under.

2017-11-04 // 08:28:26
Cecilia

Selma Spa ligger i Sunne och man kan boka rum av typen; S tandard, superior och svit.

Jag skulle vilja ta med mig min storasyster som nyligen tvingats operera om sin fot för tredje gången. En operation som skulle vara enkel och snabb och innebära en sjukskrivning på två veckor har nu inneburit tre smärtsamma operationer och ständig smärta i nästan ett år. Hur mycket otur kan man ha?
Hon förtjänar en uppiggande resa till Värmland till lyxigt hotell, med god mat och härligt Spa-ande.

2017-11-04 // 10:08:44
Anna Runkvist

Selma Spa ligger i Sunne. Det finns tre typer av rum; standard, superior och svit.
Jag skulle så gärna vilja ta med min dotter dit. Hon fyller snart femton år. Hon kämpar med skolan och med jobb på fritiden. Den senaste tiden har hon varit ledsen och nedstämd. Jag skulle så gärna vilja ta med henne på en skön och avkopplande spa-helg och få henne glad igen.

2017-11-04 // 11:13:05
Emma Nilsson

Selma Spa ligger i Sunne! De erbjuder rummen Standard, Superior och Svit.
Motivering: Jag skulle ta med min mamma till Selma Spa, jag är gravid nu i vecka 31 och min mamma har varit ett sånt grymt stöd för mig genom hela graviditeten och därför skulle jag vilja ge henne denna fantastiska gåva innan första barnbarnet kommer och tiden till mamma-dotter-mys som vi alltid haft förut kommer bli något mer begränsad :) Kram från Emma

2017-11-04 // 13:26:04
Malin skoglund

Wow vilken tävling!! Det ligger i Sunne, rummen är standard, superior och svit. Jag och sambon firar 15år tillsammans, och det skulle vara underbart att få fira där! Alin

2017-11-04 // 14:32:17
Christina Andersson

Selma spa ligger i Sunne och erbjuder rumstyperna standard, superior och svit.

Jag skulle så gärna vilja åka till Selma spa för att fira med min nygamla kärlek. Efter tio år har vi hittat tillbaka till varann. En romantisk resa till detta fina spa vore toppen!!

2017-11-04 // 16:28:20
Disa Steffner

Selma spa ligger i Sunne och rumstyperna är standard, superior och svit.

Idag har vi njutit av en form av lyx; att få arbeta ute i trädgården i solsken en hel dag. Men efter att ha krattat löv från 3000 kvadratmeter gräsmatta med en 10-kilos bebis i bärsele på magen så vore det inte fel med den typen av lyx som SPA innebär! Om jag vinner så tar jag med mig min sambo på första barnfria resan och belönar mina foglossningshöfter, min degiga efter-graviditetsmage och min stela bära-på-barn-hela-dagen-rygg med bubbelpoolsbad, som tack för allt min fantastiska kropp gör för mig 😊

2017-11-04 // 16:50:02
Linnea

Selma spa ligger i Sunne och rummen som finns är standard, superior och svit!

I 9 månader jag bärt och bärt,
på barnet som vi redan håller så kärt.
Om några veckor hon anlända ska,
vad mer kan vår önskan va?
Men jag och min man lite slitna har blivit,
för full fart det präglar livet.
En natt på Selma skull vara helt underbart,
precis vad vi behöver Helt Klart!

2017-11-04 // 17:17:55
URL: http://linneawiik.blogg.se/
Annsofi Johansson

Selma Spa ligger i Sunne, rummen finns i kategori Standard, Superior och Svit.
Om jag skulle vinna så skulle båda mina döttrar få en upplevelse de båda behöver.God mat,spa-behandling, vacker natur runt hörnet, ha tid med varandra- ja, en rejäl boost för dem helt enkelt.Deras vardag är fylld med jobb, studier, barn osv. Jag önskar av hela mitt hjärta att de skulle få ta del av något så underbart som ett spa-besök.

