Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerTack för att ni är med mig i motgång och framgång
 
 
Sängkläder och lakan HÄR (adlink) 
 
Har varit och tränat och det var så skönt, mår så himla bra när gör det. Har bokat promenad med grannen imorgon och så x-fit igen på tisdag. Nu ska jag försöka ha någon typ av rörelse varje dag igen för att komma igång och för det ger mig så mycket energi. Imorgon ska jag fortsätta montera ett litet hönshus, det är så himla fint detta lilla hönshus ska få visa er och utvärdera senare.
 
Den här veckan var skit för mig, så är det ibland. Mår sämre vid mens, migrän, känner lättare av stress, kan inte ha så mycket omkring mig, vill inte åka bort, inte lika positiv osv. Jag försöker lyssna på kroppen men jag är så dålig på att inte vara på topp. Jag älskar att vara pigg, vara positiv, se möjligheter osv men det har vänt nu. Jag känner det, tre veckor till nästa mens så kommer igen. Måste söka för detta.
 
Tack för att ni är med mig i motgång och framgång precis som livet är. Tack för att ni vill läsa mina tankar både när jag kan inspirera och när jag har det jobbigt och svårt. Ni är bäst, ni gör mig glad! Nu ser jag fram emot nästa vecka, har så mycket jag vill göra och visa er.  
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mia

Jag tycker det är toppen att du delar med dig av alla delar av livet :) Man är inte på topp 100% av tiden och fler borde visa det även i sociala medier. Tack för din inspiration och väldigt mysiga blogg. Kram Mia

2017-11-26 // 22:21:51
URL: http://nouw.com/mittlivharochnu
Annika

❤️🤗

2017-11-27 // 06:40:55
Helene

Hej Lotta!
Gillar din blandning på bloggen. Livet e ju inte bara på topp& kul alltid. Tycker du ska söka för det, ibland kan det var en liten sak som behövs för att må så mycket bättre. Tack för alla underbara bilder ni bjuder på.
Hoppas du får en fin dag& mår bättre.
Kram Helene

2017-11-27 // 06:52:16
Maria Fredriksson

Men Lotta, du måste gå till doktorn. Har själv migrän och om du bara får utbrott vid mens så kan du äta någon av med som man äter vid depression. Du behöver bara ta dom några dagar innan väntad mens och det brukar ha bra effekt/kram Maria

2017-11-27 // 07:01:27
Hanna Karlsson

Det är omöjligt att vara på topp jämt. Tack för att du delar med dig av även dåliga dagar. Kram

2017-11-27 // 07:29:30
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Lisa i Norrtälje

Tack för att du bjuder på dej....
Det ger enormt mycket.

2017-11-27 // 15:09:15
Kajsa

Så som livet är.. upp och ner🙏🏼💜 Ha en fortsatt mysig julmånad✨ Kram

2017-11-27 // 21:46:25
Linnea

De är inte roliga de där perioderna när allt känns grått och svårt. Men som du skriver, det är en del av livet! Fint att du delar med dig av både det svåra och lätta i livet ❤️

2017-11-28 // 13:30:04
Jessica

Känner igen mig, och det här med mensen verkar vara åldersrelaterat! Har märkt av samma, från att inte ha några större problem vid mens till att sakta men säkert mer och mer få depressionsdippar, migrän, negativitet, ibland illamående, osv. Och rikligare mens så har fått börja äta järntabletter, för HB:t som dök.
Så började läsa lite och det verkar som att detta är inledningen på pre-klimakteriet (vi är lika gamla). Har man riktig tur också, kan man som jag få den tätare dessutom, var tredje vecka...Jippi D: Inte mycket till hjälp, men nu har du lite sällskap i lidandet i alla fall! ;)

2017-11-28 // 23:31:48

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0