Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt få känna doften av jul
I samarbete med AgnesAmelia
 
Brukar ni också förknippa doft med ett speciellt minne? För mig är juldofter väldigt mycket barndom. Den där eviga längtan till att tomten skulle komma och alla förberedelser. Allt som skulle bakas och alla paketen man inte fick klämma på. Jag tänkte jag skulle dela med mig av de dofterna till er för här kommer ljus som doftar jul från AgnesAmelia som är duktiga på att sälja just dofter av alla de olika slag. 
 
 
Durance Gingerbread, kan ni gissa vilken doft den har? Den doftar såklart nybakade pepparkakor. Helt underbar! Den är också lite söt i doften och jag tänker på paketen man fick när man var liten av farmor som innehöll vackra små dofttvålar. Du hittar det fina Gingerbread ljuset HÄR.
 
 
Gingerbread har också kommit i doftpinnar, se så söt liten stjärna man kan sätta i för att sprida doften i ett rum. Många föredrar doftpinnar som man inte behöver tänka på att tända och släcka ljus. Med Gingerbread doftpinnar väljer du själv hur starkt du vill det ska dofta med antalet pinnar som man sätter i flaskan, den finner du HÄR 
 
 
En annan doft som är väldigt förknippad med jul för mig är doften av gran. Xmas tree doftar julgran och kanske lite mer åt det manliga hållet. Ställer du ett sånt ljus i ett rum så sprider sig juldoften efter bara någon timme. Båda xmas tree och Gingerbread har 40 timmars brintid och är gjorda från växtriket. Xmas tree finns HÄR
 
 
Vill man istället ha flera dofter och lite av allt så kan man välja en fin presentförpackning med tre mindre olika ljus. Xmas tree, cinnamon orange och musk. Då har man flera dofter som påminner om julen i ett HÄR 
 
 
Om nu inte alls är sugen på juldofter så ska jag tipsa några andra ljus som är fantastiska. Har doftat på dem innan och man vill ha alla. Jag fick hem coffe & croissant och jag önskar jag kunde förmedla vad den luktar. För mig doftar den London och alla de mysiga butiker som vi besökt där.
 
 
Ja den doftar fantastiskt gott och lite åt persika. Önskar den fanns som parfym, då hade jag köpt den direkt. Du hittar den HÄR . Passar väldigt bra i badrummet och kommer i en vacker stengodskruka. 
 
 
 
AgnesAmelia vill ge alla mina läsare 30% rabatt på samtliga av Durance produkter som ljus, doftpinnar, tvättmedel, tvålar m.m, Du hittar hela sortimentet Durance HÄR .Rabattkoden Lottasvänner i kassan är giltig från söndag 12/11 t o m onsdag 15/11.
 
Passa på att köpa ett ljus att ta med på glöggträffen eller kanske paketleken osv 
 
Ha nu en fin söndag!
 
Kram Lotta
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Lenal63

Tack för tipset och rabatten. Älskar doftljus! Nu har jag beställt en presentförpackning med juldofter. Ha en skön söndag.

Svar: Hej, hoppas du ska gilla dem, de luktar så gott. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-11-12 // 08:12:38
Lisa

Din blogg är som ett reklamblad, kan du verkligen stå för det?
Jag vet att det är en inkomstkälla för dig men det blir så sjukt ytligt med all komsumtion i längden. Snälla sortera inte bort den här kommentaren utan ge hellre en kommentar till den.

Svar: Hej Lisa, jag står för varje ord på min blogg och jag skulle givetvis aldrig lägga ut något som jag inte står för. Jag skulle heller aldrig sortera bort kommentaren eftersom jag är superstolthet över mitt jobb som fotograf och influencer. Hoppas du älskar ditt jobb lika mycket som jag. Kram Lotta
Fyra årstider

2017-11-12 // 13:00:41

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0