2017-11-04 // 18:50:57
K Norberg

Sunne
Standard, Superior och Svit

Vill fly från berg av disk och rörig tvättstuga,
skämma bort jordens underbaraste; min fruga!
Packa en bunt pocketböcker att läsa,
låta bastun med frisk tallbarrsdoft nå min näsa.
Ta en uppfriskande smoothie eller två,
resa oss för ett motionspass då och då.
Låta kroppen gå ner i varv och bara vara,
njuta av utsikten från sviten den underbara.
Selma Spa verkar så magiskt och välgörande för kroppen,
så låt oss checka in för ett dygn – det vore toppen!2017-11-04 // 19:13:03
Johanna

Selma Spa ligger i Sunne. Rummen finns som standard, superior och svit.

Jag skulle vilja ta med mig min fina svärmor till Selma Spa. Hon är värd ett dygn på spa, med god mat och varma bad då hon kämpar mot ett långvarigt utmattningssyndrom, som kanske aldrig kommer lämna henne. Trots sin utmattning sätter hon alltid andra framför sig själv, något som ett dygn på spa skulle ändra på då fokus kommer ligga på hennes välmående. Jag önskar så att hon för ett par timmar kunde få må bra, vilket ett par timmar på spa säkerligen kan ordna.

2017-11-04 // 19:31:30
Claudia

Selma SPA Ligger i sköna Sunne, och rummen som finns att välja är Standard, Superior och Svit.

Jag har två helt underbara pojkar, men längtar något enormt efter ett tredje barn. Denna längtan vilar aldrig, utan gör sig ständigt påmind. Tyvärr har det inte varit ämnat. Jag blev så glad när vi plussade senast. Orolig till en början då det inte gick vår väg tidigare i år. Men jag tänkte att kanske, kanske var detta min tidiga 40-års present..så jag hoppades. Som jag hoppades. Men livet ville annat, och allt gled mig ur händerna strax innan min födelsedag. Jag är inte värd detta pris mer än någon annan, men det skulle vara så skönt att bara få komma iväg, att få vara, bara jag och min man.

2017-11-04 // 20:50:16
Maria

Selma spa ligger i Sunne. De olika rummen man kan boka är standard, superior och sviter. Skulle bjuda min älskade syster, hon har funnits för mig när livet helt plötsligt tog en annan vändning då min man fick cancer och jag förlorade honom. Vi har gjort saker tillsammans som gett vardagen ljus. Att få bjuda henne på lite lyx, lite egen tid utan man och barn vore så fantastiskt

2017-11-04 // 21:46:25
Maria

Selma spa ligger i Sunne. De olika rummen man kan boka är standard, superior och sviter. Skulle bjuda min älskade syster, hon har funnits för mig när livet helt plötsligt tog en annan vändning då min man fick cancer och jag förlorade honom. Vi har gjort saker tillsammans som gett vardagen ljus. Att få bjuda henne på lite lyx, lite egen tid utan man och barn vore så fantastiskt

2017-11-04 // 21:49:08
Ulrica palm

Selma Spa ligger i Sunne.
Deras rum: standard, superior och svit!

Jag skulle ta med mig min kompis Camilla.
För att få oss båda att landa och faktiskt
förstå att detta är VI VÄRDA BÅDA TVÅ!
Och ge varandra och oss själva en jädrans
Klapp på axeln att vi MER än duger som vi är!
Vi har känt varandra i säkert 25 år och har hållit i stort sett daglig kontakt sen dess. Henne kan jag ringa
närsomhelst...och jag vet att hon finns där.
Men nu är det dags att vi får tid för oss själva
och därigenom varandra. Kvalitets tid och fysisk
tid med varandra. Få en möjlighet att stanna ekorre
hjulet och faktiskt för en kväll, en natt, en morgon
att få genom varandra hitta till tillbaka till oss
Själva igen. För dom vi var då var otroligt goa, glada och himla härliga!!! Och framförallt så var vi snälla emot oss själva! ❤️❤️❤️

2017-11-04 // 22:34:27
Bettan Grönroos

Selma Spa ligger i Sunne.
Deras rum är standard, superior och svit!

Jag bor i Finland och om jag skulle vinna skulle jag åka på ett tumisdygn med min 20 åriga dotter som studerar i Karlstad. Henne ser jag annars bara under sommaren och julen, då hon kommer hem till oss, det skulle vara fint!

