Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVemdalen och Kari traa
I samarbete med Intersport
 
 Kari traa ställ HÄR
 
Godmorgon, gud känner mig mycket piggare igen och har så mycket roligt jag vill göra den här veckan. Har jag berättat att vi ska till Vemdalen och åka skidor? Vi har fått en vecka i Barncancerfondens nya stuga nästa år. Gud vad kul det ska bli. Elin blev sjuk förra året och vi kunde bara åka en dag och året innan var hon sjuk i sin cancer, så nästa år ska det bli åka av. Har du varit i Vemdalen?
 
 
 
 
Ni vet ju att jag älskar Kari traa och Intersport har världens kampanj på det här stället nu och dessutom cybermåndag med 25% på hela sortimentet. Jag som älskar deras strumpor och mössor såg att de även hade kampanj på dessa. Så mitt tips idag är att kolla in detta, sällan som Kari traa är så bra pris. 
 
Du hittar Intersports kampanj med massor av sport och fritidsartiklar HÄR
 
 Kram Lotta
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Camilla

Snyggt och skönt = en bra kombo! Hur upplever du underställen i storlek och vilken storlek har du?


Svar: Hej, lite små. Jag har medium , så gå gärna upp en storlek . Kram Lotta
Fyra årstider

2017-11-27 // 10:15:27
Annika

Älskar Vemdalen. Vi har varit där flera gånger och ha alltid varit så nöjda. En stor favorit är Pers backe, lång och flack. Det passar mig perfekt som är lite försiktig i backen. Där ligger även toppstugan där en Oboy med Mintuu smakar gott. En annan härlig backe är Övre blåbär (tror jag den heter).
Må så gott!!

2017-11-27 // 10:17:35
Susanna

Hur är strl i sockarna? Gick du upp där också?

Svar: De är normala 😘 kram Lotta
Fyra årstider

2017-11-27 // 10:34:01
Evelina

Wow vilket bra tips, tack för det ;-) nu har jag kittat mig med strumpor och mössa. Strumporna är för övrigt ett det skönaste jag haft för kalla dagar.

Ha en bra vecka :-)

2017-11-27 // 13:52:53
Anna

Vemdalen är helt ok! Mysigt nere i "centrum"och hovdestugan får man inte missa. Men, vi föredrar björnrike som ingår i de tre skidområdena som skipasset gäller för. Härliga soliga backar, lååånga pister och mycket att välja på. Vi har åkt där sen jag var i tonåren på 80 talet och vi åker fortfarande där hela familjen då de hela tiden utvecklar systemen och satsar på bra skidåkning! Så grattis till veckan, hoppas ni också blir nöjda! 😊 (och att Elin orkar ha fullt på i backarna! ⛷)

2017-11-27 // 19:20:49
URL: http://www.idoflowers.se
Marie

Åhh låter underbart! Jag bor bara 1.5 timme därifrån! Tänk om vi kunde stöta på er där! Jag har följt dig och din familj länge☺tycker att ni verkar h det så fint. Man blir så berörd av eran historia. I min by där jag bor, har vi 2 flickor som har cancer och det blir så påtagligt. Jag älskar att fika och i Vemdalen har dom ett härligt fik! Tacksam för svar. 🤗

2017-11-27 // 20:29:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0