Periorbital dermatit
 
Idag har jag inte hunnit kika in till er förrän nu, vi har varit på sjukhuset jag och Elin och äntligen fick vi komma till hudkliniken för att undersöka vad Elin har i ansiktet. Hennes medicin/behandling som är avslutad har utlöst Periorbital dermatit och Elin har fått hela ansiktet fullt. Det var 10 läkare som titta på henne idag så nu får vi hoppas hon kan bli bra nu. Det är en inflammation i huden och antibiotikakräm i 3 månader ska förhoppningsvis hjälpa. Så skönt att vi äntligen kunnat utreda det, även om det kommer ta tid innan det försvinner. 
 
Nu är jag redo för fredagsmys. Tända ljus, hälla upp ett glas bubbel och bara mysa. Det har har hänt många bra saker sista tiden för mig för jag aktivt jobbar på att förhandla mer omkring de företag som vill synas hos mig och de jag vill jobba med i framtiden. Har bra grejer på gång och känner mig så glad. 
 
Ta hand om er bästa!!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Annika

Vill bara tipsa!
Jag har haft samma besvär med huden som Elin. För mig blev nyckeln till att det läkte att ta bort alla mjölkprodukter. Inget laktosfritt, ingen ost. Jag är fortfarande helt mjölkfri men det är säkert individuellt. Det kan gå bra att introducera sedan när huden är bra. Hälsa henne att det kommer bli bättre! Kokosolja att varva med antibiotikacremen var bra för mig. Kokosolja är antiseptiskt. Ha en fin helg!!

2017-11-10 // 17:25:48
Anna

Gokväll på er! Jag fick samma i sep. Halva ansiktet fullt med utslag. Speciellt vid näsan kinderna och hakan. Jag fick antibiotika och en kräm jag skulle ta i sex veckor, så nu är allt borta. Men det tog alla sex veckorna faktiskt. Så det kommer snart bli fint i ansiktet igen.

2017-11-10 // 17:44:51
Maria

Tror ni menar Perioral Dermatit. Jag har också fått det återkommande.... Be omTetralysal som är en antibiotikatablett så är Elin kvitt problemet på cirka 10 dagar.....
Kram

Svar: Det kanske uttalas olika men doktorn stava det som ovan och de ville inte ge tabletter. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-11-10 // 18:34:24
Katarina

Lilla snuttan...man tycker det kunde räcka nu!
Skönt att ni i alla fall fick veta vad det är..
Kram fina vän och ha en underbar kväll...själv motar jag bort sjukan jag har med ett glas rött framför brasan..;)

2017-11-10 // 18:38:13
URL: http://sallyshus.se
Tittilina

Åh det där får jag också en släng av då och då runt mina ögon. Inte superkul, men antibiotikasalvan brukar fixa det där. Så hoppas det hjälper Elin snabbt.

2017-11-10 // 19:48:08
URL: http://tittilina.blogspot.com
Pernilla

Kan rekommendera Dermalogicas barrier repair. En bra kräm som hjälpte mig när jag drabbades av samma åkomma som din dotter. Lycka till!

2017-11-10 // 21:10:55
Jessica

Åh det där är så jobbigt! Har haft det de senaste 3-4 åren, och en släng när jag var runt 20. I första fallet var det täckande smink som framkallade det, och andra omgången nu kortisonsalva i ansiktet (så undvik kortisonsalvor sedan så det inte triggas tillbaka). Verkar komma lätt om man haft det innan. Har nu ännu en läkartid för detta. Första gången fick jag en dunderkräm som funkade SÅ bra, men vet inte vad den hetter. Andra gången en 6-veckors tablettkur, sedan var det tillbaka igen. Suck :( Vad heter antibiotikakrämen ni fått? Skulla gärna också vet vad din läsare ANNA ovan fick för kräm? Men kan inte kommentera på hennes kommentar. Hoppas det blir bra, kram!

Svar: Hej, vad tråkigt att du också har problem med ansiktet. Elin har ju även fått på kroppen. Nu har hon smörjt en vecka och det är bättre men verkar ta tid. Elins kräm hon fått heter Rozex. Lycka till. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-11-16 // 14:09:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0