2017-11-05 // 08:15:53
Paola

--- SUNNE --- STANDARD, SUPERIOR, SVIT ---

Bara vi. Bara du och jag. En helg i vackra Sunne vi två.
Riktig tvåsamhets-boost och fart på romantiken skulle vi få.
Lämna korv & makaroner-träsket, för en stund vara äkta gourmeter.
Äta goda rätter från menyn med ingredienser vi knappt vet vad de heter!
Mätta och belåtna vi till sköna hotellsängar kosan styr.
För att småprata, dricka bubbel, planera morgondagens lugna äventyr.
Då väntar långfrukost, en promenad och besök på spa.
En lyxig, peppande myshelg bara du & ja’!
Så min älskling, du hänger väl med på denna resa i Selma Spa:s regi?
En bättre start på vintern kan det knappast bli :)

2017-11-05 // 09:40:03
Caroline Sundström

1. Selma spa ligger i Sunne
2. Det finns standard, superior och svit
3. Jag skulle vilja ta med min älskade sambo. Vi har varit ihop i 16 år och har det bra men vi skulle behöva lite tid för att ta hand om varandra lite extra❤️

2017-11-05 // 14:30:16
Rebecka

1. Selma Spa ligger i Sunne
2. Rumstyperna som finns är: standard, superior och svit

Jag skulle ta med mig min älskade fästman, som precis som mig är student och därmed en kassa som inte alltid tillåter lyx. Men med stressande tentor, och en masteruppsats som snart ska börja skrivas för min del så behövs all avkoppling som är möjlig. Dessutom firar vi snart vår 5-årsdag och då vore det ju underbart att få fira den på Selma Spa, så att det blir både firande och en undanflykt från den stressande vardagen. Finns det något bättre än att gå på spa på tu-man-hand med sin bättre hälft?

2017-11-05 // 16:42:28
Kerstin


1. Sunne
2. Standard, superior och svit
3. Fram med skämskudden! Anser mig relativt berest, normalt begåvad, och ganska beläst men har nu som snart pensio ALDRIG VARIT PÅ SPA!! Min käre man blir det självklara ressällskapet - han har samma egenskaper!

2017-11-06 // 09:23:06
Camilla Brodin

1.Selma spa ligger i sunne i värmland.
2. Du kan boka, standardrum, superiorrum och svit på sunne spa, finns något för alla.
3. Jag vill bjuda min man på en spahelg tillsammans eftersom vi gifte oss den 16 september och inte har haft råd att åka på honeymoon så att säga, och jag fyller 30 om 1 månad och hur perfekt hade det inte varit och slagit 2 flugor i en smäll?
Dessutom har jag aldrig varit i värmland så en sightseeing lär det bli också när vi ändå är där.
Så en helg här tillsammans hade suttit fint för detta nygifta par.

2017-11-06 // 14:33:43
Helena

1. Sunne, Värmland
2. Standard, superior och svit

En vän i vått och torrt som alltid ställer upp. En sådan vän jag önskar att alla hade. Jag är så lyckligt lottad. Jag har henne alltid vid min sida oavsett vad som sker. Jag skulle så gärna vilja skämma bort oss med detta, för tro det eller ej vi har aldrig varit på spa. Tycker alla åker titt som tätt, men vi har aldrig kunnat prioritera något sådant. Vet inte ens vad jag ska föreställa mig, hur det skulle vara, men vi skulle båda ta emot upplevelsen med öppna armar och sinnen. Tänk att bar få vara tillsammans, långt bort från vardagen – vilka minnen!

2017-11-06 // 17:03:37
Madeleine

Selma spa ligger i Sunne.
Rummen: Standard, superior och svit.
Jag skulle ta med min dotter som jag tycker att jag träffar för sällan. Hon har precis flyttat ihop med sin pojkvän. Hon råkarut för den ena sjukdomen efter den andra eller andra saker. Jag själv kämpar mot FK och utmattningssyndrom. Det kännedom om vi skulle behöva detta!
Höstkramar Madeleine

2017-11-06 // 18:35:13
Cecilia Lind

Selma Spa som ligger i Sunne med tre olika typer av rum; standard, superior och svit.

Motivering:
Jag skulle SÅ gärna ta med min mamma, hon fyllde precis 70 och har under de senaste tio åren varit en superhjälte gällande både sig själv och mig. Hon är den mest aktiva 70-åringjagvet och tar vara på varje dag trots att hon är singel. Att hon dessutom stått vid min sida oavsett vad jag gjort gör att hon nu, när jag blivit ren från droger & kriminalitet, förtjänar att följa med på spa. Vem förtjänar inte spa när man äntligen kan andas ut igen, efter tio år av oro?

2017-11-07 // 07:34:51
URL: http://prisonbeauty.blogg.se
Caroline Bolund

Selma Spa ligger otroligt vackert i Sunne.
De olika rumstyperna är standard, superior och svit
Drömmen vore att få överraska min underbara dotter Nora som kämpar på så duktigt med studierna på gymnasiet. Samtidigt som vi kämpar med hennes mående och olika fobier. Hon är otroligt duktigt!

2017-11-07 // 22:05:10
Lisa

Hej
Selma spa ligger i Sunne. De har rummen standard,superior och svit. Jag har har kompisar som varit på Selma spa som varit supernöjda. Vi har precis blivit kontaktfamilj åt en tonåring som behöver komma till en trygg famlilj med kärlek och rutiner varannan helg och det vore så mysigt att få åka iväg tillsammmans i en rofylld miljö för att koppla av och lära känna varann.

2017-11-08 // 07:49:14
Petra

Hej!
Selma spa finner vi i Sunne, de olika rumstyperna är Standard, superior och svit!

Jag skulle vilja ta med min kära Mor. Jag har svårt att förklara och sätta ord på hur mycket hon betyder för mig. Min trygga, kärleksfulla och underbara mamma, henne skulle jag så gärna vilja överaska med detta.
Det skulle bli spa premiär både för henne och mig, vilken dröm! Kram Petra

2017-11-08 // 09:42:40
Eva-Karin

Selma Spa ligger i Sunne och rummen de erbjuder är standard, superior och svit.
Jag vill åka dit med min man, vi behöver investera tid i varandra då vardagens tåg ångar fram och man lätt "glömmer bort" varandra lite :)

2017-11-08 // 09:44:56
Petra

Hej!
Selma spa finner vi i Sunne, de olika rumstyperna är Standard, superior och svit!

Jag skulle vilja ta med min kära Mor. Jag har svårt att förklara och sätta ord på hur mycket hon betyder för mig. Min trygga, kärleksfulla och underbara mamma, henne skulle jag så gärna vilja överaska med detta.
Det skulle bli spa premiär både för henne och mig, vilken dröm! Kram Petra

2017-11-08 // 10:27:00
Petra

Hej!
Selma spa finner vi i Sunne, de olika rumstyperna är Standard, superior och svit!

Jag skulle vilja ta med min kära Mor. Jag har svårt att förklara och sätta ord på hur mycket hon betyder för mig. Min trygga, kärleksfulla och underbara mamma, henne skulle jag så gärna vilja överaska med detta.
Det skulle bli spa premiär både för henne och mig, vilken dröm! Kram Petra

2017-11-08 // 11:19:45
Petra

Hej!
Selma spa finner vi i Sunne, de olika rumstyperna är Standard, superior och svit!

Jag skulle vilja ta med min kära Mor. Jag har svårt att förklara och sätta ord på hur mycket hon betyder för mig. Min trygga, kärleksfulla och underbara mamma, henne skulle jag så gärna vilja överaska med detta.
Det skulle bli spa premiär både för henne och mig, vilken dröm! Kram Petra

2017-11-08 // 11:55:56
Märta

Selma Spa ligger i Sunne. De tre olika rumstyperna är Standard, Superior och Svit!
Jag vill, som många andra, ta med mig min mor. Hon har nyligen fyllt 70 år och jag har inte lyckats hitta på nån bra present så en spa- vistelse tillsammans vore helt underbart! Hon har haft ett liv kantat av svårigheter, men är ändå så otroligt positiv och har inga höga krav på livet. Att tillsammans kunna åka iväg på spa o riktigt få rå om henne vore fantastiskt! //Märta

2017-11-08 // 21:18:38
Jenny

Selma spa ligger i Sunne, och de olika rumstyperna är standard, superior och svit. Med två små barn och heltidsstudier på universitetet så lever jag under ständig stress. Därför skulle det vara skönt att få möjligheten att kunna få stressa ner och få sova en hel natt på Selma spa.

2017-11-08 // 21:58:10
Ida v

1. Selma spa ligger i Sunne
2. Standard, superior och svit
3. Första tanken var såklart att jag själv tillsammans med mannen gärna skulle åka på en tripp till härliga Sunne, men insåg att eftersom vi har en ny liten människa i vår familj (en vecka imorgon!) kan det bli lite klurigt att Komma iväg närmsta tiden. Så skulle jag ha turen att vinna skulle det få bli en perfekt julklapp till min mamma och pappa, som bor på andra sidan vägen och alltid ställer upp och hjälper oss med stort och smått.

2017-11-09 // 10:57:29
Åsa

1. Sunne
2. rumstyperna är Standard, Superior och Svit.
Jag skulle ta med min man för en romantisk, skön, avslappnad helg tillsammans bara vi två.

2017-11-09 // 22:29:45
Linda Lundquist

1: Sunne
2: Standard, Superieor, Svit
3: Jag tar gärna med min bästa och vän.
Handla, laga mat och skura golv.
Tvätthögen växer, ingen sömn före klockan tolv.
Påsar under ögonen och stela nackar.
Vi gör vårt jobb, aldrig någon som tackar.
Vi ska le, vara duktiga, aldrig gnälla.
Så vi ber er nu snälla!
Bara en natt, god mat och lugn och ro.
Få en badrock och massage och låta sinnet gro.
Så kan vi komma hem igen och barnen kan ropa,
Mamma! vad vi har saknat dig, allihopa!
Och nu orkar mammorna lite till,
bygga kojor, läsa bok och göra allt vad barnen vill.

2017-11-10 // 11:29:01
Cecilia Axelsson

1. Sunne
2. Standard, Superieor och Svit

Jag skulle vilja ta med den mest inspirerande och starkaste kvinnan jag vet; min mamma och detta skulle bli en fantastisk försenad present till denna aktiva 70-åringen som fortfarande ser ut som 55!

Som femtonåring förlorade jag min pappa och mamma sin man sedan fyrtio år tillbaka, i cancer. Vilket såklart tog hårt på oss som familj och mamma har inte träffat någon ny man på dom tretton år som gått.

Min syster har sedan dess haft mycket problem med psykisk ohälsa, självmordsförsök och många nätter bältad innanför psykets vita väggar. Att mamma för tre årsedan också fick veta att jag haft ett tungt tablettmissbruk sedan 19års ålder och väntade ett år i fängelse för drogförsäljning kom som en chock för henne. Jag hade lyckats leva dubbelliv men till slut raserar såklart även det; mitt företag sattes i konkurs, jag lämnade den pojkvän som blivit som hennes son och det hus vi köpt några år tidigare. Idag har jag suttit mitt år i fängelset, jag har sedan 25 juni varit ren från mitt tio år långa missbruk och har bättre kontakt med mamma än någonsin.

Att hon förtjänar denna vinst är för mig solklart, trots allt som varit så fyller hon sina veckor som pensionär med folkhögskolekurser, yoga, meditation, powerwalk med stavar som jag retar henne för, rider sin häst, dricker vin med väninnorna & ordnar middagar, hon går på teater och åker på "tjejresor". Dessutom har hon alltid en timme över för att prata med mig och sedan jag blev ren och vågar vara 100% ärlig har hon blivit min bästa vän. Jag tycker hon förtjänar att fira livet och det faktum att hon visar att man ALDRIG ska sluta leva, vad som än händer.

Och jag förtjänar att åka för att jag äntligen lyckats bli ren, i februari lämnade min våldsamma, missbrukande och manipulativa pojkvän trots att jag inte hade bostad. Har nu lyckats hitta en mysig två där jag kan få utlopp för mitt inredningsintresse och fick nyligen även förstahands kontrakt på den. Jag kan varje dag fylla den med tända ljus, för att jag återigen uppskattar det lilla och är tacksam för att livet gav mig en andra chans.

Har nu börjat blogga om min historia i hopp om att kunna hjälpa andra, öka förståelsen för de med nära i missbruk och få någon att känna sig mindre ensam. Så ja, mamma & jag förtjänar det här!

2017-11-10 // 22:31:02
URL: http://prisonbeauty.blogg.se/
Sabina A

Selma spa ligger i Sunne.
De tre rummen de har är Standard, Superior och Svit.
Jag skulle ta med min man. Vi har haft ett jobbigt år med en dotter som har blivit sjuk och senast vi gjorde något tillsammans bara han och jag var i november 2016.

2017-11-10 // 22:32:57
Stefan Hjalmarsson

Sunne är stället där Selma Spa finns
Standard, Superior och Sviter är de tre rumtyperna som finns
Sambon min vill jag ta med mig dels för att vi vill uppleva (och se) någonting nytt och perfekt att koppla av samtidigt, dels för att 9:e december så har jag levt i 20000 dagar

2017-11-11 // 10:44:40
Monica Andersson

1. Selma SPA ligger i Sunne i Värmland!
2. Rumstyper man kan boka är Standard, Superior och Svit.

Om jag vinner vill jag åka tillssammans med min man. Vi firade vår ettåriga bröllopsdag på underbara Selma SPA och det skulle vara så fint att få återvända och fira även vår tjugoförsta där.

2017-11-11 // 15:26:08
Johannes

1. Selma SPA ligger i Sunne!
2. De tre olika rumstyperna är Standard, Superior och Svit.

Vid dåliga presenter är min fru tyvärr van
hon fick en skruvdragare förra födelsedan’.
Hon log krystat och låtsades vara nöjd,
för mig var presenten såklart en fröjd.
Men jag tänkte bara på vad jag ville ha
inte på vad hon skulle tycka var bra.
Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kan
därför hade det varit oerhört kul om jag sparesan vann.
Prislappen är egentligen för stor så det är bara att glömma,
fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.

Tänk – under granen – ett stort, rött paket som glittrar lite grann
– så skulle jag nämligen slå in SPA-presentkortet om jag bara vann…
Föreställ er hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,
hur hon sen blir kall och frågar ”Men HUR har vi råd? Dessa sparesor är ju så dyra.”
Och jag svarar: ”Det var Fyra Årstider som tyckte du spalyx skulle ha,
hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”

2017-11-13 // 10:00:39
Gunilla Ström

Svaren är:1.Sunne 2.Standard,Superior,Svit.
Jag skulle ta med mig min dotter,40år i år.Hon behöver en härlig avkoppling.Hon pluggar heltid till förskollärare,är ensamstående med 3 barn omkring sig.Vardagen snurrar fort för henne.Vore värdefullt att få umgås tillsammans i en underbar miljö som mamma-dotter.

2017-11-13 // 14:01:45
Josefine

Selma spa ligger i Sunne, dit har jag aldrig varit men det ser fantastiskt fint ut. De rumsval man kan välja på där är standard, superior och svit.
Jag skulle ta med min pojkvän dit för en mysig helg tillsammans, vi får inte så många av de då jag jobbar skift som sjuksyrra, men visst vore det härligt att fira min examen som är nu i december med en spa weekend!

2017-11-13 // 22:04:23
Natalie

1. Selma Spa ligger i Sunne, i vackra Värmland
2. De olika rumstyperna som finns är: Standard, Superior och Sviter.

Om jag fick turen att vinna så skulle jag ta med min mamma. Hon är inte bara min mamma, utan även min bästa vän. Hon har varit sjukskriven i drygt 2år pga utmattning. Och trots en tuff tid så finns hon alltid där för mig och ställer upp i vått och torrt när jag behöver henne, trots hennes utmattning. Hon är sakta påväg tillbaka och det vore underbart att få ge henne detta som tack för att hon är världens bästa mamma och vän! Och för att jag tror att hennes trötta kropp och knopp skulle må bra av lite avkoppling på Spa <³ håller alla tummar och tår för att det är vår tur nu!

2017-11-13 // 22:11:59
Alice

1. Sunne
2. Standare, Superior och Svit.

Jag skulle vilja överraska min sambo Martin då vi nyss tagit studenten och tagit det stora klivet in i vuxenlivet men att flytta hemifrån och att jobba heltid! Det var jobbigare än jag kunnat ana och att ta sig tid att göra något finns inte längre på världskartan så detta skulle vara toppen!

2017-11-13 // 22:12:24
Linda

1. Selma spa ligger i Sunne.
2. Rummen finns i standard, superior och svit.
3. Vill ta med min man. Har genomgått en strålning som gjort att jag inte fått vara hemma och nära någon på några veckor. Under tiden drog mannen hela lasset och samtidigt stöttade mej, utan att klaga det minsta. Att få ge honom en god natt sömn, serverad mat och avkoppling skulle vara det bästa!

2017-11-13 // 22:12:38
AnsoAnna

Selma SPA Ligger i Sunne och rummen som finns att välja är Standard, Superior och Svit :).

Jag skulle ta med min kompis Nettan för att det vore så skönt att komma ifrån och få lite egentid med min bästa vän.
Skönt att få koppla bort mammarollen en stund och bara njuta och få prata till punkt utan att bli avbruten av små barn som pockar på vår uppmärksamhet på ett eller annat sätt :).

2017-11-13 // 22:28:35
Matilda Jägbro

Selma spa ligger i Sunne & de erbjuder tre olika rum som är standard, superior och svit.
Jag skulle vilja ta med min kärlek hit då de skulle vara trevligt och mysigt samt en rolig första grej att göra tillsammans. Skulle uppskattas till 1000 då jag som undersköterska jobbar mycket obekväma arbetstider och han som spelar hockey och åker långa resor både i veckorna och på helgerna. Tiden finns inte för att boka något sådant men vore de en gåva skulle den uppskattas mycket!

2017-11-13 // 22:36:06
Lotta Carlsson

Selma Spa ligger i vackra Sunne i Värmland! De olika rumstyperna är standard, superior och svit. Vore en ära att få vinna detta pris🙌 Att få en natts avkoppling med min man och försöka att släppa det som tynger i ryggsäcken vore väldigt välbehövligt. Samtidigt kunde vi passa på att fira vår tvååriga bröllopsdag och ladda med energi till våra två fina barn!

2017-11-13 // 22:43:47
Ellinor laag viberg

Hej!
Selma Lagerlöfs spa ligger i Sunne.
De har standard, superior och svit.
Jag skulle ta med min fina vän Caroline som jag träffade för 1 1/2 år sen när vi fick våra första barn.

Vi har stöttat och haft så roligt med varandra. Vi har länge pratat om att åka på spa ihop men ekonomin som föräldralediga tillåter inte det tyvärr.
Skulle så gärna vilja överraska henne med detta. För hon är även den starkaste människan jag träffat.

2017-11-13 // 23:21:09
Tanja Rodas

1. Selma spa ligger i Sune.
2.Rummen finns i standard, Superior och svit.

Jag skulle ta med min blivande man som jag varit tillsammans med sedan jag var 17 år och nu 42.
Han är min krigare och stöttepelare när jag nu i 3-årsmöte tid krigat mot cancern. Vet inte hur framtiden ser ut o hur länge vi ska kriga/besegra cancern, men jag är så otroligt glad och tacksam över att han finns vid min sida hela tiden. Vet att det är väldigt tungt för honom o barnen oxå och man önskar att dom slapp all den dödsångest jag skapat.

Hoppas hoppas på tur 🍀🙏❤

2017-11-14 // 01:40:13
Anonym

Selma SPA ligger i fina, vackra Sunne.
Rummen som finns att välja på är Standard, Superior och Svit!

Jag skulle vilja ta med mig min fästman. För sju år sedan tog han mig med storm på en bilverkstad. Vore underbart att få överraska honom med detta. Få känna pirret innan resan, få koppla av och njuta av upplevelsen, men framförallt leva på minnena efteråt.

2017-11-14 // 07:34:26
URL: http://www.janemarina.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0